Покрив със сирене тип Крема

• 113 913
  • 423
  •   1
Отговори
# 285
И аз вече съм сред почитателките на този покрив bowuu
Дъщеря ми много го хареса, и като и казах,че е със сирене крема,реши,че ако предварително и бях казала е нямало да го опита изобщо hahahaОбаче доста парченца си хапна и след това Laughing
Аз го правих с маслени бисквити и покрих с течен шоколад.

# 286
Моят покрив май ще иска пренареждане на керемидите Mr. Green
Направих крема със заквасена сметана и течен шоколад, че с това масло става още по-холестеролно. Чакам да поемат бисквитите и да снимам, че и аз да се похваля   chef(преди малко пробвах, но все още са твърди и при опита ми да отрежа парче, щеше да рухне покривът Sick).
Леле, чак сега прочетох предишната страница - аз го намазах и отгоре и явно за това иска да ми се разпадне Embarassed Май ще има поправителен.
Забравих да спомена, че топих бисквитите в мляко с малко нес. Да ме прощава Нат, май само формата запазих - поне опитах.
Обещавам, че следващия път ще го направя по оригиналната рецепта, но къде ще се крия да си го ям сама...? newsm78

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 16:07 от petu6ka63

# 287
  • Czech Republic
Моят покрив май ще иска пренареждане на керемидите Mr. Green
Направих крема със заквасена сметана и течен шоколад, че с това масло става още по-холестеролно. Чакам да поемат бисквитите и да снимам, че и аз да се похваля   chef(преди малко пробвах, но все още са твърди и при опита ми да отрежа парче, щеше да рухне покривът Sick).

Здравей petu6ka63! Simple Smile

Ще чакаме снимка! Hug
Следващият път обаче опитай с оригиналния крем - той прави всъщност десерта това, което е! Crazy Heart Eyes

# 288
  • На планетата Земя
Natalyna, моите комплименти!   bouquet

най-сетне и аз да направи прекрасния десерт. Ще станеш част от празничните ни трапези. Ползвах българско крема сирене, нямам никакви оплаквания, получи се страхотно! Остана ми малко пълнеж и го запазих по време на втвърдяването. Сложих Нутела, за да се оцвети в кафяво и с него намазах готовото покривче.

# 289
Аз правих този ефектен десерт няколко пъти. По скоро импровизирах, защото крема със "сирене крема" първия път ми стана на бучки и нещо не ми допадна вкуса. Другите пъти го правих с млечен крем смесен с разбита течна сметана - определено много ни допадна. Сега ми се ще да направя крема с Маскарпоне. Прочетох, че някой са го пробвали и са доволни. Да уточня, че у нас се харесва вкуса на млечен крем, а не на заквасена сметана. Да пробвам ли с Маскарпоне и когато го използвам масло слага ли се пак?

# 290
Natalyna,Благодаря за невероятния десерт.   newsm51
Правя го няколко пъти вече,става разкошен.На моите мъже много им допадна.Често ми питат-Няма ли да направиш един ,,по-прав по-крив,,   smile3508

# 291
  • В светлината на слънцето
Записвам се и аз в редиците - ще го пробваме в най-скоро време. Peace

# 292
  • гр.София
Записвам се, току-що приключих една торта-трюфел и това ще е следващото сладко изкушение за мойте три "лами" - после ще се отчета, ако ми се получи

# 293
Natalyna,благодаря за тази вкусотия  bouquet
Отдавна му се канех и днес го направих.Не стана точно като покрив че банана ми беше страшно голям и стана поскоро руло,но това не му попречи да бъде изяден на мига.Ето я:

# 294
  • Czech Republic
Здравейте!

Момичета много се радвам, че тази рецепта все още има толкова почитатели! Всички покривчета изглеждат много вкусно и изкусително! БРАВО!  bouquet
Съжалявам, че не пиша сега - тежко ми е (лични проблеми)!

Лека вечер!

# 295
  natalyna,миличка!Прегръщам те!
  Господ да ти дава сили и умиротворение.

# 296
Благодаря за страхотната рецепта! Най-накрая и аз го направих, обаче толкова бързо свърши че не успях да снимам. Единствената промяна, която направих, /защото нямах/ стафидите ги замених с локум и беше мнооого вкусно!
Успях да снимам третия сладкиш, дано да успея сега снимката да сложа  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 10:03 от Boniani

# 297
здравейте момичета,наи сетне и аз го направих този покрив-за рожжденния ден на мъжа ми.хареса се много,само че неможах да се справя със глазурата,но нищо другия път,дали ще стане отгоре само с сметана,ето и мойто недовършено покривче Laughing

# 298
natalyna благодаря много за прекрасната рецепта   bouquet Правя я вече няколко години и всички много харесват сладкиша и ме карат пак да го правя  Hug Hug Аз го мажа отгоре с ванилово кремче на д-р Йотке и става разкошно  Heart Eyes Вчера правих за имения ден на малкия, но не можах да снимам  Blush

# 299
  • Czech Republic
natalyna благодаря много за прекрасната рецепта   bouquet Правя я вече няколко години и всички много харесват сладкиша и ме карат пак да го правя  Hug Hug Аз го мажа отгоре с ванилово кремче на д-р Йотке и става разкошно  Heart Eyes Вчера правих за имения ден на малкия, но не можах да снимам  Blush

Веселушко радвам се че ви харесва покривчето!    bouquet

У нас присъства на всички семейни празненства, защото стана любим на етърва ми, на братовчедките на мъжа ми и на приятелките ми. Всички много го харесват и често правят:) Беше си чист опит този крем и се оказа много, много сполучлив! Hug

Общи условия

Активация на акаунт