Звездни компромати - Октомври'21

• 272 587
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 280
Последните две седмици мисля беше Петя. Не зная от кога.
Петя вече е в тази събота и неделя
Натали си е на култ

# 2 281
Починала е поп-фолк певицата от близкото минало Орнела ,от короната .

https://www.24chasa.bg/novini/article/10327611
Точно в статията пише, че е фалшива новина!
Орнела е жива и здрава.

# 2 282
Що за долни твари ги пишат тези неща. Тази жива, но писали умряла. Онова дете снимано, разпространено....Това не са хора. Чудя се как сяда да яде с тези ръце, как си прегръща децата, родителите, близките....Каква е тая съвест, как нямат страх от Бог, макар да не съм религиозна, минава ми през ума...

# 2 283
Починала е поп-фолк певицата от близкото минало Орнела ,от короната .

https://www.24chasa.bg/novini/article/10327611
Точно в статията пише, че е фалшива новина!
Орнела е жива и здрава.

Целият текст и заглавието на 24 часа са променени, преди това пишеше точно, че е починала, цитиран беше пост от ФБ на някакъв неин познат.

Преди малко от 24 часа са пуснали текст, че се извиняват за 14-те минути, в които видеото за смъртта на момчето е било качено на сайта. Но това става едва след реакцията на социалните мрежи, журналистическите асоциации и т.н., да не помисли някой, че сами са стигнали до мисълта, че е било недопустимо.
Мнението ми е, че окончателно се позиционират при кафявите медии.

# 2 284
  • Варна
Sarah Jessica Parker на снимки
Скрит текст:

Много ми хареса жилетчето на втората снимка, роклята и тя не е лоша, обаче сандалките..... пълен потрес!
Кой ги мисли тези ансамбли?

# 2 285
  • София
Абе то и да гледаш подобно клипче не е много ок. Особено ако си информиран предварително, какво е съдържанието му.

# 2 286
Не знаех за този изпълнител докато не започнаха всички да коментират - явно е бил известен в този тип музикални среди. Разбира се, че ще се чуят хиляда версии, но и за мен историята с продуцентите издиша - ехоо, в България сме, не на някой огромен пазар.
За съжаление цялата история, на мен лично, ми изглежда като лош край на купон с наркотици и алкохол. Компанията са заедно и изведнъж той решава в 6 сутринта да се самоубие - така ли е станало? И никой не разглежда друга версия?

# 2 287
Аз четох статията за тази Орнела в 24 часа. Мис Бони е писал във фб, че е починала, но и той явно е бил заблуден.
И се чудя тия хора, като са си толкова близки, не звънят ли да питат, да го обсъдят с някой? Бърза, бърза да напише, че голяма загуба е претърпял🙄

# 2 288
Сашка Васева събира 90 000 евро за операция. Открили са и тумор в мозъка. Кошмар!
Видях банкова сметка с титуляр нейният съпруг. Бих искала да помогна с колкото мога, но си спомням че преди 1-2 седмици направиха включване в сутрешен блок с него и той каза, че никога не са откривали сметка за набиране на средства. Въпросът ми е имате ли повече информация? Иска ми се да съм сигурна, че никой не злоупотребява с нуждата ѝ от лечение.

# 2 289
  • София
Аз четох статията за тази Орнела в 24 часа. Мис Бони е писал във фб, че е починала, но и той явно е бил заблуден.
И се чудя тия хора, като са си толкова близки, не звънят ли да питат, да го обсъдят с някой? Бърза, бърза да напише, че голяма загуба е претърпял🙄

Той вчера написа,че Денис е катастрофирал 😩😩

# 2 290
Мда де, клюкар... от най-простите🙄
Чул- недочул и бърза да се пише много близък.... и разстроен, разбира се😠

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 20:15 от Чисто луда

# 2 291
  • Варна
Смъртта на това момче можеше да бъде повод да се заговори по-смислено за депресията, за този тип проблеми, които и до днес се неглижират и осмиват, вкл. във форума. Но не би.
Аз нямам такива наблюдения относно депресията и подобен тип разстройства, че се неглижират и гледа с насмешка на тях, нито от форума нито извън форума....
Друг е проблема при този тип разстройства, но не е това темата в която да се обсъжда...

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 23:27 от Vassilea

# 2 292
.      Бих подложила на съмнение всичко,което се представя като новина от мъж с прозвище Мис Бони.

# 2 293
Но, пък 24 часа му вярват😆
То не е и смешно, щото някой неин близък може да се гътне, докато разбере, че не е истина 😑

# 2 294
Сашка Васева събира 90 000 евро за операция. Открили са и тумор в мозъка. Кошмар!
Видях банкова сметка с титуляр нейният съпруг. Бих искала да помогна с колкото мога, но си спомням че преди 1-2 седмици направиха включване в сутрешен блок с него и той каза, че никога не са откривали сметка за набиране на средства. Въпросът ми е имате ли повече информация? Иска ми се да съм сигурна, че никой не злоупотребява с нуждата ѝ от лечение.
Понеже цитирате мой пост/ писан преди 3 седмици/ сега намирам тази информация
https://www.24chasa.bg/novini/article/10326169

Общи условия

Активация на акаунт