Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 407
  • 362
  •   1
Отговори
# 105
  • На небето
Аз както казах вече нямам блестяща коса, но определено благодарение на маската косата ми порасна към 8-10 см(премерено на око) и най- важното спря да цъфти, т.е. месечното постригване на връхчета вече не ми е нужно.  Peace
Маската не всемогъща и не действа на всички еднакво, но наистина е най- доброто, което съм цапотила по главата си. Дори я слагам веднъж месечно и на голямата си дъщеря- не знам внушавам ли си, но косата й се сгъсти. newsm78

Не си внушаваш, моята коса също спря да цъфти и се сгъсти. А я ползвам само от 3 месеца и нещо. И аз започнах да слагам на сина си, от 3 седмици по веднъж, при него ефекта е бърз растеж и сгъстяване.

# 106
Последния път седях 3 часа с маската и се мих 3 пъти със шампоан, на ми осната малко мазна косата Sick Въпреки, че добре се запени косата Thinking Мисля следващия път да не седя повече от час, че иначе май много попива в косата и не може да се измие Sick

# 107
Малко глупав въпрос, но моля да ме извините Embarassed - От къде да си купя газ за маската? От аптека ли?
 Hug

# 108
  • На небето
Малко глупав въпрос, но моля да ме извините Embarassed - От къде да си купя газ за маската? От аптека ли?
 Hug

Железарийните магазини.

# 109
Tinka79 сериозно ли в железарийните магазини? Аз пък си мислех в аптеката да питам  Embarassed

# 110
  • На небето
Tinka79 сериозно ли в железарийните магазини? Аз пък си мислех в аптеката да питам  Embarassed

Сериозно, мъжа ми от там ми взе и аз се чудих от къде мога да взема и той ми каза от там.

# 111
Последния път седях 3 часа с маската и се мих 3 пъти със шампоан, на ми осната малко мазна косата Sick Въпреки, че добре се запени косата Thinking Мисля следващия път да не седя повече от час, че иначе май много попива в косата и не може да се измие Sick

ако слагаш мас,пробвай да я махнеш-няма да е толкова фатално за самата маска и ще се измива наистина лесно.Освен това, още Деси беше казала (помня) ,че един час е достатъчен  Simple Smile

# 112
на мен все така ми е проблем да се сдобия с мас.. така че засега не прилагам оригиналната рецепта, а забърквам каквото имам под ръка.. важното е да има от овчето чудо вътре Wink

# 113
  • на терасата
Алкохолът се слага за загряване на скалпа, а оцетът, за да може да се измива маската по-лесно, както и да е мекичка косата.

А аз вчера намерих една малко използвана туба Пантогел в дом. аптечка с леко минал срок на годност. Понеже бях чела тук за този Пантогел си го намазах на косата. В маската сложих:

1 с.л. Виалитон
1 с.л. бадемово масло
1 жълтък
малко повече от 1/2 туба Пантогел
Този път пропуснах лимоновия сок (слагам вместо оцет).

Постоях "компресирана" 2 часа. Ефектът е  Heart Eyes Косата ми стана много блестяща и някак по-гладка отколкото друг път.

# 114
Днес съм дала задачка на мъжо да ми купи Тривитаминол и газ ( ако знаете как ме погледна като му казах, какмо да ми купи  ShockedJoy Joy Joy
Та довечера ще се намацотя и аз  Laughing

# 115
ако не слагам мас ще стане по-малко маската и няма да ми стигне Flutter Доста ми е дълга косата. Просто мисля да не седя повече от час

# 116
  • Пловдив
Правя маската вече близо месец, макар и да не е по оригиналната рецепта. И аз не мога да се сдобия с мас, и я замествам с бадемово масло. Слагам жълтък, лимонов сок, водка, тривитаминол, хума, малко пантогел, понякога и мляко, стоя 2 часа и нямам проблеми с отмиването. Явно най-проблемната съставка е маста.  milenna21, пробвай и ти да сложиш жълтък - отмива се по-лесно а и количеството вероятно ще ти е достатъчко с него, ако не - добави още нещо. Не мисля, че ако стоиш по-малко, косата ще ти е по-малко мазна, според мен и 5 мин. са достатъчни за да се омазни  Rolling Eyes

# 117
Миналия път седях 1 час и нямах такъв проблем.....затова така реших Crazy

# 118
  • София
ако не слагам мас ще стане по-малко маската и няма да ми стигне Flutter Доста ми е дълга косата. Просто мисля да не седя повече от час

Добави повече балсам, за да увеличиш количеството. Една лъжица мас определено не влияе чак толкова на него.

# 119
  • На погрешната планета

Добави повече балсам, за да увеличиш количеството. Една лъжица мас определено не влияе чак толкова на него.
Или зехтин Peace, супер е за косата Wink!

Общи условия

Активация на акаунт