Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 517
  • 2 723
  •   2
Отговори
# 1 305
Направо телефона ще изключа, макар че по това време най-много аз да те събудя, Веси Kissing Heart

Ако ми намачка нещо сушилнята пък ми трябва изгладено, пускам до дупка, докато не успея да го извадя в правилния момент Joy

# 1 306
Кло? Ютия и чаршафи? Simple Smile
Ти си по-луда и от мен Grinning  М не...такова аз не гладя. Това измачкано не ме плаши. И моята мачка.
Не съм аз. Маман не можела да спи на измачканите от комбинираната пералня чаршафи. От едновремешното хасе са и няма оправия. Скарана съм с ютията, гладя само под много сериозен натиск. Кошмари щяла да сънува. Да беше си ги изгладила тя. В това време, ако ги метна навън, по-скоро ще мухлясат, отколкото да изсъхнат.

# 1 307
Мързи ме да пиша,обаче Веселинкова ме провокира и, а си ми викнала на ухото,а те напих! И клип ще направя и в youtube ще те кача! Laughing

Баба ти Яка,искам втората шарка без ръкави и с качулка.Simple Smile

# 1 308
  • Пловдив
Няма пиячи тая вечер...м?

Мързелота, кво стана с возилото?

Бърд, хубава разходка сте направили.

# 1 309
Бърд, благодаря за снимките Hug
Приходи ми се на планина.

На никой не гладя чаршафи. Чак толкова грешна не съм.

# 1 310
  • Германия
Мързи ме да пиша,обаче Веселинкова ме провокира и, а си ми викнала на ухото,а те напих! И клип ще направя и в youtube ще те кача! Laughing

Баба ти Яка,искам втората шарка без ръкави и с качулка.Simple Smile

Не съм у ред, това подчертаното го прочетох и те напиках, след като се хилих 10 минути си избърсах сълзите и го прочетох правилно.

Коя втората, че то и на двете гърба, ръкавите и предниците са различни шарки. Пращай преждата и размери и ще ти го изплета. И в тази връзка имам още 2 кила прежда, плета един модел, ама като ми е влязла мухата, че искам едно друго и сега в четвъртък си чакам пратката прежди от БГ и го почвам. Ама да не си помислите, че съм си поръчала само за 1 модел, не, поръчах 3 кила прежда и то едни цветове, ще видим какво ще стане.
И за да не се чудят момичетата за какво си говорим с Кроталчето, ще ви ги пусна и тук жилетките, да не ходите при домакините да гледате.
Скрит текст:
Flowers Hibiscus

Кротик, бях намерила една плетка, която изглеждаше точно като преплетени змийчета, но не я записах и сега пак я издирвам. Много щеше да ти мяза Kissing Heart

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 09:25 от Баба Яка

# 1 311
  • Пловдив
Олееей...дорде стопля за ква втора и гръб иде реч Stuck Out Tongue Winking Eye
Якоооо! Стеахотни жилетки и модел, разбира се Heart Eyes

П.п вие де ги нищите тия плетки двете, м?

# 1 312
  • Германия
Мистик, това са 2 немски сестрички, при които работя. Изплетох им ги като изненада, защото много харесват плетени неща, но могат да плетат само чорапи. И аз да се изфукам българките какви сме способни. Ми струваше си, обрах точките.

# 1 313
Мале, Бабче Яка, браво на теб!
Добре, че разясни, че аз реших, че пак не съм чела внимателно Blush
Ако обещая да се обадя в немския оператор ще ми оплетеш ли и на мен Heart Eyes ама 3  кила прежда може и да не ти стигнат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 314
Леле, Бабче Якче, невероятни са! Голяма майсторица си, браво! Много се впечатлих, много са изпипани.
Аз не мога и чорап да изплета. Майка ми много плете, но не е такава майсторка като теб.

Аз пия уиски, чудо невиждано. Приятели много похвалиха някакво лидълско, МУ да не изпусне веднага взе за проба. То пък взе, че ми хареса.

# 1 315
  • sf
Ай наспорт! Лекувам си нервната депресия с вино и рисуване.
Скрит текст:

# 1 316
Бърди, намери с какво да сравниш. Точно чорапи се плетат най-трудно. Може десетки пуловери и жилетки да са ми минали през куките, но чорапите са висш пилотаж. Трябваше да направиш сравнение с шал.

Якче, майсторица си. Браво!

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 22:14 от 💙 Clo 💙

# 1 317
  • Пловдив
Бабче, разбраФ...майсторица си!
Аз не мога ни да шия, ни да плета. Не съм се метнала на майка Simple Smile Навремето ме учи, ма на...не подхванах. Тююю!

Бърд и аз съм взимала от Лидл виски, др.сесмица пак. Заплюла съм любимото на 13 Simple Smile

# 1 318
  • Германия
Момичета благодаря за комплиментите, аз съм самоука, от книга съм се учила. Аз не ги намирам за съвършени, но бях притисната от времето и ги бързах много. Нещо яките не ми харесват, но мацките си ги харесват такива и не дават да ги ремонтирам.
Чорапи и аз не плета, не обичам да плета на 5 игли, мога само тип бебешки терлици на 2 игли. А и ми е скучна плетката на чорапите, но съм си харесала едни от руски сайтове, много са джиджани но нямат схеми и ще ги разгадавам.

Донси, това в чашата е вода, я си налей нещо по-сериозно.

Я кажете бейлиса на кое питие прилича, че не съм пила, а съм се навила да си купя да го пробвам.

# 1 319
Баба ти,щото знам каква прежда нали!? Ей така прежда съм купувала за мартеници за училище.И двете ми баби  плетяха и едната шиеше на цяло село.Аз като е давал Господ таланти съм се редила пет пъти за фасони и кривотия! Втората шарка си я представям като грейка.

Общи условия

Активация на акаунт