Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 387
  • 362
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
до живеещите дами във Варна...някоя от вас знае ли къде продават тези шампоани на Милва за които стана дума по-рано...

# 76
  • На небето
до живеещите дами във Варна...някоя от вас знае ли къде продават тези шампоани на Милва за които стана дума по-рано...

И аз се убих да го търся този шампоан без успех, в която и аптека да влезех ми казваха, че нямат, ходих дори в дрогерии да проверя, но без успех. Ако намериш някъде, кажи от къде! 

# 77
Правила съм маската само веднъж, но вече не ми пада косата Hug И е много лъскава и блестяща, всички го забелязват Flutter

# 78
Аз текох с нея час и половина. Сигурно е заради млякото, което добавих.
Сега обаче имам чувството, че съм се сдобила с повече коса. Така е, трай бабо за хубост. Grinning

# 79
Въпрос към мамите, които се боядисват. Кога слагате маската? Преди или след боядисването? Правя маската от самото начало ( разбирайте от първата тема, започната от Десислава) и все не мога да преценя първо да се боядисам и после да се мацам или обратното? По принцип слагам боя веднъж на 40 дена, а маската взех да я правя по един път на месец.

# 80
Мазнината отмива боята. Затова аз слагам маската преди боядисване. Изплаквам с мноооооого вода и съвсем малко шампоан, ако се налага. Тогава преминавам към боядисването. След това си слагам нормалния балсам или готовата маска на краищата на косата.

# 81
Благодаря ви за инфото.  bouquet

# 82
Аз го "открих" савсем случайно в една аптека до Пикадили Център- тази еднопосочната уличка, която идва от 2ро районно, до нея има лекарски кабинети и някаква малка игрална зала...хм не знам дали ме разбрахте, ако трябва ще доуточня  newsm78 Аз обаче не съм доволна от този шампоан- консистенцията му е като на веро, а и много ми изсушава косата, от него имам пърхут  #2gunfire Вие си решавате де, аз 2та лева вече ги прежалих  Laughing

# 83
I az da se zapisha za da sledj temata, utre shte vzema da potarsj i az tozi shampoan Milva i posle shte spodelj mnenie Wink

# 84
Аз правя маската на деси като добавям кисело мляко и не слагам газ, защото косата ми си е доста светла. Искам само да попитам как я измивате като я правите с мас. При мен е доста сложно и понякога въпреки многократното слагане на шампоан и плакнене остава мазно на места.

# 85
  • София
Искам само да попитам как я измивате като я правите с мас. При мен е доста сложно и понякога въпреки многократното слагане на шампоан и плакнене остава мазно на места.

Измивам с три шампоана, а накрая изплаквам с 500мл топла вода, в която съм изцедила 1/2 лимон. Освен това бих ти препоръчала да слагаш по- малко мас, ако косата ти е мазна по принцип.

# 86
  • някъде там
Правя маската веднъж седмично. Някой може ли да ми каже коя от съставките да махна, защото много ми се изсушава косата, а по принцип е мазна?.Иначе ми харесва резултата. Hug

# 87
  • София
Правя маската веднъж седмично. Някой може ли да ми каже коя от съставките да махна, защото много ми се изсушава косата, а по принцип е мазна?.Иначе ми харесва резултата. Hug

Предполага, че е от газта. Това е съставката, която по принцип изсушава, затова и не се препоръчва за блондинки.

# 88
  • някъде там

Предполага, че е от газта. Това е съставката, която по принцип изсушава, затова и не се препоръчва за блондинки.
Аз уж не съм блондинка ама.... Другия път ще пробвам без газ.Тази газ като съставка, най я харесвам, защото прави блясък на косата. Hug
Благодаря  bouquet

малко офф: lilfi,бебока ти много прилича, на тази снимка,която е на аватара ти, на сина ми като малък.

# 89
za kosata sum 4uwala 4e gazta mnogo pomaga  Laughing...su6to taka sum 4uwala za wtriwane na 4esan w korenite na kosta ..majka mi ima6e petna na nqkoj o4astuci po glavata javascript:
newsm45 newsm45newsm45 i i kazaha da si wtriva redowno 4esan w korenite na kosata i na petnata ....da wi kaja sled edna godina majka mi nqma6e pomen 4e e imala takuv problem Hug newsm74......ako nqkoj ima takuv problem neka opita nqdqwam se 4e sum pomognala ... newsm62

Общи условия

Активация на акаунт