Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 172
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз си махнах бенка при д-р Елмира Павлова,изрязване и после зашиване,хистолгията я занесох в онкологията,Слава Богу всичо е наред и добре че съм я махнала,че е била от лошите,иначе раната в продължение на 10 дни сутрин и и вечер пръсках с спрей оксикорд и сменях марлята,а на 14-я ден ми махна конците.Белега е съвсем малък,предписала ми е два вида мазила ако искам да си купя за белезите но аз още с нищо не съм мазала,чакам първоп да падне напълно коричката.

# 526
  • София
Не, в Токуда ми казаха, че няма проблем, дори че мога да се изкъпя след два часа. Но тези бенки си бяха повърхностни, след раждането се появиха, а старите се уголемиха. Казаха ми с Urgo спрей да ги пръскам, той образува защитен слой и не позволява мокрене, но пак ми казаха, че няма проблем с мокренето. Дори нямаше нужда от хистология, лекаря ги гледа с лупа и каза, че са такива образувания просто. Ще пиша пак като изчезнат червеничките петънца.

# 527
  • Варна
Някой да има мнение за Щелионова във Варна за премахване на бемки

# 528
  • София
Пиша отново да споделя, махнаха ми бенките с кюрета март месец, сега още има белези, стоят розови, дали да ги мажа с нещо за да изчезнат? Дали ако се попека на слънце ще пооправят?

# 529
В никакъв случай слънце, цяло лято също трябва да ги мажеш с висок фактор слънцезащита.
Аз ползвах един крем на А-дерма за белези, но не се сещам конкретното име

# 530
Здравейте,аз преди повече от месец си махнах образование от крака ама убийте ме непомня как го нарече дерматоложката в Инканто Варна,получи се голяма дупка и голяма кора която падна,зарасна си ,дупката се изпълни ,сега е червено петно,но е гладко,мажа с 50 фактор и с един крем с охлюв ,дано се махне ,че доста се вижда,моя позната си маха бенки от лицето при Пенев и ми го препоръча,имам две леко релефни образувания на челото не са точно бенки и знам ,че може да се премахнат +4-5 мънички бенки,та моля някой ползвал услугите на Певев на лични да каже как стой въпроса със заплащането,че в Инканто ми се видя скъпо -30 лв преглед с дерматоложката която всъщност прави манипулацията и 50лв за махането,всичко общо за има няма 10 митути

# 531
Още един въпрос д-р Пенев гледам прави и  подмладяване с фракселен лазер,някой ползвал тази услуга да е доволен и да каже как е, и на каква цена е ,гледах други казметични центрове ,Инканто /600лв за 1 процедура/,Скин Лайн сега са на примоция всички лазери по 240 лв на процедура и др и др ,та цените са различни уж за една и съща процедура ,та  се чудя защо така,целя премахване на финните бръчки ,цялостно освежаване на лицето и естествено повлияване на по дълбоките бръчки ,но тези цени са разбиващи при инфо от сайта на клиниката за поне 3 процедури ми идва в  повечко финансово

# 532
Благодаря за отговорите,момичета,да дам отчет,на 13.09 бях при Пенев голямо чакане беше и както си мислех ,че имам 6 бенки и други  две неща ,като ме метна с лазера за 30-40 секунди изгори всичко което той вижда по лицето ми за махане ,по врата ми ,че и по деколтето ми докъдето успя да ми дръпне тишърката Embarassed Grinning и всичко това ми струва 30 лв ,сега тръпна да зарасне,да паднат коричките и да няма белези bouquetЕдинственото нещо което разбрах за лазера в Инканто и Скинлайн че и при двете процедури има белене на кожата след подмладяването,но в Скин лайн е по щадяща,не е фракселен СО2 и от там явно играе цената,така или иначе платих две от  по евтините  и уж по щадящи ,че се опасявам да не стане някоя беля,моята кожа и бяла и доста чуствителна.Стискайте палци всичко да е наред,първия лазер е насрочен за 03.10, newsm17от сега се притеснявам

# 533
Здравей,Meikana! Би ли ми казала как се развиха нещата с бенките? Аз направих същото на 3.10.2016г. и сега ме е страх дали всичко ще зарасне нормално,без белези,че цялото ми лице е като стреляно  Rolling Eyes

# 534
Здравейте,всичко зараства,но не се скриха напълно,трябваше да отида на контролен ,но не отидох,чувала съм че трябва да се мажеш с нещо,просто 3 от големите който гори двете си стоят и се забелязват,едната почти е избледняла,другите по дребнните не се виждат,лошото е ,че пак се появяват след година,моя позната ги маха и сега пак има тук таме,незнам дали са на същите места ,но има и пак при него ги маха.

# 535
Благодаря за отговора,а с миенето и къпането как стоят нещата,на кой ден си измихте лицето. Аз съм объркала датата,на 3.11 си направих процедурата и още не съм си мила лицето,понеже Пенев ми каза до 5-6 дни да не ги мокря,а след това съвсем леко. Чудя се кога ще мога да се изкъпя като нормален човек под душа  Shocked

# 536
Изчакай  ,не помня какво правих и аз се чудих и уж спазих каквото каза ,изчакай и утре да мине и после си мий лицето с вода, подсушавай внимателно ,без да търкаш и на местата слагай пудра идеята е да не падат коричките принудително за да не остават белези,можеш да се къпеш ,но не търкай лицето просто водата да се стича,моите две по големи не ги изгори както трябва и се виждат,особено едната стой тъмно петно,а е между веждите ,не отидох на контролен заради лудото чакане и защото видях че пак се появяват,не виждам смисъл ,те и не ми  пречеха толкова не бяха грозни и големи ,ама на нали другите ги махат да не остана назад ,по скоро имам белег който ще махам,но си взех 5 пари с бенките.До седмица трябва да са зараснали и паднали

# 537
Като станат корички може да се къпеш и тогава почваш крема за белези, който са ти предписали.

# 538
  • София
Denichka80 ти къде си правила процедурата и само малки бенки ли махате?
Какви са вариантите за по-големи и къде в София бихте препоръчали за лазер или със скалпел и хистология съответно?

# 539
Моите също не са големи фрапиращи бенки,но са доста и ме дразнят,като се погледна в огледалото все тях виждам и затова се реших да ги махна,дано да не ми останат някакви белези,много се притеснявам. Някои вече са с коричка,на други постоянно се белят коричките и не могат да се задържат. Крем за мазане никакъв не ми е предписвал  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт