Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 161
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Да, веднага грабва лазера и почва да работи. Не бих казала, че прави някаква консултация, дори не изслушва съвсем за какво си отишъл. Поне при мен беше така. И още в началото на поста искам да кажа, че не бих отишла повече при него.

Моят проблем бяха три съдови звездички на деколтето. Попитах го лазерът му подходящ ли е за махането им. Отговорът беше: "Да, махам израстъци всякакви. Rolling Eyes
Много е бърз, докато легнах и беше минал цялото ми деколте с горелката си. От съдовите звездички само едната пипна. Но това го видях, едва като се прибрах, защото имах многобройни точки по цялото деколте. В момента, 6 месеца след процедурата звездичката, която се опита да премахне е тройно по голяма.
След деколтето се премести по лицето ми, реши, че трябва да махне две, три лунички. Тогава го побутнах на страна и му казах, че по лице не желая нищо да се пипа. Но отговорът беше, ще търпиш, за това си дошла, израстъци махам всякакви. Rolling Eyes Това е явно любимата му фраза. И както е много бърз, успя да отсрани и една бемка на челото ми.
В момента бемката се появи отново, доста по тъмна и по голяма. Преди няколко дни бях на кожен лекар (Германия), защото уголемяването и ме притесни, да не е отишла в посока израждане.
За сега е ок, но лекарят ми каза, че изпъкнали бемки се поддават трудно на премахване с лазер, не е трябвало да я пипам. А съдовите звездички изискват особен вид лазерна техника.
Доктор Пенев маха всичко, със собствено конструирания си лазер. Mr. Green
Много съм разочарована, не бих го препоръчала на никого.
Плоските бемки са освен това и опасни, защото са в контакт с кръвоносните съдове. След лазерно изрязване не подлежат на биопсия. Но това го знаят всички.
Съжалявам, ако има засегнати относно способностите на Др. Пенев, но реших, че е редно да споделя. Не може с този допотопен лазер, с който премахва ИЗРАСТЪЦИ всякакви да се спекулира. И от всеки влязъл пациент в кабинета да взима 50 лв. Просто е недопустимо, според мен.

Хе хе, даже прекалено благ си го описала. Laughing Вярно е, че не слуша почти какво му казваш, почва да си работи както си реши сам. Отделно е поведението му, което си е втрещяващо Shocked Shocked Според мен(а и не само) той има някакви сериозни психически проблеми. И аз категорично НЕ го препоръчвам, освен ако някой иска да се държат с него като с животно  ooooh! Tired

# 466
  • Варна
За първи път срещам негативни мнения за него, аз още не съм ходила но точно за подобни звездички ме пратиха при него от Ефекто. Къде тогава?

# 467
Аз при него си махах...да малко грубо се държи,но пък ефекта е добър,а пък и не прекарвате много време с него,50 лв на минута взима,аз стоях 3 мин. Simple Smile

# 468
Моето достойнство със сигурност не струва 50лв. Да ти удрят главата в кушетката, защото съм я надигнала леко,докато разговаряме и да ми крещи като на измет, защото съм проявила невероятния каприз да помоля да не ме снима... ConfusedСложих си ръцете пред очите, явно решена, че това е по-малкото зло, но не- но ми изби ръката със сила на няколко пъти!! И още доста.. Ето такъв е Юлиян Пенев Хахото.
А за абсурдните дивотии и теории извиращи от него, мога цял ден да разказвам. Ако не знаете, дами, къпането е редно да е само веднъж в седмицата, понеже човекът бил животно и е нормално да Мирише!  Laughing Моето всекидневно къпане беше определено като ненормалщина, да съм отидела да се прегледам. Лицето също никога не трябвало да се мие с вода, а ползването на крем и маски- в никакъв случай. Сигурно, за да се съсухрим по-бързо и да има повече клиенти Laughing Прегледайте се вие, д-р Пенев, и без това лудницата е само на няколко крачки нагоре по улицата.
Съжалявам единствено, че не заснех всичко, та да мога да го пратя на Господари на ефира. Това докторче може и да се е окичило с лавров венец, благодарение на славата на баща си и на бързата си и евтина работа, но аз със сигурност няма да пропусна да предупредя всеки да не ходи при него.  Stop Stop

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 19:48 от undrwater

# 469
Тъкмо бях решила да ходя при д-р Пенев, а сега...............
Шокирана съм???
След като се държи по този начин, защо има толкова големи опашки пред кабинета му?
 И всички пациенти ли снима?

