Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 276
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 230
Честита да е Синеочка.
Поспахме доволно, спретнах едни тиганици. Сега си правя инхалации и отиваме да вадим багаж.
Естествено костюма и бомбоните с нас. Трябва да закарам Калин до някакъв парк. Вчера ме изнуди да отидем до Джъмбо, този магазин ми е много неприятен. Неща дето съм ги вземала по $1 тук са на космически цени.

# 1 231
  • Canada
Честита да е прелестната Синеочка! Все така чаровна, дяволита, с мн късмет в живота! 🥰🎂🎁🎈🎉

Бъни, безобидно да е!

Никитка, размисли ме с това тирамису, отдавна не съм правила 😁

Днес научих за поредните българи завърнали се от Канада. Радвам се, че още преди година усетих някъде духа вятъра.

# 1 232
Честита да е Синеочка! Много здрава да е Ени!
Бъни, мислех те тези дни как си след втората доза, а то майчини тревоги са те налегнали. Всичко ще е наред с детето, стискам палци.
Тит, не се спирате;)
Монката ми е сърдита, че няма да обикаля с приятелки довечера, ама не мога да я пусна по други къщи с тоя вирус.
Никитка, одобрявам плана, хубаво слънчице е напекло и при нас, само за разходки.
Аз проспах частта с домакинстването;), та довечера ще е.
Фонс, хубаво ли ви е тук?

# 1 233
Честита да е Синеочка. Много здрава и щастлива, а детството ѝ да е пълно със забавления и игри.

Слънчево и свежо е навън. За това, сега кафенце на двора, пък после един бобец ще сложа да ври. За гарнитура към него има останало свинско руло. След обяд сериал и мързел, докато си дойдат децата, че вчера бяха на гости с приспиване и днес ще се приберат.

Приятна, лежерна и слънчева неделя.

# 1 234
Ени,да е здрава,щастлива и безгрижна!
Честит празник и на теб!

# 1 235
  • На брега на реката
Честита да е, прекрасната Синеочка! Да расте здрава, умна и щастлива!

Бъни, дано е нещо безобидно!

Карче, лека отпуска и всички да сте добре!

Пеги, що така ни се губиш? Май работа те е натиснала!

Аз направих тортата и баницата, вчера. Заложила съм една огромна тава с агнешко, да се пече на "бавен огън" и направих едната разядка. Остана да омеся питката и да направя дробулинка!
Чистенето, с най-голямо удоволствие, го делегирах на ММ! Blush

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 12:03 от Бубoлина

# 1 236
  • Бургас
Добър ви ден!

Бъни, дано е нещо безобидно!

Карз, да оздравявате бързо, че да е приятна отпуската!

Весел празник на Синеочка! Да расте здрава, усмихната и безгрижна!

Проектът по Човекът и природата ще ме чака и днес,  а имало и още един по Общество. Вчера се оказа, че меренето на ъгъл с транспортир е сложна работа и няколко часа чертахме и измервахме ъгли.
Едва в късния следобед стигнах до книжката. Дочетох "Вещицата" на К.Лекберг, препоръчвам я.

Руми, днес няма да ти завиждам за кутийките, че и нашите ще дойдат след малко. ММ се сети да споме, че ще има и кекс едва  когато мушнах рулото да се пече. Нищо, от имане глава не боли.

Хубав да е денят ви, момичета!

# 1 237
Бубе,замислила съм нещо.Ще се похваля,ако стане.

# 1 238
  • някъде ... тук ...
Здрава да е Синеочка!

Ние сме на море, вчера бяхме на планина. Пълна програма - водопади, мин. вода, морски плаж, мързел...

# 1 239
Значи всички, които сте споменали храна в момента сте ми черни. Добре, че идва обедно време и ще замажа положението.

# 1 240
Значи няма да ти казвам, че пека сиренки, а вчера правих баница;)

Ели, не е ли студено за море?

# 1 241
Прочетох те, Тути..... Поне вече обядвам и по- спокойно приех написаното.

# 1 242
  • някъде ... тук ...
Тути, става за плаж, но не се къпем Simple Smile

# 1 243
Ние засяхме лук и чесън у баба, брат ми и нацепи дръвца, след малко поемам към къщи. Студено и мръчкаво е тук, но мотиката топли 😆

# 1 244
Здраво да е Синеочето прекрасно,все така добра и разбрана да е!
Але,и тука изминалата седмица сяха лука и чесъна 😁
Вчера се измъкнахме за малко без децата.Качихме се до близък параклис с панорамна гледка.

Общи условия

Активация на акаунт