Звездни компромати - Октомври'21

• 272 587
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 265
Това за продуцентите май ще се окаже вярно... толкова ли не е можел да ги смени?
Скрит текст:

# 2 266
  • в 1001-та нощ
Имали са договор, вероятно. Изглежда е бил крехък и отсъпчив, раним, не е споделял. Ако родителите му са знаели какво се случва, едва ли биха останали безучастни.

В името на това да е успешен, популярен и харесван, може би е правил много отстъпки. Има една приакзка, че ако пренатягаш една резба - тя се къса.

Дано случилото се даде импулс - други деца в неговото положение - да се преборят и да си отстояват правата.

# 2 267
Натали Трифонова е много красива, но потресаващия стайлинг на абитуриентка от Димитровград през 92-ра трябва да се преосмисли спешно.

# 2 268
Много ми харесва семейството на Петя Дикова. А самата тя как цъфти от щастие....
Мъжът и я боготвори. Вярно, чехльо е, ама на него много му харесва тая роля.
Илиян Любомиров, а.к.а. Августин Господинов?
Да боготвори Петя?!
Довчера по swing parties, днес примерен съпруг, така става тая работа, за една нощ хоп и айде...

# 2 269
Прекалено сладникава двойка са ми, изобщо не ми харесват.

# 2 270
Домът на Адел в Лос Анджелис - видео. Много е красива!
Скрит текст:

# 2 271
  • София
Шайло става голяма красавица и сякаш повече прилича на баща си:
Скрит текст:

Една ужасна Скала:
Скрит текст:

Кейти Пери
Скрит текст:

# 2 272
Аз мислех, че Петя е само в неделното предаване ?!

Може и да е моя грешката. Гледах я уикенда, но моето е гледане е фоново.

Това не е ли съботно предаване?

# 2 273
Починала е поп-фолк певицата от близкото минало Орнела ,от короната .

https://www.24chasa.bg/novini/article/10327611

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 17:53 от Еlpida

# 2 274
Мярна ми се някъде из нета заглавие ''Обрат в живота на Жени Калканджиева''. Помислих си, че е някакъв процес на обръщане към духовните измерения, а то:
''Навиците на моделката Жени Калканджиева претърпяха тотален обрат.
Шестата по красота в света обяви, че най-накрая е решила да пропие червено вино.
Досега тя е консумирала само бяло и зимата винаги я е било срам, защото била единствената, която пие бяло.
Жени е изключително горда от вътрешната си трансформация''.

# 2 275
Аз съм в шок след случилото се с Денис Cry Много жалко за младото и талантливо дете, имаше ангелски глас. Няма как да знаем истината за смъртта му, можем само да си гадаем. Естествено сега се пишат всякакви неща, първо беше катастрофа, после самоубийство, сега пък убийство... четох и коментари, че е жив и се бори за живота си в момента /де да беше истина, но нямаше Пайнер да съобщава за смъртта му и приятелката му да лъже за такова нещо/. Как е възможно и да се пише от негово име, че нарочно е инсценирал смъртта си, извинява се на хората, които е разплакал, но си имал причина и щял да се върне 2022 година с нов албум? Що за човек трябва да си да пишеш от името на починало момче. Шокирана съм направо! Що се отнася до клипа мога само да кажа, че съм без думи 😭 Жалко за момчето, за семейството и близките му. Както и да изглежда приятелката му, това е бил неговия избор. Хейтят я в момента много не само заради външния вид, а и защото, след смъртта му си публикувала разни неща /как й е до социални мрежи в този момент/ , преди не е качвала снимки с него, а е писала, че е необвързана и т.н. Не мога да съдя човек, когото не познавам, със сигурност й е много тежко в момента. На много хора ни е тежко за Денис, въпреки че не го познавахме лично, какво остава за приятелката му 😐 Между другото са качили последната му песен в Youtube - Завинаги с теб Sad

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 17:42 от ♥ angel_star ♥

# 2 276
Някакъв неграмотник пише нещо в Инстаграм и го приемаме за истина? Малко несериозно е родители-ветерани в музикалния бранш да оставят сина си да бъде експлоатиран и тормозен от продуценти до степен самоубийство, откровено казано.

# 2 277
Sarah Jessica Parker на снимки
Скрит текст:

# 2 278
Не съм фен на Мария Илиева, но ми е жал, че така критично я гледат всички под лупа. Бременна е била, напълняла е, голямо чудо. 4 месеца след раждане е съвсем нормално да не е възвърнала форма, не всички са като Гущерова по цял ден да се пълни с филъри и да яде по 1 магданоз на 2 дни. Така като гледам МИ явно има нужда от пари след като се е пуснала по събития и интерюта. Едва ли ѝ е лесно.

# 2 279
  • София
Е чак пък да ти е тъжно, в клюкарската тема сме.
Пък и Мария Илиева, колкото и да не ми е любимка си е красива жена, друго си е да се сравниш красива и известна жена и да си кажеш...еее по-слаба съм Joy

На Адел ноктите като на Дара, няма ли и за нея да се зачуди някой как си бърше дупето.

Общи условия

Активация на акаунт