# 470
 Посещавала съм д-р Пенев и мога да му бъда само благодарна. За мен е изключителен специалист.

# 471
Др. Пенев не изслушва, ляга се на кушетката му и почва да работи. Срам ме беше като отидох на друг специалист да кажа, че ми е махнал бенка без да ме попита.
Пуши цигари в кабинета, в който работи.
Не води никаква отчетност кой пациент влиза, какво е премахвал. След време, ако се появят усложнения, не може да се докаже нищо. Лазерът му е извън всякакъв стандарт, конструиран от него самия.
Третирането на участъка след лазерлечението, хм.........не намерих нищо от антибиотичните пудри от списъка, който ми даде, просто защото вече не се произвеждат. Единствено открих Сулфатиацол под друго име вече. Дори не си прави труда да осъвремени този списък??
Стои в тъмния си кабинет и очаква следващата наивна душа, на която ще вземе 50 лв и ще премахне израстъци всякакви.
Да, премахва плоски бенки, брадавици, базалиоми, но това може да го направи всеки друг лекар. Лично аз не бих се доверила повече и да ползвам услугите/лечението му.
На мястото на луничките, които махна с лазера си, имам бели петънца, бели лунички. Имах ли нужда от такова нещо, никой не ме е питал!

# 472
  • Варна
 добре,кажете  къде да отида. Колежките за кожни проблеми ходят при някакъв д-р Томов, но тук в темата не съм виждала неговото име

# 473
Томов е обсъждан доста в друг подфорум, мненията също са противоречиви, ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383001.0
За баща му също се пише там

За махане на бенка във Варна ми похвалиха Янков, а в София- Ботев. Предстои ми ходене при един от тях, но още не съм решила при кого.

Колкото до Пенев- и на мен ми махна бенка без изобщо да съм го искала и споменавала(ходих за съвсем друго). Снима винаги, ако откажеш- вдига скандал. За мен този човек не разбира от нищичко. Ако отидете за лечение на акне, дава някаква диетка, при която много от полезните зеленчуци и плодове са забранени, но за сметка на това в препоръчителния списък има бял хляб и кока кола. Смях  Laughing Знае само да си джитка с лазера и това е. Популярен е единствено заради баща си. И има късмет, че повечето от случаите на хората, които ходят при него се повлияват от лазерчето му.

# 474
А някой знае ли цени за премахване на бенки и лунички при д-р Янков?
Благодаря предварително!

# 475
  • София
Момичета сега се разрових в тази тема и имам следния въпрос-от много време се замислям да махна бенка която ми е на горната устна,но ме е доста страх.Давайте съвет къде в София мога да отида и да ми кажат дали става или не и горе долу за какви парички става въпрос.Ето за това става въпрос...

# 476
и аз съм с ужасно впечатления от него, прави каквото си и иска, не пита, не слуша... ако не бях сама, а с ММ 100% щеше да си изяде боя  hahaha

# 477
Здравейте, ходих да си махна бенки при д-р Ана Иванова в Пловдив, прочетох за нея във форумите. Махна ги с електро-коаголация, не знам дали правилно го изписах. Питането ми е дали е нормално да сълзят и да имат кръв, втори ден ми е. Едната направо си е чиста, суха, а другите кървят и една от тях има черна точка. Притеснена съм, защото са ми на лицето. Как да спра кървенето.

# 478
Консултирай се с нея или друг дерматолог. Мисля, че във форума няма да намериш достатъчно компетентно решение.

# 479
Здравейте,
миналата седмица си премахнах изпъкнала тъмна бенка на лицето при доц.Балабанова в Александровска болница.
Изключително доволна съм от отношението й.  Рядко мога да кажа това за някой лекар , но в случая 26 години живея с тази бенка и най-сетне се осмелих на промяна Simple Smile
Вече е минала цяла седмица а от бенката няма и спомен, бях под местна упойка за 30 мин, със скалпел и изключително професионално ме зашиха. Не искам да й правя реклама, ясно е че има хора които не са доволни и такива които са, въпроса е да не се подлъгвате с този лазер!!! Лазера гори и няма изследване след това!!! представете си че тази бенка е злокачествена не дай си Боже... не си правете експерименти с тялото.
А този лечител дето много ми го хвалят Камен от Бургас с мазилото... въпросния господин маха БРАДАВИЦИ, за бенки няма медицинско образование нито квалификация!
Успех на всички Simple Smile и внимавайте със здравето си!

Общи условия

Активация на акаунт