Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 176
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Е, не мога да се стърпя. Имате ли представа колко е опасно да се маха бенка с един мехлем и да пада??? Това да не е пъпка!  ooooh!

Не знам дали става дума за един и същ човек, но аз също съм махала една бенка на лицето при един човек от Бургас. Препоръча ми го моя близка лекарка, която е махала няколко при него. Моята се махна без да остави никакъв белег на лицето.

# 541

kikamora,имаш ли някакви координати на този човек? Слушала съм добри отзиви за него. Можел с нещо и бенките падали от първия път.

# 542
Става въпрос за д-р Пенев от Варна ,маха всичко на ред,подсушаваш с пудра  чакаш 5-6 дни,това казва и след 1 месец на контролен,на мен също не ми е предписвал крем против белези,но има, виждат се така или иначе,не като си бяха тъмни бенки  ,но се виждат петънца много бледи ,но са там

# 543
Дайте съвет какъв крем да се ползва против белези,аз след това махане на бенките си правих две процедури лазарен лифтинг,едната -среден,другата дълбок се водеше,това е според лазара и те са различни, процедурата беше евтина на промоция,така че не очаквах кой знае какъв ефект,обели ми се кожата два пъти за два месеца, но си виждам петънцана от 5 бр бенки,другите не.

# 544
  • София
Aila, моите бенки бяха и големи и малки, големите повечко ги дълбаят със скалпела. Някои бяха и грапави. В Токуда за 5 минути ми махнаха 8 бенки. Още си личат, но едва, те ми бяха по корема. Ако бяха на лицето, това не е начина според мен, или трябва да се маже с нещо против белези иначе ще си личат много. Аз лятото като хванах тен и те се позаличиха.

# 545

kikamora,имаш ли някакви координати на този човек? Слушала съм добри отзиви за него. Можел с нещо и бенките падали от първия път.
Телефона му е 0884031319- Каменов.
Маха всичко. Не съм се мазала с нищо и нямам никакви белези!

# 546

Благодаря!

# 547
  • София

Denichka80 благодаря за отговора. А за хистология изпращаха ли някои?

# 548
  • София
Не, не са ги изпращали за хистология, защото ги погледна и веднага каза, че са ок. Преди това бях ходила при друг лекар и пак за секунда каза, че са ок за махане.

# 549
  • Burgas

И аз съм махала на лицето една голяма, после не съм мазала с никакви кремове и нямам белег, изобщо не си личи къде е била.
Казва се Камен  Peace

# 550
Аз имам 1001 бенки... Ако тръгна да ги махам трябва да ме обезкожат сигурно  Rolling Eyes
Имам плоски, надигнати, черни, кафеви, всякаква форма, размер и плътност  Crazy Имам нови след бременностите... и такива, които изчезнаха след тях.
Честно казано много ме е страх да ги правя каквото и да е, но има едни, които са около сутиена и доста ми закачат... та може би трябва да отида да ги погледне някой (ама кой? )... Не ми се ходи в такива Инкатни клиники и от сорта..
Някой за Пловдив да знае къде мога да отида?

За Бургас тоз човек свекърва ми ходи при него и й маха папиломи по лицето.. няма белези, нищо. Но мене ме е шубе да се мажа с непознати субстанции  Mr. Green

# 551
Д-р Ана Иванова в Медикус Алфа - онкодерматолог. Не бих се доверила на мазила и разни шамани точно за бенки. Но всеки си знае.  Peace

# 552
И мен ме беше страх да ги махна, даже имам още две които искам да махна и пак ме е страх  Peace. Факт е обаче, че съм много доволна от резултата и сигурно ще ги махна пак при него.

# 553
Аз имам 1001 бенки... Ако тръгна да ги махам трябва да ме обезкожат сигурно  Rolling Eyes
Имам плоски, надигнати, черни, кафеви, всякаква форма, размер и плътност  Crazy Имам нови след бременностите... и такива, които изчезнаха след тях.
Честно казано много ме е страх да ги правя каквото и да е, но има едни, които са около сутиена и доста ми закачат... та може би трябва да отида да ги погледне някой (ама кой? )... Не ми се ходи в такива Инкатни клиники и от сорта..
Някой за Пловдив да знае къде мога да отида?

За Бургас тоз човек свекърва ми ходи при него и й маха папиломи по лицето.. няма белези, нищо. Но мене ме е шубе да се мажа с непознати субстанции  Mr. Green

Само и единствено онко хирург или онко дерматолог! Много са опасни всякакви интервенции от сорта на мазане, връзване за да изсъхнат и т.н. А за козметични студиа просто никакъв шанс.

# 554
   Включвам се да следя темата, тъй като имам желание да махна няколко бенки по тялото, които ме дразнят и изглеждат доста грозни от моя гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт