Премахване на бенка - стандартна операция или с лазер?

• 268 167
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Записвам се да следя, въпреки че съм доста страхлива и не съм много за премахването без да е абсолютно наложително.

# 496
Имам една изпъкнала бенка в непосредствена близост до белега, който ми остана слее секциото. По рождение ми е, от доста време се чудя дали да не отида да я махна. Какво ще кажете за Камбурова във Варна? Цени, отношение, компетенции?

# 497
  • София
Здравейте!

От вчера усещам болка при пипане на бенка и като цяло някакъв дискомфорт в областта около нея,намира се в дясно на лицето под ухото,от нея расте  и косъм който премахвам с ножичка,бенката е изпъкнала и  е светло кафява.
Въпроса ми е,някой случвало ли му се е подобно нещо и дали е сигнал за нещо лошо? Sad
Имам час за 15.12 за дерматолог тъй като ходя на 6 месеца профилактично,че по принцип съм с много бенки но тази дата ми се струва толкова далечно и ще се побъркам от притеснение та затова,ако някой е имал подобн оплаквания ще се радвам да сподели.

# 498
Здравейте имам бенка на брадичката, релефна е, мразя я Grinning от Русе съм препоръчайте ми доктор да ми каже дали е опасна

# 499
И аз се записвам да следя за лекари от Пловдив за премахване на бенки. Имам по цялото тяло, не ми пречат, с изключение на 1-2 и мисля да отида съвсем скоро да се посъветвам със специалист, още след празниците, че започнах да се вкарвам във филми, да чета, гледам и разглеждам картинки и нещо ме хвана шубето.... Rolling Eyes

Четох за д-р Анна Иванова, ще пробвам да си запиша час при нея.

ninkata80, какво стана при теб? Беше ли на преглед?

# 500
  • София
Да,ходих на преглед,оказа се,че е било пъпка в самата бенка и ме е боляло пъпката,а не бенката,за няколко дни се оправи,мазах с Фусидин по препоръка на Дерматоложката.

# 501
Така може да си изкара човек акъла понякога... Важното е, че всичко е наред, Нинка! Peace

# 502
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, бихте ли ми дали контакт на д-р Киров или д-р Ботев от София? И бихте ли ми казали къде практикуват?

# 503
Да следя за лекари от Пловдив, ако реша нещо...

# 504
  • София
http://www.derma.bg/dermatology/?id=45
В Лозенец му е кабинетът, близо до Техникума по облекло.

# 505
Благодаря на всички за отговорите!
Утре съм на преглед при още един лекар да видим какво ще каже той.
Стискайте ми палци!

В Бургас има един мъж, който за 5 лв на бенка ги маха. Намазва ги с един мехлем и след седмица вече ги.... НЯМА!  Hug

# 506
Е, не мога да се стърпя. Имате ли представа колко е опасно да се маха бенка с един мехлем и да пада??? Това да не е пъпка!  ooooh!

# 507
Някой знае ли колко дни след обработване с лазер бенката не трябва да се мокри? Казаха ми няколко дни, но точно колко?! Благодаря!

# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт