Лидл 156 - Октомврийски заигравки

• 123 513
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
И аз добавям масълце и  мляко в инстантното и ми харесва. Ще купя утре да го пробваме. Благодаря ви за отговорите!

# 2 296
Морена, големички бяха, дали килограм, дали повече. 🤔 Как варени, я драсни едно л.с., моля. .. А другата седмица има супер оферта с Лидл+, сигурно си забелязала. ✌ Но аз не ползвам приложението и не я чакам. 🙂
Не съм забелязала офертата, понеже не гледам брошурата, та благодаря, че я спомена. Simple Smile
Варените
Скрит текст:
се варят с черупките, аз от малка така ги ям, баба ми ги правеше в Сандански. А и така наречените в нашия край "'шкарто" са ми най-любимите, печени. Те са тънки и сбръчкани и не ги намирам изобщо.
Ето варени, от това лято в Сандански. Simple Smile

Venel82, тия недопечени бих ги сварила, ако са с черупката де.  Simple Smile
Да, уж са печени, с черупка. Интересна идея за варенето. За първи път чувам. Тъкмо мислех да ги допичам. А колко време се варят? Как се разбира, че са готови?

# 2 297
  • Sofia
За готовността... вадя и пробвам. Но за около 20-30мин. стават пресните (в смисъл варени сурови).
Ако сте готвили други ядки... същото е. Омекват някак, но пак са хрупкави.... много е приятно. Simple Smile

# 2 298
Азалия, със сметана също става хубаво. Иначе познавам хора които му слагат само вода, сол и масло. 🙂 Някои пюрета уж вече имат "сметана" в пакетчетата...
Леми, така е...че дори и етикет няма...🤨
Морена, как би описала вкуса на варените фъстъци, различава ли се съществено от печените?

# 2 299
Аз да попитам, а пробвали ли сте кафето Джимока на зърна от Лидл? И коя марка хубаво кафе ми препоръчвате?

# 2 300
  • Sofia
За мен и мм хубаво е Лаваца крема е густо.

# 2 301
Купих си от акумулаторните батерии и сега потърсих информация дали имат някаква гаранция, но не намерих. Ще ги ползвам само за мишка, така че ще мине доста време, докато разбера дали и четирите батерии работят прилично дълго време. Ще съм благодарна, ако споделите дали има и колко е гаранцията за акумулаторните батерии!

# 2 302
Ще съм благодарна, ако споделите дали има и колко е гаранцията за акумулаторните батерии!
Водят се консуматив и може да търсиш гаранция само ако производителт е написал нещо в този смисъл на опаковката, тогава говориш директно с производителя. Просто животът на батериите много зависи от употребата им. На практика винаги можеш да се оплачеш и в магазина, но не са длъжни да правят нищо освен по собствено желание. Също на практика, никога не ми се е случвало акумулаторна батерия да "се развали" толкова бързо че да изглежда дефект. По принцип работят поне 5г.

# 2 303
  • София
Виждали ли сте с тези два модела възглавници? Има ли аналози за тези пари другаде?

# 2 304
Да, върнах като сивата за гръб и взех цилиндър. И двете са супер, но цилиндричната ми се стори по-функционална.

# 2 305
Подобна на сивата възглавница съм купувала от Юск за около 20 лв., не знам дали сега не са по-скъпи.

# 2 306
  • На изток от Ада
Merveilleusе, имам плочата за палачинки. Да бързо стават, даже стават на коричка ако ги оставиш, рядко го ползвам и това останових.

# 2 307
Ако някой е гледал дамските боти имат  ли цип?

# 2 308
Пиик само да вметна ..
Тук в България няма достатъчно ЕВТИНИ памперси (и не само това де) ..
На мен за трети път ми пращат от Англия...от Лидл..Lupilu Premium & Comfort ..на цена около 7 и нещо/8 лв.за 40 броя
(3.29£) ако не се лъжа за точната цена.А пък гащичките са на цена 1.65 £ за 20 броя номер 5(същите като тук в България)  😮
Поредното доказателство за двойния стандарт..и винаги в наш(България) минус разбира се..
За това сега с купона взех само един пакет...е така защото за пръв път имам подобен шанс,благодарение на форума на подобна оферта..🙂

# 2 309
Merveilleusе, имам плочата за палачинки. Да бързо стават, даже стават на коричка ако ги оставиш, рядко го ползвам и това останових.

Благодаря! Flowers Hibiscus И аз се чудя дали ще се ползва често. Но вкъщи много обичаме палачинки-обикновени или овесени с банан. Ако е по-бързо от тигана за мен си заслужава инвестицията.

Общи условия

Активация на акаунт