Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 100
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Aми има шев все пак . Моите конци махнаха на петия ден , лепенката стоя още малко , да не се зацапва раната.

# 271
  • Варна
Момичета,бенки се премахват в онкоклиника с изпитани хирурзи,лазер е  нож с 2 остриета

# 272
Точно преди една година си премахнах няколко бенки в Медицинска академия. Някои с лазер, а другите с горене...Не е скъпо, доволна съм, няма белези...Препоръчвам ги, много бързо стана. Горенето е малко неприятно, но се забравя Simple Smile

# 273
Миналата година, премахнах много голям хемангиом от вътрешната страна на дланта при д-р Янков, пластичен хирург, Варна. След няколко дни отидох да ми махне конците. Много професионално е направено, ако не знаеш че има белег няма да го видиш. Наистина на дланта белезите по-трудно се забелязват, но съм много доволна от отношението и професионалзма му. Операцията беше около 140 лв. /не си спомням точно/ и още около 50 лв. за хистологията. Съжалявам, но не си спомням точната сума. Сега имам една бемка за махане и сигурно пак към него ще се насоча.

# 274
Миналата година, премахнах много голям хемангиом от вътрешната страна на дланта при д-р Янков, пластичен хирург, Варна. След няколко дни отидох да ми махне конците. Много професионално е направено, ако не знаеш че има белег няма да го видиш. Наистина на дланта белезите по-трудно се забелязват, но съм много доволна от отношението и професионалзма му. Операцията беше около 140 лв. /не си спомням точно/ и още около 50 лв. за хистологията. Съжалявам, но не си спомням точната сума. Сега имам една бемка за махане и сигурно пак към него ще се насоча.
djini_selena може ли координати на д-р Янков.И аз имам да махам една бенка и едни белези.. Може и на ЛС.
Благодаря предварително!

# 275
Току -що разбрах, че доктор Анна Иванова се е завърнала в България. По настоящем работи в клиника Медикус Алфа в Пловдив, приема пациенти там всеки ден до 11 часа на обяд, сигурно после работи другаде. Аз лично не я познавам и нямам лични впечатления от нея, но на доста места във форумите съм чела страхотни отзиви от нейната работа и то от много хора. Това й е телефона 0898 61 16 73

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 15:31 от maria_2103

# 276
Здравейте,
Искам да се присъединя към темата - моята бенка е на  горната устна -проблемът е обаче,че израстна косъмче в нея, което се възпали , стана пъпчица , спука се и после си зарастна, но за мое съжаление бенката се раздели на две части... Сега и аз се чудя дали да си я махна. Страх ме е от една страна да няма усложнения и от друга незнам как ще изглеждам без нея (тя си е част от лицето ми все пак..)  ooooh!

# 277
здравейте,

имам нужда от съвет...преди повече от месец си отстраних бенка с ел.нож,всичко изглежда ок,но мн трудно зараства!постоянно сълзи или се пука,.дали е заради специалната лепенка(като втора кожа)която хирурга ме посъветва да ползвам повече от месец?.или е нормално да зараства толкова трудно?.заради дългото ползване на лепенки кожата около раната ми е силно за4ервена, и се опитвам да я оставям отворена Confused
дали някой е имал подобен проблем? newsm78

# 278
  • I want it all and I want it now.
shekina  Бих те посъветвала да отидеш на консултация.

# 279
Стандартна операция, извършена от дерматолог. Това не е шега работа и трябва добре да се изреже и да се направи хистология. Аз съм си махала по този начин.

# 280
Стандартна операция, извършена от дерматолог. Това не е шега работа и трябва добре да се изреже и да се направи хистология. Аз съм си махала по този начин.
На лицето махали ли сте и как, остават ли белези ?

# 281
Кожната  при която ходя е за хирургичното премахване. Лазерът по трудно се контролира според нея и каквото се премахне не може да се изследва под микроскоп подробно , за да е сигурно че всичко е ОК

# 282
Здравейте, tedi80,видях че сте от Пловдив,аз съм от Асеновград,малката ми дъщеричка се роди с голяма бенка на дясното краче,но досега не съм ходила на специалист на преглед. Бихте ли ми дали координатите на вашият лекар.Благодаря

# 283
На лицето махали ли сте и как, остават ли белези ?

Привет! Ами на лицето не съм си махала, само на гърба. Едната, която беше по-малка няма белег. Другата беше по-голяма и има малък белег, но много блед, а и аз не го мазах тогава с нищо, за да изчезне напълно. Все пак това са много малки разрези, слагат се по 1-2 кончета и нищо не остава, стига да се направи както трябва, разбира се  Peace

# 284
  • Варна
Да мине лятото и трябва да се заема с моите бенки. Като чета, май ще предпочета София, но чух за хирург в Терапията във Варна, които ги маха оперативно, с упойка въобще както се подхожда към сериозен медицински, а не козметичен проблем. Някой може ли да ми каже име в Терапия?

Общи условия

Активация на акаунт