Звездни компромати - Октомври'21

• 274 213
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 445
Грозно и напълно излишно. Ако не е фейк нюз де. Ще му стане ли по-добре на Тръмп джуниър като продава такива тениски?!

# 2 446
  • Rock & Roll feeling ...
Амбърче, много як клип Heart Eyes
И този, който сега е на заглавната страница с Брад Пит, пак беше пуснат от теб Heart

# 2 447
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Грозно и напълно излишно. Ако не е фейк нюз де. Ще му стане ли по-добре на Тръмп джуниър като продава такива тениски?!

Не е фейк за съжаление

Можете да си купите

# 2 448
Публикувани са документи на сайта на съда, според които Амбър Хърд е представила снимки на уж наранявания, които са с редактирани мета данни. Криминалисти са установили, че снимките са фалшифицирани защото са направени през 2018г, а тя ги е представила като снимки от 2015. Устройството пък от което са извлечени е Ipod pro 10, който излиза на пазара в средата на 2017. Ако сте забравили датите, бракът й с Джони приключи през  пролетта на 2016.Недоумявам колко тъпа трябва да е, за да си мисли че в днешно време това няма да се разбере.
Явно сериозно си е повярвала, че е добра актриса и може да заблуди всички. Психопатка по й приляга.

# 2 449
Да тя е психопат, но не е луда. Много добре знае какво прави. Почти съсипа живота на мъж със снимка на пъпка и всичко заради три мезонета, Роувър и 7 милиона, за които 4 г лъжеше че са дарени.

# 2 450
Амбърче, много як клип Heart Eyes
И този, който сега е на заглавната страница с Брад Пит, пак беше пуснат от теб Heart
Кактусче Hug,ами не мога да не споделя като ми попаднат таквиз красоти! Heart Simple Smile

# 2 451
Алекс Петканова с нова коса и нова уста
Скрит текст:

# 2 452
Опитах се да изгледам анонса на рубриката на Зейнеб, но не успях. Осъзнах, че има ужасно дразнещ глас, освен липсата на много смисъл в това което говори.
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/zejneb-madzhurova-stava-chas … ffic_from_article

# 2 453
  • Sofia
Петканова или слага много филтри, или третата й изненада трябва да е свързана със смяна на личната карта.
Много се радвам за Емо Чолаков!
И едни снимки на Пабло Пикасо и Бриджит Бардо, 1956г. Историята твърди, че Бардо е искала да бъде увековечена в платно на художника, но всъщност той изобщо не бил впечатлен от нея - имала голяма глава  и била твърде висока за неговия вкус. И понеже няма как да замени главата Grinning, му се явява на съвсем ниски обувки. Срещата обаче не завършила както й се искало. Ако не бях прочела историята, щях да си помисля, че интересът към младата Бардо е идвал от страна на Пикасо.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 17:38 от Child of June

# 2 454
Алекс дали осъзнава новата реалност, в която се налага винаги да си изписва името, за да я разпознаят, иначе няма шанс... Тотално друг човек, винаги предизвиква колебание тя ли е, не е ли тя.

# 2 455
  • Glasgow
Устата според мен е просто филтър.

# 2 456
Сашка Васева била успешно оперирана и туморът бил отстранен.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/sashka-vaseva-e-operirana-uspeshno

# 2 457
Много се радвам за Сашка, дано бързо се възстанови!
Тази сива коса на Петканова е ужасна 🙄

# 2 458
Дано Сашка се възстанови на 100%!

Аз съм фен на сивите коси, обаче на другата Сашка не ѝ ходи никак.

# 2 459
Изгледах аз Зейнеб в Тази сутрин. Тя за тези наизустени думички със сигурност в репетирала цяло лято. От 18 годишна била в телевизията. Помним, помним как в ББ я обарваше приморския гларус и какъв резил беше, когато водеше прогноза за времето. И сега мисли, че ще я гледа някаква нова публика, която не я знае ли какво представлява?

Общи условия

Активация на акаунт