Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 072
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
А защо не е патентован?
Защото бенките не се третират с никакви такива мехлеми, разтвори, билки, не се връзват с конци и тем подобни. Отстраняват се от лекар.
На мен ми свалиха конците и ми излязоха резултатите - добри са newsm44

И аз така мисля.
Сега се успокои след резултатите, нали?  Simple Smile

# 211
Успокоих се и още как.
Сега имам три белега на гърба, все още ме понасърбяват, но не може да се сравни с преди- дори и нощем насън съм я закачала едната бенка и съм се събуждала. А сега е супер удобно, направо се чудя на себе си защо по-рано не съм ги махнала.

# 212
Аз може ли да попитам нещо по повод темата - кои бемки по-точно са "опасни". Някой може ли да ме ориентира

# 213
Имам час за кожен днес. През последната година-две ми излезнаха доста бенки. Не ги закачам, повечето не са релефни, но са със странна форма. Напоследък ме тормози една, която не е голяма в диаметър, но пък е доста изпъкнала. Хич не съм забелязала кога е станала такава... усещам я като се облегна някъде, все едно има жило навътре. И ме сърби в последно време.
Да видим какво ще каже докторката.

# 214
Аз може ли да попитам нещо по повод темата - кои бемки по-точно са "опасни". Някой може ли да ме ориентира

Да, доктор най-добре ще те ориентира! Дано нямаш повод за притеснение!

# 215
ЕХо, Здравейте
от два дена не спя спокойно, само мися и мисля и се притеснявам.

В четвъртък ще ми махат три бенки на гърдата със скалпел и доста се притеснявам.

Моля да ми кажете какво е усещането, бързо ли става процедурата имали някаква болка.

Разбирасе че с местна упойка ще бъда но......... Sad

Мерси   bouquet

# 216
Laddyy спокойно , няма нищо страшно и мисли, че е по добре да ги няма тези бенки отколкото да са там. На мен ми махаха оперативно няколко бенки: на главата на лицето и на гърба. Бях с упойка местна. Всичко минава бързо и лесно. Няма нужда да се притесняваш. На мен лично ми пръскаха всяка бенка с ледокаин и после със скалпа. Звъчи зловещо но не е така. Успех   bouquet

# 217
ЕХо, Здравейте
от два дена не спя спокойно, само мися и мисля и се притеснявам.

В четвъртък ще ми махат три бенки на гърдата със скалпел и доста се притеснявам.

Моля да ми кажете какво е усещането, бързо ли става процедурата имали някаква болка.

Разбирасе че с местна упойка ще бъда но......... Sad

Мерси   bouquet

Споко!
Моята беше под гърдата и сега се чудя защо не съм я махнала по-рано.
Имам малък белег, но не ми пречи.

# 218
Здравейте, момичета
благодаря Ви за успокоението и отговорите.

Старая се да не се сдухвам и мисля позитивно - все пак наближава Коледа   Gift, но нали знаете винаги има нещо вътре, което трепне и пак мислиш.

Е утре е деня отивам, пък каквото такова. Всичко ще е наред!

Мерси

После ще Ви пиша как е било.

# 219
  • София
Здравейте момичета,

От много време се каня да си махам една дузина бенки, всякакви размери и къде ли не ги имам Sad и все не се престрашавам. Но като ви чета, определено съм решена да предприема нещо.

Въпросът ми е можете ли да ми препоръчате добър лекар в София, някой при който сте ходили и сте доволни.
Пдозирам, че повечето ми бенки са за хирургично махане.

Успех и добри резултати на всички  Hug

# 220
Здравей,
като цяло и аз съм голямо шубе и от доста време го обмислям.
Търсих доста време мнения, съвети, може да се каже че изчетох целият интернет
свързан с бенки - абе общо взето ни се "наду" главата в един момент.

Та най-накрая реших и отидох на преглед при доц. Балабанова - Александровска болница, разбрах че тя е едан от най- най- най-. Прочетох и даста неща за нея в нета, който още повече ме насочиха към нея.
Отидох на преглед и всичко за нея писано се оказа вярно. Супер доктор и човек.
След прегледа се установи и тя ми препоръча да си махна три бенки, за тях ще ходя Утре - 10.12.2009. Praynig

Не се спрях и продължих да чете за самато манипулация и затова как тя ги маха и т.н. Това което разбрах е, че няма болка при махане с месна упойка е, приклячва бързо, а тя добре се справя.

Вече на място ще разбера как е всъщност.

Та това е от мен. Надявам се да ти даде кураж.

# 221
  • София
Мерси за бързия отговор!

Ще пробвам да посетя доцентката.
Мен ме притеснява повече резултата, но трябва да ги махна за да го разбера.

Стискам палци за твоята манипулация утре!

# 222
Мерси за палците.

Мога да ти дам тел. 0899572521 - Ина, това е мед.сестрата на доц.
 Много е готина, можеш да й се обадиш и да си запазиш дата и час.
Прегледа е 40,00лв, но си заслужава.

За махане на бенка + хистология + всичко = 140.00лв

Ако имаш повече от 1 за махане има отстъпка.

# 223
  • София
Благодаря ти!  Hug

# 224
Здравейте момичета,

От много време се каня да си махам една дузина бенки, всякакви размери и къде ли не ги имам Sad и все не се престрашавам. Но като ви чета, определено съм решена да предприема нещо.

Въпросът ми е можете ли да ми препоръчате добър лекар в София, някой при който сте ходили и сте доволни.
Пдозирам, че повечето ми бенки са за хирургично махане.

Успех и добри резултати на всички  Hug

Препоръчвам д-р Иван Ботев - миналата седмица бях на преглед в частната му клиника в Лозенец и съм изключително доволна от отношението му. Точният адрес е ул. Персенк, бл. 19 (на ъгъла с ул. Трепетлика). Ето и телефон - 0888 465 029 - приема само понеделник и четвъртък с предварително записване.

Общи условия

Активация на акаунт