Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 446
  • 362
  •   1
Отговори
# 210
  • На погрешната планета
Титинка, добре дошла в нашата малка секта Mr. Green!

# 211
Маската на Деси я правя вече за трети път и много съм доволна. Днес за първи път се измих с горе упоменатия БГ шампоан на Милва с жен шен и хинин (съвсем случайно го намерих в една аптека и реших да го пробвам) и да Ви кажа много ми е хубава стана косата след измиването.  newsm03Така, че ще видим как ще ми се чувства косата от него по-нататък и ще Ви информирам. Иначе бях много скептично настроена към този шампоан. smile3506

# 212
Хайде де кажете за тази китайска маска. Моля ви  Praynig Praynig Praynig

# 213
  • в къщи
За китайската маска незнам,но и аз да похваля маската на Ейвън с маслина-ей сега ми изсъхна косата и е една мекичка,мекичка... thumbsupА на Десито маската си я правя редовно-вече втори месец.Супер е,мажа се и със Себорал форте. Peace

# 214
  • ES
малко off
Деси, която е аторката на темата, не съм я виждала от доста време, т.е. не е влизала от 24.08. Някой да е чувал нещо з нея?

# 215
  • Пловдив
Хмм.. трябва да я пробвам тази маска с екстракт от маслина ..  newsm78

# 216
  • Габрово
Браво! Страхотна тема! Зарибихте и мен и ще ходя да си търся това мазило, пък дано помогне на моята перушина да стане като  animal085  Wink

# 217
Така и не разбрах тази китайска маска може ли да си я купя от някъде?

Незнам има ли я в магазинната мрежа  newsm78, но Juleto1 ми е оставила в къщи.
Който иска може да ми пише на ЛС  Flutter.
Майка и пак е в Китай и сме и поръчали да ни донесе - както казва Juleto1 - запасяваме се .... Mr. Green

# 218
И аз си взех Виалитон днес и в неделя почвам.Имам огромни надежди.

# 219
Дами, дали някояя мама от София би споделила от каде се набавя с Мегадерма
Ами на Красно Село, срещу Фантастикото в една уличка има ветеринарен кабинет и там го продават за 18 лева.
И да кажа за маската на Миосотис - от 2 месеца я ползвам и не съм толкова очарована..Много хора ми я хвалиха, но не е нищо особено, аз лично не намирам разлика с други маски, които съм ползвала. Освен това една фризьорка наскоро ми каза, че не трябвало да я ползвам - моята коса е боядисана и много изтощена, а тези маска не била за силно изтощени коси - била твърде силна, а те се нуждаели от по-мека грижа??? Това малко ме озадачи, мислех, че точно силно изтощените коси се нуждаят от силни продукти за подхранване. Както и да е.
силните маски не са подходящи за изтощени коси защото са много агресивни към иначе слабия косъм Wink

# 220
Моми4ета, купих си Тривитаминол, но 1 литър е 20 лева. Води се Хидро АД3Е, казаха ми,че понеже е хидрофилен, прониквал по-добре. Някой ползва ли този вариант?
И да питам, маската само в корените ли се слага или трябва да се разпредели по цялата дължина?

# 221
И да питам, маската само в корените ли се слага или трябва да се разпредели по цялата дължина?
Втриваш я в корените и каквото остане по дължината на косата.

# 222
Моми4ета, купих си Тривитаминол, но 1 литър е 20 лева. Води се Хидро АД3Е, казаха ми,че понеже е хидрофилен, прониквал по-добре. Някой ползва ли този вариант?
Би ли казала повече-производител  и от къде го купи. Blush

# 223
Производителят е Вет Пром АД, Радомир България.
1 литър е 19.90, но аз го взех на едро. По принцип майка ми работи във фармацевтична фирма ( не е споменатата, а друга) и отишла във ветеринарния отдел. Там говорила със свой познат, който като чул се ухилил и казал че е поне десетата, която пита за тези препарати (Мегадерм и Тривитаминол)...Че всички жени от офиса били луднали. Та той и препоръчал този, хидро варианта, казал и че все от него му поръчвали и била по-доволни от другия, този попринцип се пие от животните, а не им се бие венозно. Та той и го е намерил и доставил Simple Smile Аз първоначално много се ядосах, викам и от къде знаеш, че действа като другия, момичетата във форума не ползват този, а тя вика, че той я уверил, че бил по-добър и все за него го питали...Попринцип няма сметка да я лъже, защото нищо не печели от това, все пак работи в друга фирма
Да се надяваме, че ефектът ще е положителен  Rolling Eyes

# 224
  • На небето
Дами, дали някояя мама от София би споделила от каде се набавя с Мегадерма
Ами на Красно Село, срещу Фантастикото в една уличка има ветеринарен кабинет и там го продават за 18 лева.
И да кажа за маската на Миосотис - от 2 месеца я ползвам и не съм толкова очарована..Много хора ми я хвалиха, но не е нищо особено, аз лично не намирам разлика с други маски, които съм ползвала. Освен това една фризьорка наскоро ми каза, че не трябвало да я ползвам - моята коса е боядисана и много изтощена, а тези маска не била за силно изтощени коси - била твърде силна, а те се нуждаели от по-мека грижа??? Това малко ме озадачи, мислех, че точно силно изтощените коси се нуждаят от силни продукти за подхранване. Както и да е.
силните маски не са подходящи за изтощени коси защото са много агресивни към иначе слабия косъм Wink

Тя и моята коса беше силно истущена без да я боядисвам и третирам, но с маската на Деси + Мегадерма се оправи. А тя май се води силна маска. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт