Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 829
  • 2 723
  •   2
Отговори
# 345
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ама сте и вие...
това са денонощници. и хич да не ги поръбвам, и като туниката  на Тинкърбел да ги нарежа, пак ще са си добре. Simple Smile

# 346
  • Германия
Сис, ще се справиш, още повече, че имаш жокер - обади се на приятел.

Мистик, преценете дали си струва да наливате пари в старата. Може пък мъжът ти да е прав да купите друга. Ако имате възможност за чистак нова е супер, ако ли не, някоя на 2-3 години.

Елиф и аз съм от твоята партия, дори копче да зашия ми идват сценарии за убийство, а и да не казвам, че имам някаква фобия от копчетата и откъснато копче с голи ръце не пипам, като мине конеца веднъж през нещо вече мога. Дай ми на мен плетки, а шиенето в нашата къща го върши МН.

За грешките на майките, които повтаряме, какво да кажа. Аз лично вече почти 19 години много внимавам дори и малко да не се доближавам до нейното държание. Но при нас двете случая е много тежък. Ако заприличам в някой момент на нея, сама ще си прережа вените.

Карамелка, както винаги я изпуснах и не можах да я видя Disappointed Relieved

# 347
Сополи само за сега. Надявам се да не ме прихване, че каквато съм кекава... хич не ми е времето да боледувам баш сега.
Пуууууу, повече от година и половина не сме боледували,  как го пуснах в бациларника и е готов. Frowning1

# 348
Сиросче, дано само със сополите се разминете. И дано не прихванеш и ти.
Мисте, стискам палци проблемът с колата да не е сериозен и скъпоструващ. Аз никогаш не съм се качвала в чисто нова кола. МУ в последните няколко години смени две колици и постоянно говори, че иска друга. Вечно недоволства, постоянно гледа обяви. Съмнявам се, че и самият той знае какво точно иска.

Аз измислих гювечета за вечеря. Чакам сега да станат и треперя от студ. Май ще сефтосам климатика. Междувременно вече нахлузих плетени терлици, да ми се стоплят краката.

# 349
  • Пловдив
Аз съм с къс ръкав още...дятето и по къси гащи.

Я кажете в химчето дали ще оправят едно степано пухено уж яке Rolling Eyes  Сега го пуснах на прогр.пара с топки и после ще суша, да видим...

# 350
Бърди, аз вече цяла седмица пускам климатика сутрин и вечер. Пропуснах да ти похваля сармичките. Чудно изглеждат!

Мисте, не знам. Питай направо там. Прала съм няколко пъти на братовчед ми завивката. Ми и след сушилната, степана си беше. Сетих се, че имах възглавници с гъши пух. С кеф ги изхвърлих.

# 351
Мисте, къде го сушиш? В сушилня ли? Ако не е в сушилня, много бой трябва да изяде, за да се оправи.

# 352
Детето с отварянето на очите рече, че е забравило едно домашно. Аз с ледено спокоен глас заявих, че щом е забравила, ще пише докато закусва. Тя помисли, че се шегувам. Погледът ми й подсказа, че греши. В този момент видях колко експедитивна може да бъде с точната мотивация. Trollface
Брей! Не съм само аз майка терористка явно. Simple Smile

# 353
  • Пловдив
Мисте, къде го сушиш? В сушилня ли? Ако не е в сушилня, много бой трябва да изяде, за да се оправи.
в сушилня, с топки...и не. Явно якето е от фалшивите, т.е с пера, а не с пух.

# 354
Е, то пух значи пера? Нали 🙄

# 355
  • Пловдив
Е, то пух значи пера? Нали 🙄
м не...пух е фини перца, а има и само пера. Различно е...

# 356
Значи, излязоха ми резултатите от годишния преглед. Налице, висок холестерол. Месо почти не ям, сладко също, само кафето пия със захар. Хляб си похапвам, ама съм 54 кг.
Някой съвет за хранителен режим, ако дадете ще съм благодарна. Явно храната ни не е качествена, само до този извод стигам.
Пух, само на хим. чистене иначе не смея, след съсипано любимо яке.

# 357
Мисте, много неприятно. Най-добре наистина да питаш на място. Аз нямам опит с такова яке. Само с някаква завивка от JYSK, пълна с някаква перушина - суша я отвън на терасата и никога не се е степвала. Хубаво ми напомни да извадя моето яке и да пробвам мога ли да го закопчея. Принципно не планирам покупка на ново, ама да не остана неприятно изненадана Simple Smile

Сиросче, сигурна съм, че баба ми гледа някъде отгоре и цъка недоволно с език, че сармите не са достатъчно малки и еднакви по размер Simple Smile

Сис, Скан, много ви се възхищавам на желанието и ентусиазма. Ще се справите, убедена съм.

# 358
  • Пловдив
Месото не вдига холестерола Simple Smile това го отрекоха.
Жаки и Уиш ще ти подакажат режим, ама ти си клечка, па съдейки по колежката, която е кат теб, слабите имат висок холестерол. Незнам защо.

# 359
Ко прайте, другарки? Аз сега седнах? Кво готвихте за вечеря? Някой друг прави ли ката ден кутуйки кат мен за 3 хранения!! Шси туря въжето веке!
Секи ден да мисля разообразни и питателно меню😅🤪 И накрая тва да ми каже - не ща сьомга искам рулца от раци като тези на Крис дето носел?! Алоооуууууу! Викам кви рулца с масло ли в салата?! Не бе само размразени 🤭🤭🤭😅
Таз ша й некоя пишман готвачка😂🤣 Или Жаки не е разбрала кво що:) Изглеждали много добре, защото са розови😂

Иначе за вечря телешки кюфтета и зелени салтки им дадох, аз нещо не съм гладна, ядох в 16,30 чак и сега само ще пийна нещо.

Високият холестерол не е от яйца и месо:)) А точно от въглехидратите, хеле ляб и бързи:))

Аз от 6 години съм на ВМ НВХ, не винаги стриктно.
И изладванията ми са топ, няма и помен от ИР:)
Само режим и спорт, хапове не пия.

Общи условия

Активация на акаунт