Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 499
  • 2 440
  •   2
Отговори
# 2 355
Никой не писа за шкембето? Става ли че утре е последно на оферта?
За това не мога да кажа, обаче взех тази седмица от K-LA LAND, изчистено, сварено, нарязано, замразено 1 кг
за 5,99 разкошно за нашият вкус.

# 2 356
  • софия
Някой купи ли и пробва ли тиквата?
Не че не съм взела, но да си знам.

# 2 357
  • Sofia
Ако имаш предвид Самсона, ние днес взехме, още не сме пробвали.

# 2 358
  • софия
Българската, бяла, 69 ст./кг. Не знам дали е Самсон

# 2 359
# 2 360
Минах да взема едно пиле . Имаше намалена смес за мъфини от американската седмица. Забъркахме ги, сега ще ги пробваме как са.
Пици Маргарита... Проблем с доставките. Няма! Ох, персонала е много изнервен. Втори ден, в различни филиали .. много са нервни

# 2 361
Пици Маргарита имаше поне до вчера вечерта на Сточна гара в София. Вече посещавам основно този филиал, защото е доста добре зареден. Дори имаше от козметиката за коса, която в приложението ми изписваше, че не е налична.

# 2 362
В двата филиала, в които бях днес, имаше доста от въпросната козметика. Нещо не им е читаво приложението.

Нил, за бисквитките. Не ги купих, значи е имало някакъв проблем. Вероятно точно палмовото масло. Хареса ми, че са овесени, това ми е предпочитание, нямаха и ГФС. Другото, което ме впечатли неприятно, е че една бисквита беше сериозен ВХ товар от 16-17 гр. Но пък е двойна. Ако следиш макронутриентите. След около половин час четене реших, че ако ще правя компромис, с тези ще е. 🤨В темата писаха, че са вкусни, поне да не съжалява човек. Аз си търся друг тип бисквита, но май няма в Лидл. Попадах на едни - дребни, овесени, с канела, без захар, 2,5 гр. ВХ бисквитката. 😀

# 2 363
Кафето Лаваца на зърна е на добра цена за килограм. И е хубаво - ползвам го за автомата. Тази седмица и в Кауфланд е на оферта от вчера.
При нас патешкото магре още е на 6.99 лв. за опаковка - на касата. На етикета пише 10 кинта. Другатаседмица ще купувам патица да транжирам за филе и бутчета. Другото ще го мисля какво да го правя.
Хареса ми снакса от просо - взех с фъстъци.
Траяна Хелоуин не ми хареса - класическа или с портокал ям.

# 2 364
  • Sofia
Е как, вариш фенера с някой и друг зеленчук, затваряш в бурканчета и си имаш бульон при нужда. Simple Smile

# 2 365
  • София
Никой не писа за шкембето? Става ли че утре е последно на оферта?

Ами за  у нас - става, вкусно ни е.
Винаги купувам, когато е на прИмоция. ММ прави шкембе-чорба от него.
А аз си го правя с масло, като мезе.
Бързо се сварява, но не питай за колко време. Не ползвам тенджера под налягане, в обикновенна, на котлона ко мятам и се рея из нета. Като омекне е готово.
Купувам няколко тарелки и мятам във фризера. Предварително го нарязвам на по-ситно.

# 2 366
  • Буркина Фасо
Е как, вариш фенера с някой и друг зеленчук, затваряш в бурканчета и си имаш бульон при нужда. Simple Smile
аз бих прецедил течността от мръвките и бурените за да получа бульона.
обезкостеното месо и зеленчука може да се използва за много неща. пасти, спагети и пици идеално му пасват.
и за разнообразие, разбира се Smiley

# 2 367
  • Пловдив
Идвам да похваля айсберга - много свеж е, а в комбинация с кумато, авокадо, краставица и дресинг е трепач. Взех си киви голд, ябълки - зелени, пуешко шницел. Кивито е супер, пробвах го днес, ябълката чак утре, по един плод на ден ми се полага. Трябва да измисля пуешкия шницел как да го сготвя, но ще се разровя из нета, ще намеря идея. Взех си с купон свинското филе за малки и големи, дано да го бива.
Soul
Скрит текст:
Абсолютно те разбирам защо често не взимаш неща, в Лидл трудно се намират такива без захар, с не много въглехидрати, и аз следвам режим, не така строг като твоя, в другата тема съм коментирала и за глезотия взимам от протеиновия пудинг без захар или сурово барче, но след половин час четене и чудене. Сега особено като бременея още повече се притеснявам, че килограми лесно се качват от пустата лакомия
.

# 2 368
При нас нямаше кумато, но имаше нарязан праз в кутии. За първи път виждам. Имаше и всички видове възглавнички, някой търсеше. За Пловдив става дума. Тези сладки нови ли са? И тях за първи път виждам.

# 2 369
... но тази кана за вода ли търсеше или стъклената?...
Стъклена кана ползвам и много си я харесвам, свети в синьо. Simple Smile  Обаче тя има един минус (за мен не е, защото съм на газ) - ако трябва отново да се напълни и включи.
Моята е стъклена, свети в различни цветове и няма проблем с повторното пълнене с вода след като е била използвана...🙂 От Лидъл е. То ако трябваше всеки път да я чакам да се охлади...🙃 Имаме и друга стъклена, Зефир, и тя е така (нищо и' няма, стои за резерва).
Резене най-много обичам на салата, просто леко овкусено. По същия начин и задушено в тиган с мазнина и сол. Когато имах достъп до страхотно резене по 1 евро, даже съм слагала в супи и готвено. Но тук е скъпо, а и почти никога не изглежда особено добре...не ме вдъхновява да купя.
Соул, обичайно по колко грама вгх има на бисквита? Питам, защото рядко купувам бисквити, а когато давам на малката, изчислявам грубо колко вгх има на порция (количеството което и' давам), не на брой бисквита.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 12:21 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт