Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 378
  • 362
  •   1
Отговори
# 90
нали си мажете корените на косата с маската?щот аз попринцип знам 4е с тея съставки май не е мн хубаво за корените...но пък ако се маже само по дължина май няма да има ефект..кажете как се клепате

# 91
нали си мажете корените на косата с маската?щот аз попринцип знам 4е с тея съставки май не е мн хубаво за корените...но пък ако се маже само по дължина май няма да има ефект..кажете как се клепате
Втривам първо  добре в корените и каквото остане по дължинатана косата.

# 92
  • На погрешната планета
Мацам навсякъде Grinning! Защо не е хубаво да се маже в корените newsm78?

# 93
Може ли някой да ми предложи маска със Стимуланта на Икаров за коса?Мерси предварително! Hug

# 94
За да се измие по-лесно маската, когато в нея има свинска мас, добавете един жълтък и след като изплакнете добре, преди шампоана си полейте косата с една купичка хладка вода с разтворена в нея 1.с.л оцет и тогава мийте със шампоан.  Peace

# 95
Az si praveh maskata i moga da kaja 4e ima6e rezultat  Hug
Kosata deistvitelno jivna i dosta se uskorqva rasteja..az q praveh samo s trivitaminol kiselo mlqko jultuk i malko spirt...sega oba4e po4ivam..I dnes is polqh kosata sled kato si q izmih s otvara ot 4em6ir (v koqto bqh raztvotila 1 sl huma,az taka pravq i sum mn dovolna)...
I kosata stana mn meka Wink
Iskam da vi popitam..MN mi e mekar da si napravq onaq staaaara recepta mas gaz i ocet (protiv vu6ki) za6toto sum 4yvala 4e mn pomaga,..Kak to4no da q napravq,moita kosa e mazna i kolko vreme se sedi..Mersi predvaritelno :")

# 96
Ами маската га, мас и оцет - аз лично съм я правила по равни количества от трите: 1 с.л газ;1с.л оцет и 1 с.л мас. Доколкото знам се стои около 2 часа

# 97
Ами маската га, мас и оцет - аз лично съм я правила по равни количества от трите: 1 с.л газ;1с.л оцет и 1 с.л мас. Доколкото знам се стои около 2 часа

A pomaga li/

# 98
Цитат

A pomaga li/
ако не помагаше нямаше да е толкова известна бе маце Laughingмацай няма страшно

# 99
Хм. какво ще рече легитимиране на ефект? Тук няма вярващи, а опитали и доволни от ефекта Simple Smile Аз също бях скептично настроена и ми беше смешно общото настроение на вманиачаване... ама какво пък.. в разумни граници прилагането на маската си е ОК. Още повече - писах и по рано, въпросния Тривитамонил не е тепърва открит, а си е от старите бабешки номера Simple Smile Наред с газ,мас,оцет и т.н.
Ако много държиш, ще взема да се снимам тези дни и ще се легитимирам с порастнала коса Simple Smile Може и в сантиметри да се легитимирам, става ли? Simple Smile

# 100
Да, това ще е интересно. Нека тези, които правят маската от самото начало да споделят, колко са пораснали косите им от Май до сега, защото първата тема бе пусната май месец.
Аз лично правих маската от 20 Май до средата на Август и за този период косата ми порасна около 6 см., а като сложа и 2 постригания на врахчета значи ще да е пораснала с около 10-11 см.  Hug

# 101
емиииии  това ще е малко сложно Simple Smile аз не си меря косата със сантиметъра :p
Просто видимо е порастнала.. и то повече, отколкото нормално би порастнала при други обстоятелства за същото време..

# 102
  • София
Аз както казах вече нямам блестяща коса, но определено благодарение на маската косата ми порасна към 8-10 см(премерено на око) и най- важното спря да цъфти, т.е. месечното постригване на връхчета вече не ми е нужно.  Peace
Маската не всемогъща и не действа на всички еднакво, но наистина е най- доброто, което съм цапотила по главата си. Дори я слагам веднъж месечно и на голямата си дъщеря- не знам внушавам ли си, но косата й се сгъсти. newsm78

# 103
Нека тези, които правят маската от самото начало да споделят, колко са пораснали косите им от Май до сега...

От май, до сега, това са почти 6 месеца, ехей, значи правя вече маската половин година. Леле, леле, това означава, още толкова и трябва да имам прекрасна коса. Ами колко ми е пораснала от тогава, ще смятам: Значи за 6 месеца 6 подстригвания от по 2 см. това прави 12 см. поне, но аз много я скъсих, нечувано за мен, косата ми е едва 4 пръста под раменете в момента. Така че сигурно повече от 20 см. за 6 месеца е порастнала.

# 104
Аз правя маската на Деси като добавям кисело мляко и не слагам газ, защото косата ми си е доста светла. Искам само да попитам как я измивате като я правите с мас. При мен е доста сложно и понякога въпреки многократното слагане на шампоан и плакнене остава мазно на места.
Маската на Деси правя вече за втори път и много лесно я отмивам, не слагам само газ, защото спя цялата нощ са тази маска и ще удуша мъжленцето си с тази маска. За да ви се отмива маската не забравяйте да слагате някакъв алкохол и оцет, ако не ги слагате няма да се отмива добре мастта. Оцет и алкохол се слага за да се затопли маската и едновременно за по-лесно отмиване. Успех на всички, аз много съм доволна от тази маска, да видим дали ще ми се сгъсти косата. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт