Искам да кажа ... (187) през октомври 2021

• 56 309
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 185
Лято, предполагам сте приятелки с въпросната госпожа, иначе не си представям как би се съгласила на такава покана 😆

Честито колело на Митето, бързо да го подкара сам.

Навън е страшна мъгла. Гняс.

# 1 186
  • София
Добро утро!
И аз се събудих рано, а така ми се искаше да се наспя като хората!
Вчера на работа като за последно ми изпилиха нервипките и ме болят глава. Добре, че внуците на бяха у дома.
Честит килело на Митето!
Лили, възползвайте се!
Аз съм решила да се наградя с едно палто сега, търся дълго вълнено палто с качулка и да не е черно. Ако ви е попадало подобно, давайте координати, моля.
Айде да ви е хубав уикенда!

# 1 187
Боби, честито и от мен. Нямам идея защо някои постове не ми излизат като нови и за тях научавам от последващите коментари.
Ех, Лято, и аз искам да съм Госпожа на госпожицата.

# 1 188
Лято, предполагам сте приятелки с въпросната госпожа, иначе не си представям как би се съгласила на такава покана 😆

Чак приятелки, не, но сме съседски, две от децата ѝ бяха при майка ми в яслена група, а последните ни деца са набори и са в една група в градината. Та, познаваме се, на гости сме си ходили.
В малък град, всички се знаем, госпожите бяха и на РД и половина на каката. Поддържаме близки отношения, но и госпожите предразполагат.

# 1 189
  • Germany
Добро утро!
И аз искам да съм госпожа на малкото Лято Simple Smile
Поспах, но съм болна. От вчера ми се запушваше едната ноздра, сутринта бяха запушени и двете. Вчера правих тест, отрицателен беше, но ще направя и днес, че малкия си е поканил гостенче утре и не ми се рискува. Понеделник е почивен ден при нас, а децата са ваканция цяла седмица. Ако не друго, поне няма да ставаме рано следващите 10тина дни. Учителката от курса ни заля с домашни, та ще си имам забавление Simple Smile
Хубав уикенд на всички!

# 1 190
  • Бургас
Добро утро!

Лято, искам и аз у вас на мекици.

Честито колело на Митето!

Лили, близки бяха лятото на Синия вир и са доволни. Наблизо има екопътека и водопад. Чудно да си изкарате!

Али, проучи цените на пелетите /коректорът вика полетите, ще му се Simple Smile /, а за транспорт мога да дам координати на надеждна фирма, с която дълго време возехме от Турция.

Един обяд имам да приготвя и за един проект по Човекът и природата да помогна, другото ще е мързел с книжка.

Хубав да е денят ви!

# 1 191
  • Canada
Добро утро!

Една млечна баница напред съм аз 🙂

Лято, идвам 😁

Честито колело на Митето, безаварийно да е!

Цената на пелетите в Турция е на половината на тази тук.
Селесте, може ли и на мен координатите, моля 😊

# 1 192
  • Бургас
Добър ден, станах късно днес-в 7.Будна съм иначе от 5, даже май дрямах, сънувах...Снощи взех продукти за туршия само със сол. Рязах,дялках сутринта, едва натъпках един буркан. Стискайте палци да стане. Другото ще го оползотворим -карфиол и моркови за пюрета, прясното зеле в тава .
Лек ден!

# 1 193
Честито колело на Митето Simple Smile да го подкара бързо и да му носи много радост.

Мари, защо къна... Sad

Лято, искам и аз у вас Simple Smile

# 1 194
  • Ямбол
...

Лили, близки бяха лятото на Синия вир и са доволни. Наблизо има екопътека и водопад. Чудно да си изкарате!

Али, проучи цените на пелетите /коректорът вика полетите, ще му се Simple Smile /, а за транспорт мога да дам координати на надеждна фирма, с която дълго време возехме от Турция.
...
Аз знам, че е хубаво, ходили сме там. Обаче в последния момент сменихме. Собственикът се обади да откаже. Много неприятно, но звъняхме тук-там и отиваме до Котел, село Кипилово.
За транспорт, може и аз да се възползвам от информация. Но по-нататък. Сега имаме 5-6 тона.

Отивам да се приготвям и на обяд изчезваме.

# 1 195
Лино, поизникват бели косми, трябва да ги замаскирам, а покрай косопада ме е страх да почна да се боядисвам с боя, ептен да не оакам положението. Определено искам по- светъл цвят, ама за сега- това е положението.

# 1 196
Аз съм готова - изчистих, измих, пуснах пералня, изведох Арчи. Сега варя една картофена супичка за обяд. И седнах да отморя с чаша кафе. Simple Smile  Нещо ми се затварят очите, та може да и дремна...

# 1 197
  • Бургас
И аз съм готова с домакинските задължения. Използвах топлата фурна от обяда и направих и една баница, че се вядохме цяла седмица на палачинки и пържени филии.

Фонс, млечната баница с кори или юфка я прави? Имам купена от месеци юфка за точно такава баница и все отлагам, че сигурно сама ще си я ям.

# 1 198
То освен транспорт ще трябва и митница да минете.

# 1 199
  • Бургас
Тит, да, така е. Уточнихме се с Фонс на лични.
Тези дни спомена за прахоуловители. Марка сподели ли?

Общи условия

Активация на акаунт