Звездни компромати - Октомври'21

• 272 542
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 340
По повод Елизабет Тейлър. Беше ми интересно да науча, че след смъртта на съпруга си Майк Тод, тя развежда едно тяхно приятелско семейство и се омъжва скорострелно за мъжа - Еди Фишър. Всъщност Еди Фишър по това време е женен за известната актриса Деби Рейнолдс, с която имат две съвсем малки деца. Едното дете е Кари Фишър - Принцеса Леа.

След доста години всичко поутихнало. Деби била омъжена потворно за богат магнат, Елизабет за някой от поредните си съпрузи. Двете се улучили да пътуват заедно на някакъв кораб и Деби изпратила бележка на Елизабет, че няма смисъл да се цупят една на друга за минали неща и да се видят. Изкарали страхотно, пили и се смели цяла нощ. Много ми хареса как Деби е успяла да загърби огорчението си и наистина да си живее щастливо, че и с Елизабет пак да са си приятелки след години. На мен лично от двете Деби повече ми харесва като външност, но явно Елизабет е минавала за уникална красавица по тогавашните стандарти.

Деби Рейнолдс почина само ден - два, след дъщеря си Кари. Не е могла да преодолее тази загуба Sad

# 2 341
  • София
Този концерт е пълен компромат, но не звезден. Не може да раздаваш сертификати като бонбонки след първа доза ваксина и тестове, правени на крак пред залата и да твърдиш, че налагаш мерки.
А Мариана тя си е абонирана за темата. Няма никакъв акъл.

# 2 342
Chrissy Teigen
Скрит текст:

# 2 343
  • Пловдив
Мария Бакалова на премиерата на "Спенсър"...
Скрит текст:
Кристен Стюарт с режисьора Пабло Ларейн...
Скрит текст:
Още снимки...
https://www.vesti.bg/galerii/foto/mariia-bakalova-otnovo-blesti- … im-11680/48220115

# 2 344
Марияна Попова си е баш компромат, каквото и да направи, все е в издънка.

# 2 345
Любо отдавна обяви, че билетите са продадени, а в понеделник, две мои приятелки си купили по 60 лв. Тихомълком пуснати още...

# 2 346
Много селска муцунка има тази Балакова.

# 2 347
  • софия
Любо отдавна обяви, че билетите са продадени, а в понеделник, две мои приятелки си купили по 60 лв. Тихомълком пуснати още...
Не бяха тихомълком, а ачик-ачик официално миналата седмица, след като излезе заповедта на здравния, пуснаха допълнителни билети за пред сцена. Залата не беше фул макс, но и не мога да кажа, че се спазваха мерки. Ако вкъщи нямах тийн фен, бях готова да продам нашите билети, които бяхме купили преди месеци.
На концерта на Васко Василев, по-малко от седмица преди това, преди заповедта, мерките бяха повече.

# 2 348
  • In The Middle Of Nowhere
Йелена Карлеуша 18+. Чудя се не й ли е неудобно заради децата й поне...
Скрит текст:

Ваня Червенкова. Всеки път като е отблизо имам чувството, че има някаква чернилка над устните, а пък отдалече ми изглежда гърбава.
Скрит текст:

Но пък ми харесват кичурите на косата й.

Преслава
Скрит текст:

Камелия
Скрит текст:
Продължава да не ми харесва носът й.

# 2 349
На мен пък Бакалова ми харесва в лице, има характерно излъчване, което стои добре на екран. Дано да не и хрумне да си маха бенките или и става поредния клонинг.

# 2 350
нито камелия, нито преслава. зле.

# 2 351
Adriana Lima
Скрит текст:

# 2 352
  • Rock & Roll feeling ...
Лима е на 40. Изглежда добре а.к.а. още не се е обезобразила с процедури.
Само това червено червило... и тази тъмна към черна коса ...  
Толкова повече й отива грим в по-светли нюанси, а косата кестенява.
Скрит текст:

# 2 353
На Камелия носа, както и на Петканов брадичката са кривнали леко настрани.

# 2 354
Честит празник на един прекрасен рожденик!
Скрит текст:
, , ,

Общи условия

Активация на акаунт