Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 526
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 280
В Лидл имаше едни големи пакети с фъстъци. Дали ги има още или бяха временно в асортимента? И цената не им помня.

# 2 281
Някой от вас дали е купувал от инстантно то картофено пюре  което е по 3 бр. в кутия. Хубаво ли е?
Да, вкусно е, но едва ли е хубаво... 😃

ММ снощи хрупаше от тези фъстъци и скоро ги е купувал (тези дни, имам предвид), та вероятно има.

# 2 282
  • Sofia
Соул, колко са големи тия пакети?  Как пък съм ги пропуснала... фъстъците са любимите ми ядки (как ги обичам варени...).

# 2 283
Морена, големички бяха, дали килограм, дали повече. 🤔 Как варени, я драсни едно л.с., моля. .. А другата седмица има супер оферта с Лидл+, сигурно си забелязала. ✌ Но аз не ползвам приложението и не я чакам. 🙂

# 2 284
Ето, открих ги
Скрит текст:

# 2 285
Картофеното пюре не е съвсем лошо, но иска масълце и разбира се, не е като от пресни картофи. Но за спасяване на положение, става.
Фъстъците, ако са с черупката, скоро бяха на промоция. И те не са лоши, но леко недопечени за моя вкус.

# 2 286
Благодаря, Пийкок.
Миналата седмица фъстъците бяха на 50% намалени и кашона беше празен, а количките пълни. Стана ми смешно, какво чоплене предстоеше.

# 2 287
  • Sofia
Морена, големички бяха, дали килограм, дали повече. 🤔 Как варени, я драсни едно л.с., моля. .. А другата седмица има супер оферта с Лидл+, сигурно си забелязала. ✌ Но аз не ползвам приложението и не я чакам. 🙂
Не съм забелязала офертата, понеже не гледам брошурата, та благодаря, че я спомена. Simple Smile
Варените
Скрит текст:
се варят с черупките, аз от малка така ги ям, баба ми ги правеше в Сандански. А и така наречените в нашия край "'шкарто" са ми най-любимите, печени. Те са тънки и сбръчкани и не ги намирам изобщо.
Ето варени, от това лято в Сандански. Simple Smile

Venel82, тия недопечени бих ги сварила, ако са с черупката де.  Simple Smile

# 2 288
Може ли кодът за намалението на бебешките продукти? Мерси.
От темата е снимката
Тази е за 35%

Тази за 25%

дали става да се комбинира с намалените другата седмица памперси?

# 2 289
Не. По код на продукта са само в тези, които са в редовния асортимент.
Памперсите другата седмица ще са на достатъчно ниска цена

# 2 290
  • Пловдив
Тия фъстъци в пакета са печени.

# 2 291
  • София
Някой от вас дали е купувал от инстантно то картофено пюре  което е по 3 бр. в кутия. Хубаво ли е?
Да, вкусно е, но едва ли е хубаво... 😃

ММ снощи хрупаше от тези фъстъци и скоро ги е купувал (тези дни, имам предвид), та вероятно има.
Със сигурност не е хубаво 😀, но едната ми дъщеря не иска да хапне домашно казва, че не и харесва, а то е ммм....😊И  когато правя такова, купувам  инстантно специално за нея на "Маги".

# 2 292
Вкъщи харесват картофеното пюре. Правя го страшно рядко и често за 1 или 2 порции не си заслужава да варя картофи (а и не поддържаме винаги наличности на пресни картофи). Но и аз съм се специализирала как да го правя, добавям масло, сол и мляко или сметана (то кое картофено пюре не "обича" масълце 😉).
При нас вече няколко пъти не виждам от шоколада Фин Каре 85%...🙄 Има само 74%.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 21:13 от dolce miele

# 2 293
Ами Долче, нали знаеш, което се похвали в темата.... 😏

# 2 294
Ами аз не си представям инстантно пюре да се прави по друг начин, освен с прясно мляко и масло. Купувам от това на Лидл, но купувам и от Метро едно на люспи, което става като от истински картофи - сипкаво и пак вкусно. Може би беше Magi. Не ям картофи (или много, много рядко), съответно и пюре, но докато го догодя като го забърквам, го опитвам.

Общи условия

Активация на акаунт