Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 454
  • 362
  •   1
Отговори
# 180
Тази маска в BG няма ли я изобщо?Какво съдържа,за каква коса е и какъв ефект има от нея? 

Погледни по-предната страница - има снимки на косата на Юлето  Flutter
Ето снимки на етикета на маската:

# 181
Тази маска в BG няма ли я изобщо?Какво съдържа,за каква коса е и какъв ефект има от нея? 

Погледни по-предната страница - има снимки на косата на Юлето  Flutter
Ето снимки на етикета на маската:

bouquet  Аз ги видях снимките благодаря много!

# 182
  • София
Дами, дали някояя мама от София би споделила от каде се набавя с Мегадерма

# 183
Месец и половина   заради едни причини не слагах маската, не съм и влизала...Гледам `косматото` войнство се е увеличило. HugА и за други неща говорите.Аз ще си продължа с добрия стар тривитаминол, ама мас няма вече, може със чист зехтин да я заменя ,нали?

# 184
Момичета, някоя от вас да е ползвала маската с костен мозък и плацента на "Миосотис"  Thinking Една приятелка ми я похвали та вчера реших да си я купя, но още не съм я пробвала  Laughing

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 15:20 от Aislin

# 185
  • София
някой може ли да сложи снимка на тази маска на Миосотис  Rolling Eyes

# 186
glamorous, косата ми е много дълга и ако я мия на по- малко от 3- 4 дена по краищата става като слама. А ако не слагам маската, не се омазнява дори за 6- 7 дена, което най- вероятно значи че е суха Thinking

aislin, мирише само около 10-15 минути. Е, ако те навали дъжд примерно, трябва да отцепят района окол теб, но какво са тези дребни препятствия по пътя към съвършената красота Joy

# 187
Ето снимка на маската

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 13:03 от Aislin

# 188
Да ви питам за маската с тривитаминол може ли да се слага на кърмеща майка? И дали помага против косопад?
Не знам, дали може,но май кърмещите майки решиха да я правят, след като спрат да кърмят

Това "след като спрат да кърмят"  newsm78
Аз продължавам да кърмя и си слагам спокойно от китайската маска  Peace
Забелязала съм, че и на Лора и расте косата  Mr. Green

А каква е тази китайска маска, откъде мога да я взема? Помага ли за косопад?

# 189
Здравейте. Някой може ли да ми каже как точно се ползва мегадерма. Самостоятелно, или като съставка в някоя маска? Благодаря предварително.

# 190
А каква е тази китайска маска, откъде мога да я взема? Помага ли за косопад?
тук е споделено

# 191
Здравейте. Някой може ли да ми каже как точно се ползва мегадерма. Самостоятелно, или като съставка в някоя маска? Благодаря предварително.
Мегадерма се ползва самостоятелно.Мажиш се най-много 1-2 пъти на 3 месеца,понеже е много силно.
Успех Peace

# 192
  • София
Аislin   bouquet благодаря за снимката. СЕщам се, че съм виждала тази маска по магазините или в Метро. Ще се оглеждам .

# 193
Аislin   bouquet благодаря за снимката. СЕщам се, че съм виждала тази маска по магазините или в Метро. Ще се оглеждам .
Можеш да я нмамериш в почти всеки козметичен магазин.

# 194
Понеже май не сте ми видели въпросите ги пускам пак -
Ако може някой, който има впечатления от Мегадерма да сподели! Че не ми се дават 18 кинта напразно.
И да питам за газта - да слагам ли в маската с Тривитаминола при положение, че косата ми е адски суха? Или тя не изсушава допълнително?

Общи условия

Активация на акаунт