Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 273
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 260
Браво на малкия колоездач Simple Smile Сигурна съм, че скоро ще махне помощните колела.

Мари, недей така с недоверие. Много е вкусно и фъстъчената съставка се усеща. Тази вечер се натренирах добре и хапвам заслужено.

Карз, свиква се с неспането. Споделяла съм в колко ставам сутрин.

# 1 261
Боби, струва ми се че колелото е малко за Митето. Когато е долу педала, крачето трябва да е изправено

# 1 262
Добро утро!

Аз ще си остана в къщи някой ден. Настинката ми явно е еволюирала в нещо друго,  защото вчера вдигнах Т. Ще попия АБ и ще попазя леглото.  Вчера следобед висях два часа и половина за тест,  няма такова безумие. В 8 ще ходя да си взема резултата...

Спорна седмица, банда!

# 1 263
  • На брега на реката
Добро утро!

Отново на браздата, днес! Ей, как бързо минават почивните дни! Докато се усети човек и те са вече в миналото!

Ели, много ви се кефя, но си признавам, че ви се чудя, как успявате. Ми, аз ако не съм си у дома събота и неделя, не мой си организирам чистене, прене, гладене и други такива!  Явно си имате много стройна организация, за всичко,  за което ви  поздравявам!

Али,  то като не му е добре на човек, хич не му се виси където и да е! Дано поне, резултата е отрицателен!

Хубава седмица, момичета!

# 1 264
  • при моите деца .....
Добро утро!
Честит празник! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬
Але, Лекувай се! Дано бързо се подобри.
Руми, как сте?
Титина, може да вдигнем седалката, но сега така, за да може да стъпва сам при накланя а, докато усвои карането.
Буболина, аз бях вкъщи и не се организирах с чистенето... Не свърших всичко. Добре, че и днес е почивен ден.
От днес - Режим- доста време се каня, но кг достигнаха висоти ☹️
Хубав ден!
Спорна седмица!
Щастлив и спокоен ноември!

# 1 265
Честит празник!

# 1 266
Добро утро и честит празник.
Али, да се поправяш веднагически!

# 1 267

Общи условия

Активация на акаунт