Звездни компромати - Октомври'21

• 272 576
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 310
О, моя грешка, мислех че само те са специалните!

# 2 311
Не са, но за мен това е пълно безумие. В затворено пространство, без маски.

# 2 312
Вероятно са ваксинирани и със сертификат, което абслютно не значи, че не могат да се разболеят.
Децата на ДО, ма концерите си вървят… без маски 😔😡

# 2 313
Не, всички са без маски на концерта.
Във фейсбук е пълно със снимки.
Споко,Мариана Попова е на концерта,очакваме интересно включване,предвид факта,че Любо й е дружка.

# 2 314
Явно участват във френското проучване Simple Smile
Двамата Петкановци не мож ги разпозна !!

# 2 315
  • Пловдив
На Галена май ѝ се ходи по малка нужда.
Скрит текст:
Ама как го направи Галена това тяло, бе!?
Да казва бързо тайната...

# 2 316
Петкановци.....😆
Петканов все пак е разпознаваем, ама Александра изобщо не прилича на себе си.

# 2 317
  • софия
Споко,Мариана Попова е на концерта,очакваме интересно включване,предвид факта,че Любо й е дружка.
Баш там я видях. И наистина всички бяха без маски, вкл. госпожата и Весо. Как "проверяваха" и сертификатите не ми се говори. Бяха наели хора с очи скенер.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 08:42 от zvаnchе

# 2 318
За мен концерта на Любо Киров си е чист компромат като се има предвид Ковид ситуацията в момента. Навсякъде кадри от концерта на хора без маски, без дистанция...Не искам да засягам Ковид, има си отделна тема за това, но Любо Киров някак ми падне в очите. Не мисля, че сега му беше времето да се прави такъв концерт. Суета и алчност за пари.

# 2 319
Браво на Любе! Yum Харесвам бунтарите. Особено когато са музиканти.

# 2 320
Марияна наистина ли е била там?!
След цялата тирада, която изнесе?
Тази жена ме изумява.

# 2 321
  • софия
Тази жена ме изумява.
Беше. Фронт ъв стейдж. Без маска и дистанция. Ама тя е от оцелелите налЕ 🤣

# 2 322
Тази жена ме изумява.
Изобщо не съм изумена! Масовото поведение е точно това, другите да спазват някакви правила, но аз мога да си правя каквото си реша!

# 2 323
  • Sofia
Ми тя Попова е вече госпожа Всекисамсипреценява. След седмица я чакаме от ефира на някоя телевизия да раздава отново акъл на килограм колко сме безотговорни. В профила й във Фейсбук тя, Момчил Степанов и Тенчева бистрят тестовете за ученици. Като го избистрят ги чакаме да ни го споделят в телевизора.

# 2 324
Сашка Васева събира 90 000 евро за операция. Открили са и тумор в мозъка. Кошмар!
Видях банкова сметка с титуляр нейният съпруг. Бих искала да помогна с колкото мога, но си спомням че преди 1-2 седмици направиха включване в сутрешен блок с него и той каза, че никога не са откривали сметка за набиране на средства. Въпросът ми е имате ли повече информация? Иска ми се да съм сигурна, че никой не злоупотребява с нуждата ѝ от лечение.

В сутрешния блок на Нова телевизия, Виктор Николаев показа банковата сметка и каза, че може да се намери на сайта на Нова.

Общи условия

Активация на акаунт