Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 277
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 245
Честита да е Синеочка, здрава и щастлива!

# 1 246
  • на Мелмак
Честита да е Синеочка! Много здрава и щастлива Gift

Колко се радвам, че съм на тераската, на слънце ☀, Разходихме се, сега пием кафе, кеф!

# 1 247
Аз дремнах. Гледах филм, но ми падаше клепача. Сега си направих топъл шоколад. Много обичам, но този специално май не е моят...  Ще си догледам филма. Загледала съм новият Дюн. Интересен ми е, но е много дълъг. Близо 3 часа. И без това нямам друга работа. Пълно размазване днес. Smile

# 1 248
Честита да е Синеочка Simple Smile

Дюн е разкошен. Препоръчвам да се гледа в кино, на голям екран.

Като сте почнали кой какво ще яде, сдобих се с песто от тиква, сладка жълта чушка и кашу.

# 1 249
  • на Мелмак
Преди малко купих еклерова торта 🥧
Не бях яла от години Animal Pig

# 1 250
  • Бургас
Благодаря ви,момичета!
Днес сме много добре с малчо. Няма температура. Давам му ефизол и инфлуцид. И аз съм чук. Само имам нужда от едно хубаво размачкване на рамената,че си ме болят от край време.
Много добре ми дойде и съня. Станахме в 11ч ново време. Мен само сънят ме лекува,а липсата му,ме разболява.

Честита да е Синеочка!

# 1 251
Изгледах Дюн. Невероятен! Не знам кога ще излезе втората част, но ще я гледам задължително. Иска ми се да събера трилогията, защото не съм я чела. И това ще стане някой ден...
Още малко и отивам да правя вечеря. Днес в темата е много вкусно. Smiley  Ще пържа кюфтета, че са на почит вкъщи.

# 1 252
Жива и здрава и все така прекрасна да е Синеочка!
Децата имат гости, а ММ онлайн курс, аз се чудя какво да правя. Младежите се разделиха по стаите, ММ е заел спалнята, пиша от коридора. Отивам да се къпя, че само банята е свободна.

# 1 253
И на мен много ми хареса Дюн. Чак след 2 години ще е следващата част, затова си свалих книгите от читанката и сега ги започвам.

Карз, бързо да ви мине!

Ели, вие просто сте неуморни. Радвам ви се много. Аз не бих издържала 😁
Обаче точно сега как ми се пътува, не е истина 😂

# 1 254
Лино, честно да ти кажа това песто въобще не ми вдъхва доверие да е вкусно. Дано се заблуждавам. Виж, пържените кюфтета ми звучат къде, къде по- така.

# 1 255
Мен само сънят ме лекува,а липсата му,ме разболява.
И аз съм така. Липсата на сън ми влияе пагубно.
Нищоправихме цял ден. 3 перални и 1 супа направих, а планирах разходка.
Да е здрава синеоката прекрасница!

# 1 256
  • някъде ... тук ...
Руми, това е нашият начин да разпуснем и да избягаме от големия град, а и си ходим с къщата Simple Smile

П.с. Чакаме на граница...

# 1 257
Добър вечер.
Честита да е Синеочка. Здрава, щастива и с късмет.
Хубава вечер.

# 1 258
  • при моите деца .....
Честит празник, Ени!
Да е здрава и много щастлива Синеочка. Да има късмет и верни приятели!
Днес Извеждах Митето да кара новото колело и до обяд и следобед.
Чака ме гладене...

# 1 259
  • Бургас
Боби, Викчето има абсолютно същото колело. Скоро ще отиде при Марти, а за нея вече си трябва по-голямо.
И мен ме чака гладене, но ще почакам аз и утрешното пране, че тогава да се зоря наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт