Звездни компромати - Октомври'21

• 272 536
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 400
Eva Longoria
Скрит текст:

# 2 401
Зейнеб с рубрика в бТВ ...Open Mouth
Явно трансферите продължават !!

# 2 402
Angelina Jolie за списание People
Скрит текст:

# 2 403
Сега ме подсетихте за едно видео в ИГ, което Джей Ло беше качила - разговор с подпийналия Пъф Диди и децата му. С Алекс Родригес си викаха "bro". Голям купон по време на пандемия, онлайн чат подобен на лайфовете, дето Софи Маринова пуска по празници от маалата.  Дженката още тогава се е чудила с кой бивш да кривне. И Диди, както и Бен са с проблемен алкохолизъм.

# 2 404
Reese Witherspoon
Скрит текст:

# 2 405
  • София
Анджелина я хапеше кученцето, като млада...не знам защо я набеждават за луда, само заради теглото и това, че се е съсухрила и на поведение. Откак се събра с Брад и децата попораснаха, нищо интересно не прави. Единствено покрай развода, но за мен е съвсем нормално да излобява, ако мъжът до нея го тресат нервите и агресира срещу децата. То и той си знае какво го е довело до това.
Иначе, ако детето харесва мъжки дрехи, това нищо не значи. Пораства, осъзнава някакви неща, поема си посоката. В ранното детско си е едно, като ги удари пубертета- съвсем различно може да е.
Хубави са им децата на Брад и Анджелина, но всички наследили неговите паднали вежди 🤣 Момченцето сякаш е най-красиво от всички.

# 2 406
Хайде сега, паднали вежди! Дъщерите на Брус Уилис какво да кажат тогава горките... Simple Smile Поне по-големите от Деми Мур съвсем са му взели фейса в недобър вариант. Малките от втората съпруга някак по-миловидни са се получили.

# 2 407
Като се обърне колата, пътища много - за историята с Денис. Първата версия беше, че го е направил заради приятелката му, сега продуцентите му са виновни. Според мен истината е, че момчето е било лабилно, което в комбинация с лоша среда и най-вероятно натиск (може би от родителите) да продължава с тази кариера, защото каквото и да си говорим вадят добри пари е довело да фаталното му решение. Не е справедливо да се сочат с пръст хора без да се знае какво точно е станало. Напомня ми малко на историята с Цвети - гимнастичката от преди няколко години, когато виновни бяха от асоциацията по  художествена гимнастика, а явно момичето си е имало някакви проблеми.  В крайна сметка всеки човек има избор и може да реши да се откаже като не му понася нещо, така че според мен, ако причината е била в това, че е бил мачкан от продуцента си, най-резонно е да се търси причината в близките му хора, които не са му помогнали да си прекрати договора. Разбира се не изключвам възможността да е бил обвързан с клаузи за неустойки, които да не е може да изплати в случай, че се откаже, но отново смятам, че тогава е мястото на семейство и приятели да помогнат на близкия си. Животът за съжаление е жесток, особено в тези чалгарско-мутренски среди и никой не знае какво им се налага да преглъщат в името на слава и пари, явно ако човек е с по-лабилна психика, това може да е пагубно.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 11:17 от Belle25

# 2 408
  • Rock & Roll feeling ...
Като слушател на тази музика, мога да кажа, че Денис беше един от най-успешните млади изпълнители.
Има дуети с Анелия и Цв. Янева, които станаха хитове, а песента му с Малката по повод пандемията се слуша и до днес.
Както и да е бил притискан от продуцентите си, имаше добре развиващ се професионален живот. Не бих повярвала с лека ръка на твърдението, че се е самоубил, камо ли заради проблеми в работата.
Дори и да е имало напрежение или нещо, което не му допада...

# 2 409
  • Glasgow
Обожавам Анджелина, но не разбирам отказа и да разреши визити на Брад Пит с децата толкова години. Алкохолик, токсичен мъж и баща, но доколкото съм чела физическо насилие не е имало и ми е чудно как дори в присъствието на друг не разрешава. Обикновено след развода жените го правят, докато се подели имуществото, при тях едва ли това е драма...

# 2 410
Шайло винаги е била като изписана. Много красива.
Вивиан още е малка, но мисля, че и по нея ще се прехласваме след някоя и друга година.

... Цвети - гимнастичката от преди няколко години, когато виновни бяха от асоциацията по  художествена гимнастика, а явно момичето си е имало някакви проблеми.

Какво се случва с нея? Върти ми се в главата, че по едно време беше с Мариан Вълев (Куката), но може и да бъркам.

# 2 411
  • Glasgow
За момчето Денис, вчера гледах видеа в инстаграм, малоумният му бивш гард/шофьор/ се разчувствал и публикувал няколко, уж да покаже колко близки са си били, а си личи какво отношение е търпял, от типичните гардове по Слънчев бряг. Как го кара да тича след колата, или в стаята където явно са настанени го юрка да му носи някакви неща, наричайки го 'ей, иконом', иначе много сърцераздирателни слова. Може и наистина да са били приятелчета, де, те повечето гардове по морето толкова си могат.

# 2 412
  • Пловдив
Анджелина и дъщеря и по улиците на Лондон...не мога да ги разбера и т`ва си е. Май му е студено на това дете...?
Скрит текст:

Явно и е купила нещо все пак Smile
Скрит текст:

# 2 413
  • Rock & Roll feeling ...
Анджелина колко е нисичка...

# 2 414
По време на следването в университета, между 18 и 21 години, съм работила какво ли не, на всякакви ужасни места. В макдоналдс ме караха да чистя тоалетната и ме връщаха по няколко пъти да я минавам, една от мениджърите ме обиждаше. Бях се депресирала ужасно и не виждах смисъл в нищо. Щом може да се случи на мен, може да се случи и на други.
Най-лошото е, че на 20 години си много по-чувствителен, не си знаеш правата, все още не си се научил да ги защитаваш, мислиш, че можеш и трябва с всичко да се бориш сам, без да търсиш помощ...ако и намесени наркотици, положението става още по-зле

Общи условия

Активация на акаунт