Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 429
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 390
Чироз,ние в 22 решаваме и сутринта тръгваме,мижим и точка на горене на нафта.Дестинацията беше малко по на там,ама пусти мой мързел как да кача Перперикон за трети път,пък и то със заявка,че няма да мрънкам!ММ,реши,че съм сериозна,сеир няма да има и смени посоката.Smiley Минахме два пъти през твое градо,верно.Виноват.Ама то и винаги при мен е така.За момента.Хората си имат планове,няма да ги занимавам.Е,има и такива дето ни знаят.Smiley

# 391
Крото, не ми се обяснявай с по - натам, дето е час път. Толкоз си грешна... два пъти през моя град. Бравос!

# 392
Лягам си,потънала в срам! Следващите ми две са обещани,но здраве и живот...колата знае пътя!

# 393
Ама сте писали, писали, що тъй не спите бе, другарки?

Айде едно кафе да ви пусна и хубав вторник да ви пожелая.

# 394
Кло, много естетско твоето кафе, сърце не ми дава да посегна.
Добро утро! Да оздравявате малки и големи и днес лекичко, без трудови подвизи Hug

# 395
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро! И днес ще има слънчице, чака ме много работа, направо не ми се ходи.
 Да ви в много хубав деня на всички.

# 396
Добро утро!
За мен си е добър ден,де! Будна съм от 4 сутринта, обаче взех да схващам някои неща от последната лекция 😁🙃
Сега душ,грим ,парфюм и излитам да се трудя! Ще се опитам да дремна на касата 😂🤣😜

# 397
  • Пловдив
Добро да е!
Не спах май добре...

Кроте, стига фърга смут с тва затваряне...не ща! В Испания всичко падало, чак си представих как купувам билети за Мадрид Grin

Знаете, че съм на другия полюс, ма пак да кажа...противогрипна нивгаж няма да сложа, камоли на детето! Доводите ми са кат на Кроталчето.

# 398
  • Оптимист по принуда
Добрютро.
И аз отказвам на детето противогрипната, идват в у-ще да им слагат.

Не можах да спя от болка от пъпка на з@дника Sunglasses То вярно било, че пръС, кръС и г&С най- болят Joy

# 399
  • Пловдив
Добрютро.
И аз отказвам на детето противогрипната, идват в у-ще да им слагат.

Не можах да спя от болка от пъпка на з@дника Sunglasses То вярно било, че пръС, кръС и г&С най- болят Joy
вярной, да Smile
Мен па пръста ме боли, че няква кожичка до нокътя как отрязах незнам, ама ми е червено и подутичко.

# 400
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Кафе от балкона. Wink има и балканска китка

# 401
  • Пловдив
Добре, ама ми се изкриви врата да зяпам Satisfied
Супер е!

# 402
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
йога за разсънване и оправяне на врата Wink

# 403
  • Германия
Добро утро,
при нас вали от нощес и явно дъжда е отнесъл някъде интернета, днес може да се каже, че съвсем го няма. Една страница от форума ми се отваря средно за половин до цяла цигара време, а снимките изобщо не се зареждат.
На Добри снимките ще ги гледам, ама друг път. Развали ми се сутрешният ритуал по пиене на кафе и преглеждане на  форума, та днес ще съм по-крива от обикновено, поне ще имам оправдание

# 404
Искам при Добри,на топло!
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт