Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 314
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 155
  • на Мелмак
Добро утро!

Боби, чудни са ти децата!
Аз също съм в пременопауза, успокоиха ми се болките с фемовита. Хапвам веднъж или два пъти дневно в промеждутък от 8часа, другите 16ч - не. Кетото ми стана любим режим преди години, но се оказах с камък в бъбрека и проблем с жлъчка и дванадесетопръстник и лекарката, която също го тачи, ми го забрани. Правя и упражнения от скоро, въпреки тотално не спортната ми личност. Още нацелвам тези, които ми допадат. Та така - от теб зависи Simple Smile
Бел, чудесно!
Али, жалко за хладилника!
Отиваме до Банско днес, щерката не иска - днес имала среща с приятелка, в неделя със съученици.
Трябва първо да си спечеля обаче тиквения медал 🥉 и после да тръгваме Wink

# 1 156
Добро утро!
Прекрасни дечица видях. Живи и здрави да са, Боби!
Али, не се ядосвай, по-хубав хладилник ще намериш.
Ети, и аз като тебе съм тотално неспортна личност, но и аз трябва да започна някакви упражнения. Вчера ми пристигна един гащеризон, който ми става, обаче как изглеждам с него ...
Хубав ден!

# 1 157
Добро утро от мен,

адски много работа цяла седмица и тотално съм ви изпуснала.

Болните да оздравяват и да се възстановяват бързо.

Боби, чудни деца, живи и здрави да са.

Аз от януари съм на режим, дотук свалени почти 20кг. Но иска много труд, постоянство и лишения (при мен поне, хората с двойно повече хранене от мен пак отслабват).

# 1 158
Добре сме момичета, благодаря че ни мислите 🤗
Девойките са онлайн от днес. Пусках заявления, декларации, после им карантинираха класовете и половин час след това дойде съобщение, че всички минават онлайн 🙂

От сутринта пера, суша, чистя и бърша.
Да се разбира, че Бошка, Сиси и Йода вършат работата, а аз съм се опнала на дивана и говоря по телефона 😆

Браво за постигнатите резултати!
Ес, къде 20 кг, ти трябва да си се свършила 😊

# 1 159
Добро утро. 
В отпуск съм днес, детето е онлайн, аз освен да си чета,  не мога правя друго. Това напълно ме устройва. Уж направих всичко, за да мога да си почивам, дано не ми мине котка път.
Хубав и успешен ден.

# 1 160
руми, адски се вбесих с това онлайн обучение отново.
А Калина като се прибра от училище, каза че е имало всякакви реакции в училище и по коридорите.
Някои ревяли, други се смеели, трети яко им потънали гемиите. Абе...кофти ще е.
Това чудо вече продължава 3та година и някак не му се вижда края.

А за килограмите, явно отдавна не сме се виждали с теб. Simple Smile Ама миналата година бях във "върхова" форма. Кръгла. Simple Smile

# 1 161
Вярно, все идвам за бързо, все няма време за кафе. Трябва да се промени това нещо!

Колкото до онлайн-а при големите е още по-зле. Вече са в последна фаза - не им пука. Направо отвратително.

Не ми се седи вкъщи. Не знам как ще издържа. Отделно имам толкова много работа. Ужас.

# 1 162
Моята щерка така да свикна на онлайн обучение, че вече си е в комфортната зона и хич не страда от факта. Само аз се ядосвам и развозвам по уроци.
От снощи съм с ужасно главоболие и ми е трудно да пазя равновесие.
Или настинах, или нервите ми дойдоха в повече.
Чакам уикенда с нетърпение.

# 1 163
  • Бургас
Тути, дано размине бързо!

Fonce, тези големи кожодери бре, да не пращат пробите в друг град?

Бел, Ес, браво за постигнатите резултати!

Боби, не се предавай така лесно.

Вики минават на ротационен принцип, идната седмица ДО ще са големите класове, следващата малките. Тя е доволна от този факт, Марто също ще намаже седмица вкъщи, само аз протестирам.

Съни, дано успееш да си починеш на макс! Приятна почивка!

Бобът къкри, хляб се меси, Дарвин и пералнята въртят, дет се вика, home sweet home:)

# 1 164
Тути, изплаши ме. Дано почивните дни да се оправиш.
Ес, кажи каква е диетата, моля! И да знаеш, че ти завидях само за 3-4 килограма, не повече. Simple Smile
Руми, лечението с помощниците добре звучи.
Другото го забравих.

# 1 165
Привет!

Втора смяна съм, ще си повися. Но е петък, което е много добре. Главата ме боли и ми се иска този ден да свършва.

Тути, дано се оправиш бързо! Почивай си, не прави нищо.

# 1 166
Тути, вино с валерян ти предписвам! Да се даврандисваш!

Днес такава беля си направих... Нагърмях се с ябълки и круши на гладно и щях да умра! То подуване, то болки... Още не ми е на тамън. Какво се правя и аз на много здравословна, ами не си ям месото и шоколада...

# 1 167
Тути, много ми е познато... понякога кратки разходки и леко раздвижване помагат, но щом ти се вие свят, пълен релакс с винце и чипсче под ръка Simple Smile

Али, мразя плодове, особено ябълки. Ето, че не било случайно Grinning Grinning Grinning Аз се подувам, ако се нагърмя със зелена салата, без значение какъв вид.

Днес ми е супер крив ден в емоционално отношение. И това ще мине.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 19:41 от Linofrina

# 1 168
Не съм чела  два дни, влизам  да честитя петъка. Да сте здрави!

# 1 169
Аз ви казвам Наздраве! Вечеряхме и тази вечер си сипах чаша бяло вино. Стига сокове и чайчета. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт