Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 395
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 405
Е, Добри, бива ли такива гледки рано сутрин да пускаш, никакъв стимул за нищо Simple Smile само за завиждане Simple Smile

Ох, сори, че ще ви занимая, но случайно някой да разбира от счетоводство и граждански договор и майчинство? Ще съм благодарна ако мога да питам нещо на лични, че в Майчинството счетоводно или ми потъна въпроса или не знам и аз.

# 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
яла, яла!
Wink ще си снимаме криви снимки на воля.

# 407
Жив съм, кУ питате.
Първо нямал време да рисувал, а сега датата на сватбата наближава и аз в последния момеН.
Да прощавате, че ме липсва, ще ви наваксвам след осми.
Сканиа- честито 🤗🔝
Карамелота- най, най-здрава и  цялото щастие на Вселената 🎊

# 408
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
st. Dobri, хубави растенийца.
Аз се сетих, бърках те с the Doris, дето преди време писах за някакви медицини.

# 409
Добрино, ща блокирВам! Много ме дразниш с летни снимки, га е 8 градус 😅😍

Не спах до 3-4 мн тъпо, да не Й пълнолудие пак?!?
Станах кат ударен самолет.
И пак има за чистене! Аман🙄

# 410
Къде 8 градуси? Тука 3,5. 😱🥶
Добри пак красоти показва. 🥰
Сиросче,Кротето така направи и с мен! На 3 мин път е била и не се обадИ. 🤨😠 Предлагам да я накажем.
Ули,Герата май е счетка,ама може и да бРъкам. Ще каже ако влезе.
13,чакаме те след 8-ми. Дан забраиш.
Демич,да минават сичкото болежки. 🤗
И мен ме чака бая работа ама се подмотвам. 🤭 Тряя дрехи да оправям,цветя да прибирам,банята плаче за миене.. 😓

# 411
14 гр. е тук,но по моите усещания за студ е поне -2.
Ено Smiley

# 412
Няма Ено,няма ЕМо... 😁
Абе онзи ден се гледам с един филтър,верно на Емануела приличам. 😂 Ама с филтър де,иначе без.. съм си Я! 👹

# 413
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
близалчице, не знам какво сте си били рогата с дорис, чела съм между редовете явно.
но помня дорис от смешките. тя си беше рибката дорис, а аз винаги съм била Добриня Никитич. Simple Smile помните ... и дрожали враги, от одного имени его славного...
ако не помните, гледайте филмчето в подписа. Simple Smile много не  кефят всичките Simple Smile

джаки, и тук захладня. вече не е 36-38 градиса, а 30-32 Simple Smile Simple Smile нощем падат до около 20. Simple Smile  а беше топло... Wink

днес съм на среща на родителския актив.
по-късно ще мога да направя паралел с българския такъв. Simple Smile
силно се надявам да не е като при нас: вход безплатен, изход 200 лева. Simple Smile

# 414
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
близалчице, не знам какво сте си били рогата с дорис, чела съм между редовете явно.
но помня дорис от смешките. тя си беше рибката дорис, а аз винаги съм била Добриня Никитич. Simple Smile помните ... и дрожали враги, от одного имени его славного...
ако не помните, гледайте филмчето в подписа. Simple Smile много не  кефят всичките Simple Smile

джаки, и тук захладня. вече не е 36-38 градиса, а 30-32 Simple Smile Simple Smile нощем падат до около 20. Simple Smile  а беше топло... Wink

днес съм на среща на родителския актив.
по-късно ще мога да направя паралел с българския такъв. Simple Smile
силно се надявам да не е като при нас: вход безплатен, изход 200 лева. Simple Smile
Оуу, не, не сме си дърпали плитките, четох нещо, писано от нея, и не знам защо реших, че е от теб...Нищо важно.

# 415
Не знам колко градуса е, но е студ. И климатикът отказва да духа топло. По този повод съм нервна и ядосана.
Ха добър ви ден.
Добри, голяма красота при теб. Зелено, свежо. Ще падат ли още температурите?

# 416
Добро ви утро, банда!
Честно казано, след вчерашните сърмички /видени тази сутрин/, мислех да Лопна бгмамицата!
Ей, Бърдиииии, ти нямаш сърцеееееее! Изкусителка! Съсипа ми деня! Ма като ги снимаш, па вземи и раздавай, де! Weary

Добре, че все пак продължих да зяпам, та да изчета Добри за нейните шивашки подвизи. Разхилиха ме яко! Joy
Представих си гледката на Зинята фуста и прихнах! Сега се крия зад папките, за да замазвам положението Simple Smile

Ули, счетка съм, ама не съм видяла твое питане някъде. То аз във виртуала само се забавлявам, та трудовата дейност предимно в реала я изпълнявам Simple Smile
Питай, ако мога - ще помагам.

# 417
Чудничко започна деня! Първата касова бележка вместо 33,50 лопнах 3350,00€😳. Дали не се разсъних бързичко ,а?!

# 418
Сис, вземай парите и бягай. Simple Smile
Само аз ли обичам студено и дъждовно време?

# 419
Ако не се налага да излизам,това ми е любимото!Камината бумти,чаша мавруд до мен,а около мен разпръснати части от пъзел...Ех,мечтиии.Още една-две години,и ще си го припомня 🤩

Общи условия

Активация на акаунт