Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 401
  • 362
  •   1
Отговори
# 285
  • в къщи
мама Мери,мерси за информацията,но искам да попитам още нещо.С какви точно препарати те намазаха?Може ли имената им?И стои ли ти косата гладка,като естествено права,или е като разресана?
Аз също се изправях преди две години,но нямаше кой знае какъв резултат,а и косата ми стана на метла... Rolling Eyes

# 286
  • На погрешната планета
kukli4ka , косата стои гладка, много хубаво, точно като естествена,на снимките не си личи толкова Peace. Препаратът се казва STRAIGHTEN-изглаждащ крем, производител е Alfaparf-Милано-Италия

# 287
  • в къщи
мама Мери  bouquet

# 288
  • :)
Момичета, има ли някой от Бургас? Пак с въпроса за агро аптека  Rolling Eyes Някой ако знае да ме упъти от къде мога да си купя Тривитаминол?   Hug

# 289
  • На небето
момичета, а тривитаминола само в разфасовки от 1 литър ли го има?

Не, аз си го купувам в много по малки опаковки. Може би е 100мл. инжекционно.

# 290
Agi_ns, аз си купих Вилиатон от ветеринарната аптека в Престиж до Младост. Другото място за което се сещам е зад Бакарди, там има магазин за животни може и да има.

# 291
Agi_ns, аз си купих Вилиатон от ветеринарната аптека в Престиж до Младост. Другото място за което се сещам е зад Бакарди, там има магазин за животни може и да има.
Mnogo mersi za burzia otgovor. Pozdravi  bouquet

# 292
  • Пловдив
Здравейте  Simple SmileИсках само да кажа , че прочетох цялата тема за дългата и гъста коса - веднага се запалих, още на другия ден си купих Виалитон , направих си маската и за сега съм наистина доволна Hug Благодаря на Деси, че я сподели със всички нас   bouquet

# 293
Засякох с линийката, че за 15 дни косата ми е порастнала с 1 см- което е 2 см на месец,а тва си е направо суперско:)
Сгъси се леко, като се има в предвид, че съм правила маската само 3 пъти досега, но щом и приятелят ми казва, че никога не е имала такъв блясък и не е изглеждала толкова добре - с обем и всички екстри. Тва най - много ме зарадва:) Благодаря на всички момичета !

# 294
Momicheta, v aptekata pitah za Trivitaminol, no niama Cry Viliaton-a, koito vijdam che polzvate edno i sushto s Trivitaminola li e? Predpolagam s drugo turgovsko naimenovanie? Iavno az neshto ne moga da se orientiram  :roll

# 295
Ами едно и също е,само че ти да не си питала в обикновена аптека,защото Тривитаминола или Виалитона се продават във ветеринарна аптека.

# 296
Да се отчета и аз - вече два пъти правя маската и съм доволна. Само дето ми стои доста мазна като я измия и си мирише поне един ден след това.  Rolling Eyes Към рецептата добавям и жълтък, но вторият път ми се пресече, не знам какво не направих като хората...
Относно изправянето на косите - моята е ужасно права и винаги съм мечтала да имам къдрава коса  Laughing Даже веднъж преди години я накъдрих, но така ми я съсипаха, че втори път не посмях да правя подобно издевателство върху косата си  Naughty

# 297
  • На погрешната планета
Belisima  , нали знаеш, кой каквото няма , това иска Mr. Green!
Сега съм се наклепала само с мазни продукти Crazy-АД3Е, Мегадерм, зехтин, стимулант на Икаров, оцет и малко ракия за измиване.

# 298
EEEEEEEEEEEE докато изчета всичко. Те затова ли кученцата имат хубави и лъскави козинки? А дали след време няма да има отрицателен ефект? Ще пробвам един месец и ще видим. Аз съм много доволна от червената Миосотис вече 1 год я ползвам и косата ми стана жива, а по принцип имам много суха и чупеща коса. С интерес ще следя темата . Simple Smile

# 299
EEEEEEEEEEEE докато изчета всичко. Те затова ли кученцата имат хубави и лъскави козинки? А дали след време няма да има отрицателен ефект? Ще пробвам един месец и ще видим. Аз съм много доволна от червената Миосотис вече 1 год я ползвам и косата ми стана жива, а по принцип имам много суха и чупеща коса. С интерес ще следя темата . Simple Smile

най-много да се разлаем по някое време Laughing всъщност се използва  в/у овцете до колкото знам,което далеч не е по-успокоителен факт(в кръга на шегата, разбира се)...не би трябвало да има странични ефекти ,по мое мнение newsm78...за сега само хубави отзиви има Peace

Общи условия

Активация на акаунт