Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 310
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 170
Чудна разходка си направихме днес. Много хубав есенен ден. И по магазините минах за палто, но само едно харесах, то пък не успя да ми събере прелестите.
Телефонът ми не спря да звъни и повечето се уговориха във вторник да помогам. Ще трябва да го разрягам вторника.
Детето рисува картичка за кака си.

# 1 171
Наздраве, дами.

# 1 172
  • Бургас
И от мен наздраве! 🍻

# 1 173
Аз съм на сокче, но Наздраве Simple Smile

# 1 174
Аз пак съм от лудите,  та наздраве с кафето 😆

Снощи се припаднах по бързата процедура,  та сега съм наспана, ней драма. За днес планът е пазаруване, разместване на мебели, прибиране на пелети. Тази зима явно ще съм на комбинирано отопление. Спалнята с климатик,  кухнята с подовото. Тия пелети станаха златни. То не, че токът не е, но както и да въртя математиката не излиза само на пелети...

Мисля днес да откиравм официално зимния сезон и ще готвя мързеливи сарми.

# 1 175
Добро утро.
И аз с кафето вече.
Днес ще ходим при сестрите ми, та нищо не ми е драма.  Надявам се на хубаво време, трябва да укрепим малко комина на къщата ни, дано успеем. После - сладки приказки.
Хубав и спокоен ден.

# 1 176
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

И аз ранобудна Grinning

Планирам мързел, лек пазар, кафе с приятелка, вана 🛁, ей такИви работи Wink

# 1 177
  • при моите деца .....
Добро утро!
Поспах до 7. Доволна съм. Наспана.
Вчера ММ се прибра.
Митето вече има колело.
Дано времето позволява да се учи без спомагателни.
Хубав ден!!!!

# 1 178
Добро утро. Моят план за днес включва къносване.

# 1 179
  • Ямбол
Добро утро!

Намерихме си хижа наблизо - Медвен, Синият вир. Изчезваме по обяд с още две семейства приятели. Днес релакс, утре - разходки и обикаляне, ако има забележителности някакви. Да не ме мислите.
От две и повече години не можехме да мръднем някъде заедно с мъжа ми и сега сме като отвързани. След две седмици имаме планувана друга събиранка в гората с компанията.
Али, ние сме изцяло на пелети. Даже и топла вода от тях имаме. Казаха ми, че в Турция били много евтини и даже предлагат и транспорт. Понеже на нас не ни е много далече, пак би излязло двойно по-евтино. Обмисляме такъв вариант.

Хубава събота!

# 1 180
  • Бургас
Морген, ранобудните!
Направо ви се чудя, как така доброволно ставате в ранни зори? 🤔
Убийте ме, не 'моа си го причиня 😒

Днес ми е последният напън! Преди отпуската! Много задачи имам за свършване, та да видим 🤔времето, дали ще ми стигне!

# 1 181
Лилс, даваш ми идея. Ще проверя, макар, че при мен транспортът сигурно ще е цифра.

# 1 182
  • На брега на реката
Добро утро!

Първа почивна събота, от един месец насам, та и аз поспах до сега! Плана е, пране, чистене, готвене и трябва да направя торта и баница, че утре вечер ще имам гости, та да не ми се струпва всичко накуп!
Миналия месец си измих всички прозорци и остъклението и си викам, готова съм с есенното почистване, ама не съм познала. Решили да правят ремонт на паркинга ни /няма лошо/ и като са рязали стария асфалт, всичко е ужасно  мръсно пак, ама ще чакам да свършат и тогава, че иначе ще е като лудите на стадиона! Пфууу, аман!

Честито колело, на Митето! С кеф, да си го кара!

Лилс, хубави планове! Весело да ви е!

Прекрасни почивни дни, ви желая!

# 1 183
Добро утро! Coffee

Като си изпия кафето се захващам за работа. Чистене, готвене, пералня. Обичайната рутина. Не ми се захваща с нищо, но няма как. Нищо, като си свърша работата се опъвам с книжката.

Честито колело на Митето! С кеф да си го кара!

Хубав уикенд!

# 1 184
Добро утро!
Госпожицата поканила едната си госпожа на... Мекици. И тя ще дойде.
Други планове нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт