Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 515
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 375
Е Крот,кви са тия приказки от свой човек ся?! Ще затварят ДГ! Мойто чаве живо се интересува дали днес,след като е била на ДГ,аз съм ходила на работа?! 🤭😂

# 376
Къде ги четете и чувате тия новини? Аз що все пропускам...

Ваичка, не се отчайвай, след тъмното идва светлина!

На мойта магарица й купувам дрехи 146/152... а е на 9. Обувки 36-37 носи... Акселератче!

# 377
Брей, Мързел, голяма мома бе!
Жаки 130-134 носи, 34-34,5 обувки. 134 см е, 31-32 кг и има коремче още от бебе😅😂

# 378
Нивгаш повече! Сложих една година на себе си и на домашните,нищо не ни подмина.Ама като казвам нищо,та нищо.По домова книга.Майка ми миналата година си сложи,тя 90%,винаги и непрекъснато нещо я боли и е болна,но запълни и останалите десет.Не бих повторила.А и с оглед колко и с какво скорост всичко мутира,тази разработка е за миналата година.Не,твърдо нИе!

Ени,слушам аз,до мен има училище.Smiley

# 379
А то и при мен има,но не съм чула нищо още. Една позната каза в магазина да се готвим за локдаун,ама на нея ич й нямам вяра. 😁🤣 Тя е леко хахо. Абе ще видим,квото дойде.

# 380
А,при мен хахота да искаш! Нерви имам да ги слушам,ама пусто време нямам.Такива репортажи ще спретна,че и трето око ще ви се отвори и направо във вселената ще прогледнете!
Настройката на пенсионерите клони като да ще ревем за Бат...както години ревем за Тате.Лев на горе днес е кафето.

# 381
Аз се чудя да сложа ли на Жаки пак противогрипна, като спре сопола. Миналата година да чукам на дърво, много добре и беше с нея, ни един път не се разболя. Правим 18 месеца без Аб! За дете, което беше нон стоп болно и с астма след всеки вирус, бронхит или квото и да е, това е огромна победа!
Сега е още не съвсем здрава де, но дано се оправи без АБ пак🙏
Жаки, ние категорично ще сложим. Днес ги взех. Ако имаш интерес, ще драсна лс да сравним опит.
А, видях написаното от Крот. При нас е точно с обратен знак.
Vaychka,  на финансите колай се намира някак, пожелавам бързо оздравяване на който трябва около теб. Hug

# 382
  • Германия
Уф, ужасТно се уморявам да ви чета. С тези нови аватари, все трябва да чета никовете, а аз чета на първа буква и става мама мия. Добре си се ориентирах по снимките, кой - коя е, ама сега. Ма какво се оплаквам, и аз съм с нова премяна и си я харесвам.
От 3 дни нещо много ме боли гърба. Жаки я дай упражненията за гръб. Ако се разтърся ще ги намеря ама ме мързи, искам наготово. И май не прочетох за какво пиеш кафе с лимон

# 383
Бабе, на български с Таня, ако знаеш руски ще предложа с рускините:
https://youtu.be/bvI6Bdm8Ohk
Кафе с лимон започнах да пия заради мигрената, прочетох в една група, после прочетох че и мощно задвижвало метаболизма и продължих, а сега вече свикнах и ми харсесва🤣🤭 Но аз съм със странни вкусове, ММ кат пийна по грешка, псОва пОлвин час, ма се разсъни от раз де😅😅🤣🤣🤣

# 384
  • Германия
Жаки, благодаря. Давай и рускините. Аз съм стара коза, учила съм здраво руски в училище.
Още утре ще пробвам кафето с лимон, и двете ги харесвам, ще видим в комбинация. Аз също понякога за околните имам извратен вкус, особено за напитки. Така прочетох и аз за цвекло с кисело мляко, 2 седмици се чудих как да го опитам това чудо, ама взе че ми хареса и сега всяка сутрин си правя т.н. по модерно му - смути

# 385
Аз кафе с лимон го знам за главоболие от преспортуване.
Йогич,ти с каква цел го пиеш този киселяш? А..е...мигрена...Smiley

# 386
Ако някоя другарка, дойде и накара детето да заспи, ще я гледам като писано яйце. Кеф баничка,  кеф й пържоли, каквото каже. Не ще да си ляга беее... едва гледам вече, а хванах сопола. То искало и да ме подмине. Head Band

# 387
Мойте спят отдавна. Аз си лягам с мокра коса. 👹😂 Утре ще съм като кошница. Не ми се суши.
Сирос,до 10 мин да е заспало чавето! Казах! Ако не ще,идвам и го взимам,ти да си починеш и дремнеш. 🤗
Аз кафе с лимон го знам за о’слабване,от тикток. 😆 А може ли и малко захар с лЕмона? 🤭👀😅

# 388
Чироз,ида! Ама да ме беше заявила оня ден,хем с добра цел,щях за изклинча от бач,хем баница..Ся,до като дода и ти детето ще заспи и кирия никаква!

# 389
Ени, идвай. Ще ти опържа тиквички.
Кротооо, да си ядеш ушите! До тук дойде и не каза! Нема да ти простя, ама ще те взема и нагостя. То все ще заспи... дано!

Общи условия

Активация на акаунт