Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 451
  • 362
  •   1
Отговори
# 195
Дами, дали някояя мама от София би споделила от каде се набавя с Мегадерма
Ами на Красно Село, срещу Фантастикото в една уличка има ветеринарен кабинет и там го продават за 18 лева.
И да кажа за маската на Миосотис - от 2 месеца я ползвам и не съм толкова очарована..Много хора ми я хвалиха, но не е нищо особено, аз лично не намирам разлика с други маски, които съм ползвала. Освен това една фризьорка наскоро ми каза, че не трябвало да я ползвам - моята коса е боядисана и много изтощена, а тези маска не била за силно изтощени коси - била твърде силна, а те се нуждаели от по-мека грижа??? Това малко ме озадачи, мислех, че точно силно изтощените коси се нуждаят от силни продукти за подхранване. Както и да е.

# 196
  • София
Дами, дали някояя мама от София би споделила от каде се набавя с Мегадерма
Ами на Красно Село, срещу Фантастикото в една уличка има ветеринарен кабинет и там го продават за 18 лева.
И да кажа за маската на Миосотис - от 2 месеца я ползвам и не съм толкова очарована..Много хора ми я хвалиха, но не е нищо особено, аз лично не намирам разлика с други маски, които съм ползвала. Освен това една фризьорка наскоро ми каза, че не трябвало да я ползвам - моята коса е боядисана и много изтощена, а тези маска не била за силно изтощени коси - била твърде силна, а те се нуждаели от по-мека грижа??? Това малко ме озадачи, мислех, че точно силно изтощените коси се нуждаят от силни продукти за подхранване. Както и да е.

Благодаря ще потърся

# 197
  • На погрешната планета
Понеже май не сте ми видели въпросите ги пускам пак -
Ако може някой, който има впечатления от Мегадерма да сподели! Че не ми се дават 18 кинта напразно.

Не мога да кажа със сигурност, трудно ми е да преценя, но довечера, като си измия косата, ще се снимам и ще ти пусна снимки от авгус и от сега. През това време съм ходила и 3 пъти на фризьор, да кажем че са ми взимали по 2 см. от косата. Като видиш снимките сама ще прецениш Peace.

# 198
  • Пловдив
Последно, жълтите светофари можем ли да ги отказваме ?

# 199
  • Пловдив
Опааа, грешка Wink  #Crazy
Извинявам се, обърках форума Wink  Joy

Иначе, Мери, чакаме с нетърпение снимките ти  Blush

# 200
  • На погрешната планета
Аз пък влизам и чета:
Последно, жълтите светофари можем ли да ги отказваме ?
и си викам абе аз нали днес отговорих на този въпрос, защо пак пита newsm78 Joy Joy Joy
Извинете за спама Blush

# 201
Имам проблем с избора на маска. Косата ми е дълга, не е суха, не я боядисвам и вече не е толкова гъста както преди да родя. Последно когато избирах маска по магазините ми предложиха такива, които се нанасят след измиването и не се изплакват, останалите били за сухи коси. Аз предпочитам нещо като балсам, който стои 10мин и се изплаква. Предложете нещо ако можете Thinking

# 202
  • На погрешната планета
valieta , аз съм много доволна от маската с маслина на Ейвън. След миене на косата я нанасям и след 10 мин. я изплаквам. Използвам я вместо балсам за коса Peace.
Ето и обещаните снимки от мен:
от месец август
от тази вечер   
Тук са по-големите снимки:
http://images09.snimka.bg/001048918-big.jpg
http://images12.snimka.bg/001555705-big.jpg

# 203
  • Стара Загора
valieta , аз съм много доволна от маската с маслина на Ейвън. След миене на косата я нанасям и след 10 мин. я изплаквам. Използвам я вместо балсам за коса Peace.
Ето и обещаните снимки от мен:
от месец август
от тази вечер   
Тук са по-големите снимки:
http://images09.snimka.bg/001048918-big.jpg
http://images12.snimka.bg/001555705-big.jpg

Супер!Това само от АДЗЕ-то ли е, или също от маската с маслини на Ейвън?
Страхотна коса.Все така хубава да е.Изглежда страшно гъста.Браво!
  bouquet

# 204
  • На погрешната планета
DSS, мерси! Сигурно и маската с маслина е изиграла някаква роля, нея я ползвам доста отдавна, но ефекта от АД3Е и Мегадерма като че ли го е по-голям и го усещам по-добре Simple Smile.

# 205
Ще я пробвам. Интересува ме също- на колко време миеш косата?

# 206
  • На погрешната планета
Ще я пробвам. Интересува ме също- на колко време миеш косата?
Средно на 4 дена веднъж. Случва се да я измия и на третия или на петия ден, зависи колко ми се е омазнила Peace.

# 207
Мале,мале подлудих те ме,от 2 следобяд та до сега седя на компа и чета романа 'Тайната на дългата и гъста коса" ,и да ви кажа страшно ме зарибихте Rolling Eyes
Днес си купих Себорал-форте утре отивам за Тривитаминол а хининова вода си ползвам от мн време и почвам с мацкането.Преди имах мн дълга и хубава коса,ама с тия преси се наложи от кръста да я направя до раменете.Ужасс #Crazy
Иначе преди си правех една мн хубава маска и бях доволна,определено съживяваше косъма,та си викам да я споделя с вас,пък който иска да я пробва а може и с комбинация на Тривитаминола.
1 с.л сок от кромид
1 с.л мед
1 с.л зехтин.
1 с.л шампоан.  (по желание може да се добави и чесън на прах,аз си слагах ама после при третиране на косата с преси понамирисваше)
Та така,Мили мамчета и аз като една нова членка на овчиците от утре почвам и задължително ще ви информирам за ефекта.Стига да имате интерес де. Успехче,на всички и дано косите ви станат такива каквито винаги сте ги искали.

# 208
Така и не разбрах тази китайска маска може ли да си я купя от някъде? newsm78 Хайде момичета помагайте  Hug
А иначе маската с тривитаминола я правя вече втора седмица и определено косата ми пада много по-малко и изглежда много по-добре  Simple Smile

# 209
Мамчетааа,да ви се похваля...днес пробвах маската т.е преди 1 час сега косата ми съхне и невероятно изгорялото вече не се забелязва и не се усеща.Този Тривитаминол е вълшебен!!!Направи нямам думи.Ще продължавам да се клепоткам с тази чудодейна отвара Simple Smile) Само дето съставките за маската сама си ги комбинирах,сложих и от тази на ейвън с маслините!!! Незнам,мн се радвам,че случайно попаднах тука и разбрах за тази маска.
Благодаря ви,сега благодарение на вас,че споделихте и на моята упоритост ще си възвърна дългата косицаааа
Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт