Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 425
  • 362
  •   1
Отговори
# 225
Ох, след всичко изписано от вас, просто не мога да се въздържа и да не се включа и аз.  Laughing
Като прочетох първия постинг на Деси и се сетих, че преди няколко години моя приятелка от Хасково ми беше казала за това лекарство, но аз не го възприех на сериозно. Но сега просто не мога да не пробвам и аз, че моята коса е доста зле, особено след раждането.  ooooh!
Може ли само някой да ми каже къде в София може да се намери този Тривитаминол?

# 226
  Привет момичета!Изчетох голяма част от тази тема и след като се снабдих с Виалитон,днес стартирах с маската.Та имам 2 въпроса-при мен сместта не се получи еднородна,а маста се делеше от останалите съставки,така ли се получава и при вас?И другото ми питане е за Мегадерм-а,тъй като съм пропуснала постингите за неговата употреба.Той самостоятелно ли се нанася или учавства в някаква маска?Благодаря ви предварително!

# 227
  • На погрешната планета
  Привет момичета!Изчетох голяма част от тази тема и след като се снабдих с Виалитон,днес стартирах с маската.Та имам 2 въпроса-при мен сместта не се получи еднородна,а маста се делеше от останалите съставки,така ли се получава и при вас?И другото ми питане е за Мегадерм-а,тъй като съм пропуснала постингите за неговата употреба.Той самостоятелно ли се нанася или учавства в някаква маска?Благодаря ви предварително!
Ха, добре дошла в отбора Hug!Маската и при мен се получава разнородна, ето един малък трик- сипвай съставките в едно бурканче, като го затвориш раздрусваш хубаво Wink, така се смесват много хубаво съставките Peace.
Мегадерма, по принцип го ползвам отделно, мажа на косата и стоя цял ден, това веднъж на 3 месеца. Но понякога добавям 1 суп. лъжица към маската, да кажем веднж в месеца.

# 228
Боже мацки луднах покрай вас и аз.Ще пробвам задължително,но имам едно питане:след като се измие косата може ли да се сложи маска или балсам,понеже без тях ми е трудно сресването.Успехи и дано скоро да развеем буини гриви.  bouquet  bouquetза Деси

# 229
Ами само с тривитаминол може ли да се направи маската?

# 230
  • Be realistic - plan for a miracle.

Moже, но се изсушава... поне моята доста суха стана (слама) след като веднъж го направих тоя експеримент. А и другите подхранващи съставки са си много важни. Все пак зависи от косата ти -- не пречи да пробваш  Hug

# 231

Moже, но се изсушава... поне моята доста суха стана (слама) след като веднъж го направих тоя експеримент. А и другите подхранващи съставки са си много важни. Все пак зависи от косата ти -- не пречи да пробваш  Hug

А какви са другите съставки? Май не съм много в час? Embarassed

# 232
  • Be realistic - plan for a miracle.

А какви са другите съставки? Май не съм много в час? Embarassed

Мас, ракия, газ и оцет Simple Smile Разгледай и другите теми за тривитаминола, там е описано много подробно по колко от всичко се слага. Вече по желание си прибавяш яйце, кисело мляко и т.н.

# 233
  • На погрешната планета
Боже мацки луднах покрай вас и аз.Ще пробвам задължително,но имам едно питане:след като се измие косата може ли да се сложи маска или балсам,понеже без тях ми е трудно сресването.Успехи и дано скоро да развеем буини гриви.  bouquet  bouquetза Деси
Задължително слагам балсам след това Peace.

# 234
Здарвейте, една позната ме зариби с този тривитаминол, и аз разбира се веднага се поинересувах .
Познат ветеринар ми каза че тривитаминола и другото лекарство което споменахте в една от темите Вилалитон, са дефакто едно и също нещо само дето Вилалитона е на спиртна основа.
утре ще ми го достави и почвам и аз Simple Smile
С удоволствие следя темата, и очаквам и някои друг да се похвали Simple Smile

# 235
Абе хора, споделете все пак откъде се сдобивате с мас? щото аз все още импровизирам... не слагам оригиналната маска...

# 236
  • На погрешната планета
Ами и аз не слагам мас, замествам я със зехтин Peace.

# 237
  • на терасата
И аз вместо мас слагам Стимуланта на Икаров, още повече се засилва растежа  Simple Smile

# 238
  Момичета,искам да ви попитам тази маска с чесън на Хоум институт намира ли се в Бг.или я ползват момичетата ,които са в чужбина.Защото аз питах  в няколко аптеки и отговора беше,че не са чували за такава.Благодаря ви!

# 239
Абе хора, споделете все пак откъде се сдобивате с мас? щото аз все още импровизирам... не слагам оригиналната маска...
Мас се продава почти във всички хранителни магазини, питай продавачките, продават ги в хладилни витрини в кофичка, като за кисело мляко, отгоре с големи букви се пише МАС. Има я, просто не си обръщала внимание. С мас маската става много хубава, а за да не става маската на пластове съвсем за малко слагам мастта в малка чашка и в съд с гореща вода, за да се разтопи малко и тогава всичките съставки много добре се разбъркват. На пластове става маската, ако мастта е студена от хладилника.
И аз съм доволна от маската, за лято дано да направим страхотни гриви. coolcool

Общи условия

Активация на акаунт