Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 801
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 360
Изпуснах ви, сармите последно видях и се разсърдих Simple Smile

Огица, щитовидните как са? Високият холестерол е симптом на хипофункция.
То кое ли не е...

# 361
Правя кутийки и аз, Жаки. Нахалницата спестява джобните, за да си купи поредната щуротия, та влачи кутии в училище. И аз, налЕ здравословно да е, че и вкусно, па и лесно за изяждане. Оффффффф!!!!!!
Аз бях самата добродетел на вечеря - едно авокадо само смотах. Ама какво авокадо! Грамадно, хубаво узряло и с вкус на масло. С чаена лъжичка си го гребах натюрлих, че обожавам. Мляс.

# 362
Аз правих пица. Половин тава вече я няма,а аз още съм гладна! 🤭👀😱
Сиросче,само това да е и да минава!
Ще имаме госКе в събота с преспиване. Трябва да мисля какво да готвя.

# 363
  • Пловдив
Ами Уиш...давай акъли и рецепти, де. Аз не мога да измисля. Ни за мен, ни за всеки поотделно Confused Това ме мъчи.

# 364
Уф, не ми говорете за готвене. Много мразя да не остане за поне още едно ядене, а редовно се случва.

Супа правих аз, уж топчета, ама нямаше кой да прави топчета, та с кайма Simple Smile поне изглежда, че може и са остане за утре на обяд да има, ама ще видим.
Уж варих бульон за седмицата да има, ама то само за супата стигна...

# 365
Тъй.
За колиците - не щъ ново, и лъскаво не щъ, искам трошка само да ме кара от т. А до т. Б, и да си я жуля, удрям, стържа, дера, чукам и квото още се сетите, където се сетите. И тая сега, толкоз измъчена изглежда според единия колега, ма докат не се разпадне, не пущам... моята си е, първата си ми е, до дупка ше я карам. Е, и до 200 лв на ремонт ... Laughing

И да знаете, виното ногу върви с бутерки. А преди тях ногу вървеше с агнешко с дробсърма от Великден. А след тях ше върви чрезвичайно ногу с орехови ядкииии...

Мойте супи топчета никога не се получават като на бабите. Мрън. Не знам какво не правя както трябва, а няма пък да ги питам няма няма няма мразя да питам бабите за рецепти...

# 366
  • Sofia
Добра вечер!
Преди да се върна да чета, искам да питам нещо майчетата с по-малки момиченца. Моята хубавица това лято е пораснала с почти два номера дрехи и понеже целия втори срок беше ДО, повечето са обличани по веднъж, а някои и това щастие не са имали. Основно са размер 122-128. Купувала съм в някакъв несвяст, защото са много и нищо не й става. Повечето са на H&M. Нямам на кого да ги подаря, ама искам да ги подаря. Та приемам идеи, даже направо адреси Grinning

# 367
Ули, TSH ми е в норма, благодаря, но нещо ме човърка и ще пусна и другите хормони, дето не мога да им запомня имената.
Вече е  едва 4 октомври, а  ми се изчерпа фантазията за детската кутия...

# 368
Ами Уиш...давай акъли и рецепти, де. Аз не мога да измисля. Ни за мен, ни за всеки поотделно Confused Това ме мъчи.
Мисти, виж в тази тема. Що идеи съм откраднала. https://www.bg-mamma.com/?topic=1373498.new#new

# 369
  • Пловдив
Мерси!

П.п май оправих якето Simple Smile пуснах на пАра и суших пак.

# 370
  • София
Детето с отварянето на очите рече, че е забравило едно домашно. Аз с ледено спокоен глас заявих, че щом е забравила, ще пише докато закусва. Тя помисли, че се шегувам. Погледът ми й подсказа, че греши. В този момент видях колко експедитивна може да бъде с точната мотивация. Trollface
Брей! Не съм само аз майка терористка явно. Simple Smile

Сега ми сервира : " Мамо, ще си паднеш от смях. Оказа се, че домашното от сутринта не било за домашно. Госпожата е казала, че днес ще го правим в клас, а аз съм разбрала, че е за домашно. ". Ма Ич не си паднах от смях.  Инфаркт ще ми докара някоя сутрин с тези домашни дето се оказва, че не са домашни. Обаче не отричам, че много бързо ме разсъни без капка кафе да съм близнала преди шока.

Джун, в същата ситуация съм със същия размер дрехи за момиче. Мисля да ги предложа на някоя благотворителна организация, дом за деца или в някоя ФБ група.

# 371
Мърдам и само ви хвърлям по едно око от балкона. Де изчезна Тринки?

# 372
Ние дрехите от племеницата ми, запазените, че и някои наши, даваме на жени в една група във Фейса.
С уговорката, че си поемат доставката. Веднага под поста с детски дрехи пишат по няколко, които си нямат почти нищо.

Много сте мълчаливи тази вечер. Аз боря финансови и здравословни/ последните не мои/ проблеми, и ми е много напрегнато и отчаяно от месец насам.

# 373
Жаклино,може само да са размразени и така да ги гризе,кой беше,Гошко ли? Мой наследник,твърдеше,че така е най,ама най вкусно.Като солета се гризе и се припада от кеф.Та може и да е разбрала Жаки,а ти като мен си консерва,не вдяваща от последните и пред последни вкусови писци! Ще те отселедвам кулинарно!

Добър вечер! Много дълъг вторник!
Чува се ,че големите ще ги затварят от 20.10. После чух,че от другата седмица,барабар с градините.А и само в РЗИ има читави ваксини,другото е сироп за кашлица.И за един дядо,търся баба.

# 374
Аз се чудя да сложа ли на Жаки пак противогрипна, като спре сопола. Миналата година да чукам на дърво, много добре и беше с нея, ни един път не се разболя. Правим 18 месеца без Аб! За дете, което беше нон стоп болно и с астма след всеки вирус, бронхит или квото и да е, това е огромна победа!
Сега е още не съвсем здрава де, но дано се оправи без АБ пак🙏

Общи условия

Активация на акаунт