Покрив със сирене тип Крема

  • 113 564
  • 423
  •   1
Отговори
# 330
  • sofia
  • Мнения: 177
Благодаря за отговорите момичета. И аз ще пробвам с бисквити Победа.  Hug

# 331
  • Мнения: 399
Вчера аз така го направих- с бели и кафяви бисквити  Закуска,а крема беше от  заквасена сметана  и сладкрска.Следващият път, ще приготвя покрива с обикновени бисквити, мисля, че ще бъде по-стегнат.Благодаря на Natalyna!

# 332
  • Мнения: 11
Ето го и моето покривче, освен оригиналната рецепта сложих и парченца портокал вътре, а отгоре го покрих с нишесте крем портокал. Много е вкусен!

Нат, благодаря за рецептата...на мен ми я каза една приятелка, но направо ми даде линка за този форум. Ако ме питат как и какво и аз ще пращам линк   chef  bouquet

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 12:16 от pinzi

# 333
  • Мнения: 3 343
Хвърлила съм му око на този сладкиш, но още не съм го правила, забелязах го като тема тук преди два дни, а днес  Shocked отварям кулинарният журнал и я виждам вътре в раздел "Кулинарно училище" - рецепта за начинаещи. Mr. Green

# 334
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
pinzi, прекрасно изглежда покривчето! Браво! Hug

Иначе аз не претендирам, че начина на нареждане (във вид на покрив) е измислен от мен, но точно с този крем и така нареден (с банан вътре) със сигурност представен за пръв път от мен, защото е подобен на нещо което се прави тук в Чехия, но крема си е моя измислица.

Хвърлила съм му око на този сладкиш, но още не съм го правила, забелязах го като тема тук преди два дни, а днес  Shocked отварям кулинарният журнал и я виждам вътре в раздел "Кулинарно училище" - рецепта за начинаещи. Mr. Green

cecunka76, моля те направи ми услуга и сравни рецептата в Журнала с моята на първа страница, както и снимките. Аз нямам възможност защото не живея в БГ. Също така те моля да погледнеш от кого е подписана!

 Предварително благодаря!   bouquet


ПС. Ако имаш възможност да я сканираш, ще е май най-добре!

Лек ден на всички!

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 12:01 от natalyna

# 335
  • Мнения: 22 867
natalyna, те са придобили "гответе с мен", на сайта има      реклама на списанието, включително и твоя "покрив" е споменат, може би чрез сайта нещо ще научиш? А може би това им дава право (едва ли newsm78) да използват и рецептите от сайта? Объркано ми е и без никаква логика........

# 336
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
natalyna, те са придобили "гответе с мен", на сайта има      реклама на списанието, включително и твоя "покрив" е споменат, може би чрез сайта нещо ще научиш? А може би това им дава право (едва ли newsm78) да използват и рецептите от сайта? Объркано ми е и без никаква логика........

Е това не го знаех, а и в сайта и форума няма подобна информация!  Rolling Eyes

# 337
  • Мнения: 22 867
Е това не го знаех, а и в сайта и форума няма подобна информация!  Rolling Eyes

На страницата на сайта, където е рекламата на списанието,  има снимка с нарязано "покривче", ако е твоя, със сигурност ще си я познаеш. Peace

# 338
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 791
Лабрекс, да видях - не е моя снимката, но това не пречи да съм изумена.

# 339
  • Мнения: 863
Лабрекс, да видях - не е моя снимката, но това не пречи да съм изумена.

Това не е първата рецепта такава рецепта-общо взето вече съжалявам,че се абонирах,защото всички рецепти в списанието са взети от Интернет(предимно от форума) и не намирам нищо ново,което да ме заинтригува...Но специално за тази рецепта--много грубо според мен...

# 340
  • Мнения: 1 982
Natalyna, чудесна рецепта, съвсем скоро ще я направя.

А иначе и аз вчера си купих "Журнал" и видях рецетата там.  Tired
Видях и друга рецепта от форума там, за раираните кифлички с кашкавал. Tired

# 341
  • Мнения: 275
natalyna, благодаря за рецептата - обра овации у дома.

Направих го с бисквити "Закуска" - първият пласт потопени в мляко, вторият в разтворимо кафе "Ванилия". В крема освен продуктите по рецепта добавих настъргана кора от портокал, 2 с. л. прясно изцеден портокалов сок, ванилия и щипка джинджифил. Комбинираха се идеално.

Покрих го с течен шоколад.

# 342
  • Мнения: 45
Най-накрая и  аз направих тази вкусотия  bouquet
Промених малко кремчето,не сложих масло , а заквасена сметана Grinning
много го харесахме,дори не можах да го снимам.
Наталина,благодаря за рецептата и подробните обяснения  bouquet

# 343
  • Мнения: 1 111
не се сърдете, че подновявам темата, но ми се иска да направя десерта, а има въпрос - изчетох темата, но все пак да питам, като се разреже десерта не се ли разпадат бисквитите? Защото все ми се струва, че някак си ще се "разлепят" Rolling Eyes   
И другият ми въпрос е относно бисквитите - освен "Закуска"  някои момичета пишат,че са правили десерта и с бисквити на "Победа", но може ли да кажете с кои точно и колко пакета от "Закуска" и "Победа" ви отиват за този десерт? Благодаря.

# 344
  • Sofia
  • Мнения: 22 545
Аз  и с такива тип обикновенни  на Пападопулу съм правила, със Закусна не съм и не бих - те са ми по ронливи.  Колко пакета отиват не мога да кажа, зависи и от пакетите - големи или малки. Преди 2 дни го правих пак и без да съм напълно сигурна  - използвах два малки пакета - бели и кафяви на Пападопулу. Нали се топят в мляко бисквитите,  не се притеснявай- не се разпадат изобщо. Идеални стегнати парчета са. От снимките на парчетата мисля си личи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт