Звездни компромати - Октомври'21

• 272 520
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Варна
Не откривам такъв акаунт

# 2 386
Има много неточности от първоначалната разпръсната информация в пространството за случилото се.
Първоначално навсякъде се тръбеше, че е станало в комплекс "Царско село", а всъщност става дума за комплкес "Цариградски". Съседи в сградата многократно са викали полиция, поради купоните, които се случвали периодично във въпросното момче (приятеля с апартамента). Съседка на име Ивана твърди, че се знае, че въпрсното момче е наркоман. След оглед полицията е открила наркотици. Версията, че става дума за голямо надрусване с различни видове наркотици, за мен е най-правдоподобна. Убиецът на Милен не спря защото не го видя, в този случай падането може да е без да знае какво се случва и каква е реалността, а живите не отива да кажат "бяхме друсани на животно", прикриват и гледат да намерят някаква "логична" причина да обяснат вече станалото... Живота е за живите, но е хубаво да имат поне малко достойнство.
100% същото мисля и аз.

# 2 387
  • Glasgow
https://www.instagram.com/p/CVi0pxpMkjn/?utm_medium=copy_link красива Анджелина и деца в Лондон

Леле това момиче Катя дето сте посочили какво красиво беше, като кукла, сега гърди  и устни само виждам

# 2 388
Това Шайло много хубаво бре! Често чета каква изтрещялница била Анджелина, но в интерес на истината всичките деца изглеждат точно като нормални подрастващи, хубави, усмихнати.

# 2 389
  • Благоевград
От децата на Анджи и Брат, най-красива е Шайло, след това Нокс и накрая Вивиан. Беше много сладка в "Злодеида", там ми приличаше на Брад, сега не мога да определя. Иначе най-много като поведение, стойка, абе всичко, харесвам Захара. Страшно лъчезарно дете ❤

# 2 390
А нощните заведения не са ли  до 23ч? Или за Маги Джанаварова и компания е изключение?
Скрит текст:

# 2 391
Мисля, няма ограничения ако персонала и гостите са със зелен сертификат/тест.

# 2 392
  • Пловдив
Има друг начин.Не написах конкретни неща, но мислех че се подразбира кой се насочва натам.Както и наивници да се "издигнат", повлияни от шекереното на фолка.Но не е за всеки.
Вярно е за източниците.Но аз познавам майката на въпросната ,тя се заяжда из нета , с мен също ,та се срещнахме у нас ,дойде и говорихме.И за дъщеря си разказа  тогава.На друга основа бе спорът ,в поетичен сайт.Както и в "Сибир" беше.
Като има други начини, защо не ги написахте? Отново ви цитирам :
Още повече бедните, без гръб, дето не им е за показност,  а за оцеляване   и добър живот нататък.Фолк ,спорт , то друго няма за измъкване.

# 2 393
Анджелина е една щастлива майка, чудесни са й децата. Харесвам хора, които се раздават,рискуват и преодоляват трудностите.

# 2 394
Децата на Анджелина изглеждат по-щастливи и спокойни от тези на прехвалената майка Джей Ло.

# 2 395
Децата на Анджелина вече отдавна преживяха развода на родителите си. На фона на всички други екстри в живота им, това се приема и преодолява. Случва се на хиляди деца по света.

Децата на Джей Ло не знам дали помнят броя на партньорите й след развода с баща им, живеят с някой мъж, привързват се към него, към децата му, когато има такива, пак се разпадат нещата и това сигурно им се отразява малко или много. Сега с Бен ако се разпаднат, веднага ще има нов. Което не е някаква трагедия, но в тази възраст са страшно чувствителни. Баща им Марк Антъни също не се е спрял, те с Джей Ло поне в това доста си приличат. И той все нови бракове, нова любов, нови деца. Пак казвам - няма лошо. И аз съм с втори брак. Но за децата тия въртележки не са толкова весели като за родителите им.

# 2 396
Бор_яна познавам и двете - и Полина, и майка ѝ,от времето след тези истории. Не е това, което пишете за нея причиба, за да е постъпила така. Нито е бедна, нито зле възпитана, нито нискоинтелигентна. Причините, конкретно при нея са други, но никога не бих ги споделила.  Скоро, от 5-6 г. комуникирала ли си с тях?

# 2 397
Шайло ли искаше да е момче и да я наричат Джон? Кое е това дете, облечено като момче в края на редицата? Нещо се обърках 😀 те са толкова много деца

# 2 398
Е толкова много чак пък. Три са биологичните на Брад и Анджелина и те веднага се различават от осиновените по външност. Голямото момиче е Шайло, а близнаците - малката е Вивиан, а момченцето е Нокс.

Шайло може и да се е правила на момче като малка, но сега си е хубава девойка. Явно няма план да си сменя пола.

# 2 399
Значи момченцето, облечено като момче, е наистина момче 😀 Шайло е страхотна

Общи условия

Активация на акаунт