Звездни компромати - Октомври'21

• 272 719
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Пловдив
Не слушам Криско и имах лошо мнение за него, докато не го видях в Капките. Ами положи много усилия, беше старателен, изпълнителен и показа, че дори може да пее.
От друга страна няма как да се задържи толкова време на повърхността ако е глупав. Има си нюх и талант момчето, насочва се в правилната посока, доколкото знам и продуцира някои от младите звезди (Гери Никол, Тита) и те също имат хитове от него. Така че изобщо не бих го определила като глупав и повърхностен, за мен е находчив и пробивен.

# 2 116
  • София
Криско ми изглежда много инфантилен и непривлекателен.

Това хубаво момиче.. как се е навило и две деца да му роди на тоя младеж. Направо не е за вярване.

# 2 117
Irina Shayk за Tamara Mellon, есен-зима'21
Скрит текст:

# 2 118
Захара си е много хубава даже. Не знам защо така я виждате.

# 2 119
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2252448891564075&set=a.108305852645067

Маги Вълчанова и тя с размисли покрай темата с ваксините в момента.....

# 2 120
  • Sofia
Никол Станкулова е родила преди малко,но не разбрах какво е .
Да е живо и здраво бебчето 🍀

# 2 121
Маги Вълчанова явно е от голямото количество българи със здрава имунна система, които преборват всичко. Щом тя се е ваксинирала, има шанс и други най-здрави българи с най-силни имунни системи и с много антитела може би да го направят.

# 2 122
  • София
Никол Станкулова е родила преди малко,но не разбрах какво е .
Да е живо и здраво бебчето 🍀

Момиче,Андреа!

# 2 123
  • Rock & Roll feeling ...
Честита рожба на Николчето! Да е здраво и щастливо детенцето Heart Flowers Four Leaf Clover
Две дъщерички има, нали? Как се казва по-голямата?
п.п. Харесва ми името, което са избрали Simple Smile

# 2 124
Хайде сега Захара грозна. Може ли така за дете?
Имаше един лаф " ти пък си много хубав"!

Честита рожба на Николчето!

# 2 125
Хубава жена е Джоли, но трябва да си уволни фризьора, така сложени екстеншъни е недопустимо дори и за кварталния салон.

# 2 126
  • Пловдив
Кремена Халваджиян...
Скрит текст:

Докато се оплаква колко е "бедна", Мариана Попова си купи мощен "Кадилак"...https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dokato-se-oplakva-kolk … n-Kadilak-1140266

Анди Гарсия е горд дядо на момиченце. Второто му дете, дъщеря му Даниела, роди първата си рожба. Снимки на дъщеря му и жена му...
Скрит текст:

И бебето...https://www.instagram.com/p/CVa3GUFPdSW/?utm_source=ig_embed

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 13:20 от mystic woman

# 2 127
  • Sofia
Докато се оплаква колко е "бедна", Мариана Попова си купи мощен "Кадилак"...https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dokato-se-oplakva-kolk … n-Kadilak-1140266
Тя обяснява в профила си във Фейсбук, че кадилакът е стар семеен автомобил, както и че никога не се е оплаквала от бедност, а че на всички ни е трудно.
Рийз и Анистън
Скрит текст:

# 2 128
Честита рожба на Николчето! Да е здраво и щастливо детенцето Heart Flowers Four Leaf Clover
Две дъщерички има, нали? Как се казва по-голямата?
п.п. Харесва ми името, което са избрали Simple Smile
Мисля, че това й е единствено дете.

# 2 129
  • Glasgow
Честита Андреа на Никол!
Покрай няколко ромски етно и джаз музиканти, които следвам имам доста "сбогувания" във фийда си с Денис Теофиков, бащата е известен джазмен китарист, Атешкан Теофиков, работил с Теодоси Спасов, Иво Папазов, скоро някаква сесия със Скилър(братът на Лилана, бийтбоксър) слушах...Та излиза че медиите тотално грешно и без информация публикуват новини. Не е паднал от терасата в апартамента на приятелката си, но пък цял интернет я нарича каква ли не, планирал е и е скочил от тераса на приятел, бил е в депресия напоследък. Горкото момиче, както и да изглежда не заслужава такива нападки .

Общи условия

Активация на акаунт