Звездни компромати - Октомври'21

• 272 732
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Sofia
Заприличала е на Ваня Червенкова в лице. Flushed
А какво стана с истинката ВанЧе? Нали нещо в болница, корекции, ала- бала?
Възстановена и “подмладена”,а краката растат ли,растат...😁
Скрит текст:

# 2 101
Алек Болдуин със съпруга и сина на убитата операторка
Скрит текст:

# 2 102
Billie Eilish пуснала свой парфюм
Скрит текст:

# 2 103
Криско е недоразумение някакво за мен. Нито песни, нито външен вид, да не говорим за интелект...
Починал е Денис Теофиков - млад певец в Пайнер. Хвърлил се от терасата на апартамента на гаджето си според новините.
Мир на душата му.
Аз го харесвах като глас и визия - изглеждаше доста по-добре от другите тийнидоли...
Но едва ли е стоял далеч от наркотици (или антидепресанти?!), защото според мен песента му "като за последно" ( рефренът е " живей като за последно") не сочи към самоубийство... а към свобода в употребата на всякакви средства за забавление.... 😞

# 2 104
За Цвети и Дубай мисля, че имат предвид, че тя е живяла там, когато е започнала връзката с Криско и заради това се е върнала в България. Иначе аз съм на обратното мнение - смятам, че Криско изобщо не е тъп и семпъл, селски тарикат - да, този имидж го продава добре, но има някакво израстване в него. Абе, харесвам го. Цвети... много се лигавеше по едно време снощи и наистина е тъпичка.
Сигурно много малко от вас са догледали тъпнята с бебето Рачков, но тогава той нещо избъзика Криско като каза: "Това да не ти е Галена" в момент, когато Криско беше полегнал над Цвети да й помага да стане, та имах усещането, че Криско се засегна и след това започна да го бие с мечоците, да го пудри и пръска с млякото.... Та някой знае ли защо намесиха и Галена?

# 2 105
Ох, извинявам се, че пак досаждам с Криско, но ей сега разбрах, че е написал една песен на Дивна, която страшно много харесвам. Та, да, той направи и много хитове на други изпълнители.
https://www.youtube.com/watch?v=6eKYsYUlGB8

П.П. Галена я намесиха, защото Криско направи няколко песни с нея в последно време.

# 2 106
Вселенският хит - Я, надуй кавала, им е дует. И ако има намеци за това, че са изиграли рефрена…. Няма да се изненадам 🤪😅🤭 Та от там може да е закачката нещо.

# 2 107
Вчера общо взето, предаването беше между Криско и Рачков. Явно са си близки и си се лигавиха. Това с бебето беше прекалено..особено смяната на памперсите

# 2 108
Е, той Рачков каза още в началото че е кръстник на детето им/

# 2 109
Angelina Jolie
Скрит текст:

# 2 110
Да, той го каза няколко пъти ама така другите видимо бяха пренебрегнати. Особено Део и Мариана, които бяха в пъти по- приятни за гледане

# 2 111
  • София
Не съм фен на Криско ( нито бих платил за музиката му, нито за концерт ), но за мащабите на България си е първостепенна звезда. Кой, коя или кои други са направили толкова успешни хитове колко вече, 15 години?

# 2 112
Jennifer Garner
Скрит текст:

# 2 113
  • Rock & Roll feeling ...
Криско има нюх към комерса, но  според мен се овълчи, заалчня и това не му прави услуга.
Ако ми беше познат, бих го посъветвала да избегне експериментите с чалгата и да се развива ударно в комерсиалния стил, който наложи след хита му с Мария Илиева, който беше бомбастичен за масите...

Тук коментира пътя си :
Скрит текст:

За Криско и Цвети, може и да е коментирано, но ще напиша и аз.
Запознават се на снимачната площадка на негов клип, в който тя играе ангажирано момиче, което той "открадва".
После и в реалния живот Цвети си има приятел, а комуникира с Криско като с познат. На него му прави впечатление, че е добро и коректно момиче. Тя заминава с приятеля си в Дубай, а тяхната чисто приятелска комуникация продължава. В крайна сметка Криско отива в Дубай и тя прекратява отношенията с гаджето ( кое е първо не знам ) , той снима този клип там  :
Скрит текст:

И едно тяхно Q&A, в което ми харесаха като двойка, той ми изглеждаше по-влюбеният.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 114
Много ми е противен Криско, жена му също е семпла, но е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт