Звездни компромати - Октомври'21

• 272 544
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Вивиан може и да е тропнала с крак, че така и е добре, после да се е настудувала 🤣 Всички ги знаем какви са- "Не ми е студено!" и после 100 години мрънкане, че измръзват.
На Брус Уилис щерките не са с класическа красота, но си изглеждат добре за мен. Имат си и те нещо чаровно.

# 2 416
Ама Анджелина и дете изглеждат като клошари беее, и си купили нещо от Х и М, завалийките, да се докарат малко
Почувствах се добре, че и аз пазарувам от там Joy

# 2 417
Мисля, няма ограничения ако персонала и гостите са със зелен сертификат/тест.
Не проумявам,не се ли информират хората по въпроса,че все не разбрали.И за концерта на Любо Киров същата работа.

# 2 418
  • София
За мен най-красивото дете на Анджи и Брат е Нокс. Особено сравнен с Вивиан, която е доста безлична в момента. А на последните снимки откровено мърляво изглеждаща.

# 2 419
  • Пловдив
Ама Анджелина и дете изглеждат като клошари беее, и си купили нещо от Х и М, завалийките, да се докарат малко
Почувствах се добре, че и аз пазарувам от там Joy
взе ми думите от устата Simple Smile
Сега поне да сме като ни линчуват, че не харесваме Джоли.

# 2 420
Мисля, няма ограничения ако персонала и гостите са със зелен сертификат/тест.
Не проумявам,не се ли информират хората по въпроса,че все не разбрали.И за концерта на Любо Киров същата работа.
Имам зелен сертификат, защото се ваксинирах. В момента аз и още 2 човека около мен с такъв са с Ковид. Не виждам логика в нищо.

# 2 421
Имам какво да кажа, но все пак темата не е за Ковид.

# 2 422
За Анджелина и Брад бях чела, че са били на частен самолет. Пит е бил пиян и не на себе си, посегнал е на Мадокс и няколко дни след това Джоли е поискала развод. За HM, спокойно, не е било само това. Хора от антуража й носят още торби с покупки и пълнят багажника на колата. Mисля, че дава добър пример на децата. Това, че са богати, не значи непременно да купуваш всичко скъпо или модерно. Относно "клошарите", не виждам кой знае какъв проблем. Така им е удобно и приятно. Все пак това си е ежедневният им живот, няма нужда да се издокарват. И без това ги контят за премиери, интервюта, предавания, фотосесии, филми и какво ли още не. Може би така си почиват от всичките тези неща. А  и времето в Лондон не е особено хубаво тези дни.

# 2 423
Ами те разследваха въпросния инцидент и полицията обясни, че нямало физическо насилие. Не сме им светили, но за мен в толкова години нападения и неприключване на развод, има нещо супер нездраво.

# 2 424
Емо Чолаков и новата му съпруга
Скрит текст:

# 2 425
Чолаков пак се е оженил, така ли? Не си губи времето, живи и здрави!

# 2 426
Скрит текст:
Не съм чела, че има нова жена до себе си пък той се и оженил … всички изглеждат много добре.
Дано е щастлив …. той изглежда готин, широко скроен Simple Smile

# 2 427
Арестувано било момчето, домакин на партито, по време на което почина Денис Теофиков. В апартамента са били намерени и иззети кокаин, амфетамини и марихуана. Има подозрения, че освен ползвател, може и да е дилър.

# 2 428
Болдуинови са се преместили в малък град в Ню Инглънд, може би е временно, докато тече разследването и т.н.
Междувременно излиза информация, че не само изстреляният патрон, а и самото оръжие е било бойно. Чудовищно нехайство.

Скрит текст:

# 2 429
  • София
Скрит текст:

И аз съм изненадана, че Емо Чолаков е младоженец.
Красиви момичета си има, дано са щастливи всички заедно!

Трите шаферки негови дъщери ли са?

Общи условия

Активация на акаунт