Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 402
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте и аз имам въпросче.Четох тук-там из темите и първо ппаднах на това че косата първо се маже в корените а после се размазва по самата коса.После четох някъде че не трябва да се маже в корените или нещо такова и аз вече не помня.Както и да е въпросчето ми е как да се клепам с маската?

# 271
аз мисля ,4е трябва да се нанесе цялото количество в корените и след това да се разнесе по дължината на косата с разресване Peace

# 272
 В крайна сметка истината е някъде тук rushsf, аз винаги съм твърдяла, че това което природата е дала или отнела няма кой да промени, но пък винаги може да се постараем нещичко поне да подобрим, така че аз продължавам да дерзая и с годините и с косата и с теглото и с всичко и надявам се така да е докрая Grinning

# 273
Лелеее,яко писане по тая тема. ooooh!...Ще ви призная,че не успях да изчета всичко.Надникнах тук-там от любопитство.Причината за безразличието ми към "рекламираните" тук продукти е собствената ми коса,нейното количество и качество.И като знам,че нищо не правя за нея и от години си е една и съща,си мисля,че това си е природа.Предполагам,че има разни фактори,които я променят,но като цяло съм се убедила,че или имаш здрава и издръжлива коса,или проблемна и трудна за поддържане.Ето моята грива:

/опитах се специално за снимката да се посреша,ама май само се изпоскубах яко./

От 9-ти клас се клепя с какво ли не-шампоан-оцветители,боя,фуксин,за бала ме изрусиха с блондор и после два пъти ме боядисаха за да стане ярко червено,бях на кичури известно време.Пълен тормоз.Сега само я боядисвам с червено.Използвам какъвто шампоан ми попадне.Балсам също-достатъчно е да мога да се среша след баня.Реша се само след къпане.Никакви маски.Единственото по-особено нещо,което правя,е мазането на краищата със зехтин,който не отмивам.Къдравите коси обикновено са сухи и със зехтина не изглежда толкова суха,освен това нямам никакви цъфтежи вече.Не съм се стригала от септември миналата година.

В тази връзка за косите,ето новото предизвикателство за моята коса:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=146717.0
Ако издържи и това,ще ида да запаля свещ!!!

Малко оффтопик!
Истината е че по душа се реше косата, но не и след в банята!В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!!Защото започва да бухва и да се накъсва косъма...Слагай винаги края след душа балсам за къдрава коса и кристали ( само в краищата , там можеш да сложиш много,понеже са мннноооого сухи краищата) и една седмица не я решиш ....Препоръчително е да се къпе два пъти в седмицата , понеже къдравите поемат всякаква миризма и боклуци...   bouquet

# 274
  • На погрешната планета
Аз само да се похваля Mr. Green, направих си трайно изправяне на косата, прилагам и снимков мотериал Laughing:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=1688350

# 275
  • в къщи
Аз само да се похваля Mr. Green, направих си трайно изправяне на косата, прилагам и снимков мотериал Laughing:

Малеее мама Мери,честита ти нова грива Laughing!Ама веднага да казваш с какво я изправи,за колко време,колко струва и не си ли чувстваш косата суха и изхабена!

# 276
  • На погрешната планета

Малеее мама Мери,честита ти нова грива Laughing!Ама веднага да казваш с какво я изправи,за колко време,колко струва и не си ли чувстваш косата суха и изхабена!
Ама веднага казвам Mr. Green Joy
Изправих я със фризьорката hahaha! Малко ми е лигаво тази сутрин, ама не ми забелязвайте.....Маже се с един препарат, стои се 30 мин. и се мие със шампоан, после се маже с още един, стои се 10 мин. и се мие само с вода и се слага балсам, после се пръска с трети препарат и се суши със четка. 24 ч. след това косата не се мокри. Трайноста на процедурата е 6 мес. Понеже е на принципа на къдренето, очаквах да има големи поражения върху косата ми, но напратив, невероятно мека е Heart Eyes! Не съм сигурна точно колко струва, защото фризьорката ми е приятелка, всеки ден си пием кафето заедно и си платих само материалите на дистрибуторска цена. Иначе в нашия град е около 60 лв. за дълга коса.

# 277
въпрос относно маската. откъде мога да си купя газ.от magazin ли или газостанция  newsm78 newsm78  ?

ПС.извинявам се за глупавия въпрос  #Crazy  ама нищо не ми дойде на ум откъде да си купя.в краен случеи татко ще се раздели с някоя запалка  Joy  Joy  Joy

# 278
  • :)
Момичета, имате ли идея къде в Бургас мога да си купя Тривитаминол? Къде има агро аптека. Мерси  Hug

# 279
Газ можеш да си купиш и от хранителен магазин Peace

# 280
В железарийте се продава газ  Peace

# 281
Мамчета,вече почти месец правя маската и съм мн доволна,наистина косата расте по бързо.Мисля,за нищо на света да не я спирам.
Към мама Мери..понеже и аз съм от Пазарджик,можеш ли да ми кажеш в кой фризьорски салон ти направиха изправянето и ако можеш да питаш на коса малко под раменет колко ще струва,мойта е чуплива де,ама ми писна да я изправям с преси,пък и от тях много ми изгаря.Мерси шредварително.Цунки на Всички.  love001 newsm44

# 282
Искам да попитам, тези които са купили Мегадерм има ли срок на годност на опаковката? Аз вече във втора аптека не се решавам да взема, че все е без срок на годност.

# 283
момичета, а тривитаминола само в разфасовки от 1 литър ли го има?

# 284
  • На погрешната планета
Мамчета,вече почти месец правя маската и съм мн доволна,наистина косата расте по бързо.Мисля,за нищо на света да не я спирам.
Към мама Мери..понеже и аз съм от Пазарджик,можеш ли да ми кажеш в кой фризьорски салон ти направиха изправянето и ако можеш да питаш на коса малко под раменет колко ще струва,мойта е чуплива де,ама ми писна да я изправям с преси,пък и от тях много ми изгаря.Мерси шредварително.Цунки на Всички.  love001 newsm44

Титинка, регистрирай се, за да мога да ти пратя лично съобщение или ми пиши на имеил mariana_ilieva1981@abv.bg ще ти обясня подробно и ще ти дам тел. на фризьорката ми Peace

Общи условия

Активация на акаунт