Звездни компромати - Октомври'21

• 272 544
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 135
Малко Малдивски аутфити 😁

Скрит текст:

# 136
Мисля, че Рачков в реалния живот е съвсем далече от образа си на комик. Почти съм сигурна, че не само не е забавен, ами и е раздразнителен, комплексиран, жлъчен.

# 137
Гримс
Скрит текст:
Скрит текст:

# 138
В момента Плачков по бтв - те си живеели заедно, просто той и едното дете спрели да се прибират вкъщи, когато Мариана Попова дала положителен антигенен тест. Той спял по приятели. Чак на водещата ѝ се смени физиономията от неудобство.
Мариана Попова никога не била говорила за ваксини... май пак е размислила и за емиграцията... пс. ох, не, при първа възможност щяла да се маха от това болно общество... Мисля, че и тя се затруднява да следи собствената си мисъл.

# 139
  • Враца
Ужас, за съжаление е вярно това за Иво Карамански-джуниър. Ето подробности.
Скрит текст:

Върти ми се нещо из главата, че момчето тренираше тенис на високо ниво.
Така че в контекста на това, не става въпрос просто за един осакатен млад човек, което е само по себе си кошмар, а за младеж, който ще трябва да се откаже от всичко, което е правил и целил през цялото си съзнателно битие.
Дано Вселената и Господ да им дадат сили да превъзмогнат ужаса!

# 140
Плачков всъщност каза, че е бил някъде на път когато Мариана се е разболяла и не е бил контактен с нея.

# 141
Защо ли ми се струва че се чудят с какво да се оправдаят...

# 142
Гримс
Скрит текст:
Скрит текст:

Тя чете ''Комунистическия манифест'' на тези снимки, за да троли папараците и отрича да са се разделили с Илон Мъск...

# 143
  • София
Мариана, ако имаше акъл, щеше да си замълчи и никой нямаше да се занимава с тях. А сега сами се навряха в очите на хората и им се налага да се оправдават. Но разбира се, тя за сетен път доказа, че няма.
Жалко за момчето на Нели, много е млад, дано намери сили да продължи. Смятам, че майка му и Сано ще му помогнат.

# 144
  • софия
Плачков всъщност каза, че е бил някъде на път когато Мариана се е разболяла и не е бил контактен с нея.
Дълъг път ще трябва да е бил.
Толкова досадно семпли са и двамата. Сами се набутаха и сега генерират глупотевини на килограм.

# 145
  • Варна
Ужас, за съжаление е вярно това за Иво Карамански-джуниър. Ето подробности.
Скрит текст:

Толкова се надявах да НЕ е вярно!

# 146
Искам да питам по-запознатите с американския начин на живот относно браковете. По повод 3 години от брака на Бийбърови, се сетих, че и друг път ми е правило впечатление, че се женят по-рано спрямо европейците. Да кажем, на около 20-24, по време на колежа, докато европейците в последните години се женят към 30-те. Другото, което ми прави впечатление е, че не правят веднага деца, което често се свързва с брака, ами няколко години по-късно. Чудя се и колко издържливи са във времето тези бракове. Та, въпросът ми е какво обуславя това - стил на живот ли, пари ли, традициии ли?

За Бийбърови конкретно прогнозирам, че няма да издържат дълго, макар че не искам да съм лош пророк.

# 147
Албена Вулева отговаря на коментар на някаква жена. Направо съм втрещена. Close
Скрит текст:

А пък такива "душици", дето уж любезно намекват какво нямаш и бъркат така в раните на хората, са мега противни. Това е някаква отрова, поръсена със захар. Тръгнала нашата да упреква заради някаква снимка или видео, където някой искрено се радва на животните си, защо им се радва на тях, а не си роди деца. Ами тя жената може и да не може вече, може и да не иска. Редно ли е да ѝ се изсират непознати с благопожелания да си роди деца и да не си се радва на домашните любимци? Само защото е Албена Вулева и е цапната в устата, много хора въобще няма да вникнат колко е неуместно държането на въпросната жена.

# 148
Бийбърови ми харесват, сладки са заедно, дано не се разделят.

Много тъжно за момчето на Нели и за Сашка.

Хедър Локлиър /60г./
Първо си помислих, че е бременна, но на тези години едва ли. По-скоро е надебеляла. Много красива беше като млада.
Скрит текст:

като млада
Скрит текст:

# 149
По въпроса с Вулева - каквото и да ми напише някой, не бих дала подобен мега тъп отговор. Явно е изтрещяла доста!

За момчето на Нели - ужас, ужас Sad Най-важното е обаче, че той е жив! Заспиване на волана на магистрала - сами си представяте какво е и какво е могло да стане....! Господ го е опазил! Не искам да омаловажавам случилото се, но с протеза на ръката той ще си има един нормален живот, дори и да се откаже от спортните успех. Дано е много здрав занапред!

Общи условия

Активация на акаунт