Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 371
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 420
Те парите са само в моето въображение! Писах протокол, обяснение,звънях 20 пъти на счетоводството да питам кое и как. Иначе трябва да платя 24% от сумата, толкова е ДДС -то тук. Ето каква беля може да си причини някой ако пропусне десетична точка 🤦

# 421
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бърди, истината е, че не знам.
бяхме тук април и след това дойдохме август - всеки ден ми е нещо ново.
но ще пиша и ще ви информирам за температурната крива и разликите между българска и египетска метеорология.

розАвата денонощница няма да е днес. Wink на родителска среща съм и само това я спасява. Simple Smile  ама сама падна от гардероба, да рече човек, че иска да я почна, нЕ ли?

# 422
Добри,близо сме, няма да е много по-различен климата. Зимата при нас вали много дъжд,а температурите са около 10-15 градуса над нулата. Влагата , обаче е неприятна и студът се усеща много.

# 423
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ммммм, не знам, но май не.
единият от учителите на детето казал, че миналата година валяло веднъж! и в този ден не ходили на работа, защото транспорта бил проблемен.
тази година очакват дъжд на 23 октомври и отсега се готвят пак да няма училище и работа. Wink информирах Горинич, че тогава е ваканция и той страда.
какво да се прави - животът е несправедлив. Simple Smile

# 424
тази година очакват дъжд на 23 октомври и отсега се готвят пак да няма училище и работа.

Joy Joy Joy

Сетих се за лондонското лято -  то е в сряда преди обяд и ако се успиш, направо го пропускаш! Joy

# 425
Хубав фитнес си направих. Час и половина метох двора и листата пред къщата, че още малко и нямаше да можем да излезем на тротоара от натрупаната камара. Пред къщата до нас има огромна липа, докато не окапят всички листа е кошмар, все пред нашата врата се събират и трупат.

Все по-често се замислям за самостоятелна къща в близко село. Но истината е, че не ми стиска, притеснявам се дали бихме се справили финансово. Пък и съм човек, който не обича особено промените.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 14:18 от Birdflower

# 426
Бърдче,действай и не се мотайте повече. Щом нямате подкрепа от съседите,направо си е наложително да продадете и да се махнете. Не се страхувай,ще се справите. Ей го ние щом успяваме. 🤗 Аз съм с две ръце ЗА!
Имаме си нова придобивка-кафе автомат. Ми кафето е страхотно,а натискаш само едно копче. Оная старата машина с кеф я разкарах. 😁 Ся ще издирвам читаво кафе на зърна.

# 427
  • Пловдив
Ени, честито! И аз отдавна го мисля, ама мм кафе не пие, а аз у дома само уикендите, та не ми е оферта Simple Smile

Бърд, сложни са тия работи...за продажба също. Отделни етажи ли делите в една къща? Че тук все така са ги стояли къщите...докато в моя край са къща-близнак. Реално са си две отделни къщи...напр. за двама братя/сестри и т.н.

# 428
Герата, голямо благодарско, имаш 1кг хинап от мен Heart Eyes

Добри, ама че добре са го измислили с дъждовните дни, завидях Grinning

Ени, честита придобивка, сега можеш да се развихриш с пробването на различни кафета Simple Smile

Бърд, не звучи добре ситуацията, ако можете продавайте и се махайте, ще си сътворите още по-мил дом на друго място.

# 429
О,Бърд,в околията е пълно с невероятни местенца,знаеш по-добре от мен!Със скъпия като обикаляме, постоянно си "харесваме" някое близко село,в което бихме се изселили като се пенсионираме 😂.Последно хвърлихме око на Руен-супер близо,но и уединено.Лошото е,че цените летят стремглаво нагоре,не само там.А и пътищата през снежните/зимните дни не са особено поддържани.После,но не на последно място,стои въпросът с детски и здравни заведения в близост (ако гледате и имате планове в тази насока). Докато се начудите,ще станеш шофьор, както си требе,та това не го мисли.Общо взето, много съм за подобни нещо.На нас не ни стискаше чак толкова,та затова ще останем тук,но пак с известно уединение и близост с гората.

# 430
Момичета, благодаря за гледната точка.

Мисте, отделни етажи в една къща. Дворът не е разделен фактически, само по устна уговорка и то доста криворазбрана, както се оказа преди време. Именно това ме притеснява и ми се струва, че много би затруднило продажба.
Ренко, това за шофьорката е право в целта Simple Smile Всичко обмисляме, много са факторите, та затова ми е много трудно да взема решение.
Аз не че държа да е на село, просто искам да е самостоятелна къща и да не завися от други хора.

# 431
Бърди, ако не кажете "хоп!"  - няма да скочите.
Зарязвайте това "орташко магаре" и се махайте.
Ще намерите купувачи, но най-вероятно няма да вземете желаната цена.

# 432
Мисте,у нас ММ пие доста кафе,аз по едно сутрин. Обаче после по някое 3 в 1 или мляко с нес си джуркам.
Бърд,вижте по документи кое как и направо действайте. Стискам палци да се наредят нещата. 🤗

# 433
Бърди, в абсолютно същото положение сме с два такива имота. Съседите обаче ги няма, живеят в друг град. Предложихме да купим, отказаха. Нито могат да продадат половинка, нито ще поддържат.

# 434
Добър дан, како сте, лепотици?
След няколко 12-13 часови работни дни, днес съм си дОма и съм като аварирал самолет или по-скоро като пребито магаре по Якчето. Вчера на фас паузите се хилих мощно на подвизите на храбрия шивач Добриня, ма сЪрце мое, вЕрно си храбра и кроиш без да ти мигне окото.Joy И аз моите ги разкоствам, но ги давам след това на профи да ги закърпи Simple Smile Деми, и мен ме е болял г@зЪт звучи като виц, ма е мега гадно и даже е срамно да се оплачеш Stuck Out Tongue Winking Eye  Да минава!
Сиросче, любимо и вие да се оправяре! На Енито, честита придобивка! На останалите - хубав  вторник!
Мама излезе позадачи и ме остави да доваря лещата... ми забравих я и се е самопасирала Joy
Нооо, това съм аз - пълно ЗЕРО  в кулинарията!
Дреме ми, сипАх си, нищо, че нема обед още. Айде дзън!

Общи условия

Активация на акаунт