Тайната на дългата и гъста коса-6

• 73 421
  • 362
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,
правя маската вече месец, след първия път (както бях писала) косата ми стана видимо по лъскава - бях пропуснала да сложа ракията в състава и. Следващите пъти стриктно спазвах рецептата обаче ефект никакъв, напротив косата ми седи още по суха и цъфтяща по краищата ooooh!, може би ракията изсушава допълнително косата, за тово снощи я направих пак без нея и нещата като чели са по добре. Изненада ме обаче
Ами само с тривитаминол може ли да се направи маската?

Moже, но се изсушава... поне моята доста суха стана (слама) след като веднъж го направих тоя експеримент. А и другите подхранващи съставки са си много важни. Все пак зависи от косата ти -- не пречи да пробваш Hug
newsm78

# 241
А маста в магазините безсолна ли е, защото аз не видях никъде върху етикета информация за това newsm78?

# 242
Маценца, препоръчайте ми купешка маска и балсам!
Аз правя маската с 3витаминола вместо с мас с бадемово масло и също съм много доволна. Косицата ми спря да пада.
Но имам нужда след всяко миене да слагам нещо!

# 243
Маценца, препоръчайте ми купешка маска и балсам!
Аз правя маската с 3витаминола вместо с мас с бадемово масло и също съм много доволна. Косицата ми спря да пада.
Но имам нужда след всяко миене да слагам нещо!
Доста от мамите хвалят маските на Миосотис. Особено за цената си са доста добри. Има две разновидности: Подхранваща - с мед и яйце  и Възстановяваща - с костен мозък и плацента
Аз също съм доволна от тази марка, но не мога да бъда критерий, защото просто си поддържам косата с тях да не ми се изтощи от миенето през ден - не ми е суха, не я боядисвам, не цъфти, така че не третирам конкретен проблем, за да кажа, че помага при него
Предполагам, че и други ще се включат със съвети, но не е лошо да споменеш и колко парички ти се дават за такъв продукт, за да се ориентират какво да ти препоръчват

# 244
Да Миосотис я знам, но за продължителна употреба е доста силна.Благодаря ти все пак.
По отношение на цена, ако някой продукт е добър мога да си отпусна джоба.Вие само давайте предложения Hug

# 245
Ами не знам за продължителната употреба, защото аз не използвам маска при всяко измиване, а я редувам с балсам. Приятелят ми е с дълга коса, доста чуплива и много суха - той си е харесал повече тази с мед и яйце и използва вече трета кутия от нея (а кутията е 500 мл) и пак му се отразява добре на косата - той използва нея при всяко миене на косата. Сега го навивам поне да я редува с тази в червената кутия, че не е хубаво дълго време да е една и съща, иначе си е индивидуално колко време можеш да използваш дадена маска. Някои от мамите във форума бяха писали, че сменят всеки месец маските и балсамите си или пък че имат по две различни и ги редуват... варианти има много.
А балсам трудно можем да ти препоръчаме без да кажеш какъв тип е косата ти. За себе си съм доволна от тези на Елсев, но мога да дам отзив само от този за мазна коса и този за обем

# 246
 Момичета, от известно време ме гложди един въпрос и ще го споделя с вас: Има ли връзка между височината на жената и дължината на косата?
 Аз съм висока (ниска) 163см, а косата ми е дълга почти до кръста. Мислите ли че трябва да намаля дължината?  Прекалено дългата коса не прави ли оптически по- ниска, ниската жена?

# 247
В момента съм намазана с маската с тривитаминола. после ще споделя резулатати. Само, че купих Виалитон казаха, че е същото, сложих малко кисело мляко, оцет, ракия и мас.

# 248
Момичета, от известно време ме гложди един въпрос и ще го споделя с вас: Има ли връзка между височината на жената и дължината на косата?
 Аз съм висока (ниска) 163см, а косата ми е дълга почти до кръста. Мислите ли че трябва да намаля дължината?  Прекалено дългата коса не прави ли оптически по- ниска, ниската жена?
за съжаление мисля че си права..поне такива наблюдениия имам...но едно освежаване на косата,,една нова прическа само плюсове  ще ти донесе Peace

# 249
Здравейте момичета! Моля да ми кажете къде в София има ветеринарна аптека, от където мога да си взема Тривитаминол? Така се запалих от прочетеното, че искам непременно да опитам маската.  Laughing

# 250
В близост до плувния комплекс на ЦСКА (близо е до 4-ти километър) има селскостопанска аптека. Или попитай близкия ветеринар.

# 251
  • в къщи
Здравейте,
правя маската вече месец, след първия път (както бях писала) косата ми стана видимо по лъскава - бях пропуснала да сложа ракията в състава и...
  Да ти кажа и аз забелязах,че ми се изсушава косата след маската,иначе расте,наистина.Може да спра да я слагам,или поне да я намаля newsm78

# 252
Правя маската с тривитаминола вече 1 месец ( след това слагам балсам) и косата ми е по-прекрасна от всякога  Peace

# 253
В близост до плувния комплекс на ЦСКА (близо е до 4-ти километър) има селскостопанска аптека. Или попитай близкия ветеринар.

Благодаря, Рони!  bouquet Ще се опитам да я намеря, само ако можеш да ми обясниш малко по-конкретно къде е. А иначе ще видя дали около нас има ветеринар и ще питам.  Peace

# 254
Имам въпрос към тези, които си правят маската с тривитаминол от доста време. Правите ли почивка след примерно един месец? Или тази маска може да се прави дълго време без почивка? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт