Звездни компромати - Октомври'21

• 272 747
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 085
Какво стана с Ангелакова ? Нали беше се разхубавила. Сега пак е същата

# 2 086
Аз преди ви се чудех колко се възхищавате на тази Цвети като се пусна слуха, че са се разделили. Тя имаше едно видео с Тита с някакви предизвикателства и ми беше ясно, че красотата е само на снимка. Не забравяйте, че Криско нито е красавец, нито интелигент. Господ е събирач.

# 2 087
  • софия
Какво стана с Ангелакова ? Нали беше се разхубавила. Сега пак е същата
С филтри всички са мис Вселена.

(д)Риско и Цвети са си лика-прилика. И двамата безкрайно семпли във всеки аспект, типични представители на средата, в която живеят.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 08:05 от zvаnchе

# 2 088
Ангелакова я срещнах. Наистина е по - хубава.
 Изглежда не я обича камерата/обектива.

# 2 089
  • софия
Ангелкова на живо винаги ми е била симпатична. Дори и с предишния нос. Стройна, добре облечена, винаги с прическа. Но не е баш такава красавица, каквато я рисуват с филтрите.

# 2 090
  • София
Аз продължавам да не разбирам каква е закачката относно Дубай, където Цвети уж е била? Хванала си е децата и е заминала за там или просто се майтапят с някаква фейк новина по този повод.
Мариянка на Део е много симпатична жена, той също. Запазил си е младежкото излъчване и веселост на характера, но определено се е кротнал и улегнал.

# 2 091
За Цвети и Дубай мисля, че имат предвид, че тя е живяла там, когато е започнала връзката с Криско и заради това се е върнала в България. Иначе аз съм на обратното мнение - смятам, че Криско изобщо не е тъп и семпъл, селски тарикат - да, този имидж го продава добре, но има някакво израстване в него. Абе, харесвам го. Цвети... много се лигавеше по едно време снощи и наистина е тъпичка.

# 2 092
Всъщност и аз харесвам Криско. Не е никак тъп.

Чудя се, как Гущеровица и сие успяват да са 40кг с 2 малки деца. Те краченцата й ще се счупят направо. Нищо ли не ядат тези жени?

# 2 093
Отишла да работи в някакво заведение на хубава длъжност и искала да остане да живее там. Криско отишъл за да снима клип там специално заради нея. Тя се чудила дълго време, той я ухажвал д ълго време, но му се вързала на акъла едва когато той се отказал. Това разказваха в на кафе, когато предаването още ставаше за гледане.

Гущерова яде 4 часа в денонощието, останалите гладува. И яде много скъпи торти и сладкиши. Така поне каза в последното си интервю за някакъв вестник 😀

# 2 094
Светлана така е стиснала Гущерчо, че Аха някое мамче от рождения ден( тази украса за празника ми изглежда доста евтина и семпла, btw ) го е доближила , аха я е плеснала с един Louboutin по главата.

# 2 095
От любопитство, какво му харесвате на Криско - маймунджулъците, творчеството? Визията? 🙄
"Творец" от най- долен и продажен тип, като Устата - ако има пари рапър ще е, ако не чалгаджия, ако не...  абе да му поръчат те музиката, пък като плащат ще пее абсолютно всичко!

# 2 096
Анджелина и щерки на премиера в Рим. Хубава усмивка на  Шайло.
Скрит текст:

# 2 097
Ами аз гледам малко по-снизходително на шоубизнеса, защото съм наясно колко е трудно да се занимаваш с нещо такова. Нямам нищо против да участват в реклами за вафли или да преминават в друг жанр, щом това ще им донесе пари. Рапът винаги е вулгарен, няма друг начин. Това не означава, че подкрепям цинизмите, но просто има талант да бъде рапър. Много добре реди думите и влага оригинални неща в текстовете. Също така направи много хитове, които се харесват, това за мен също е признак на успешен шоумен. Иначе рапът, да... най-често се пее за секс и наркотици. Не го харесвам това. Но той има и няколко смислени песни. Освен това, да направиш всичко това сам и да създадеш своя компания, също не ми се струва никак лесно. Но не споря с мненията "против Криско". Напълно съм наясно защо някой не би го харесвал.
П. П. Забравих да добавя - в "чалгата" на Криско има много ирония и самоирония, изобщо не е чалга от типа на Кондьо. Въобще, в Криско виждам доста самоирония и това ми харесва.

# 2 098
  • Пловдив
Анджелина и щерки на премиера в Рим. Хубава усмивка на  Шайло.
Скрит текст:

Шайло изглежда доста неуверена и срамежлива. Все си мисля, че ако майка ти е Анджелина, ще те научи как се живее тоз живот и ще си винаги с глава нагоре, но явно държат децата надалеч и сега те се чувстват не в свои води. Захара изглежда в пъти по уверена и спокойна.
Иначе много ми харесва това, че вече се облича като момиче, и че Анджи почва лека полека да ги изкарва пред света. А тя, милата, има спешна нужда от 5-10 килограма отгоре. Ако не може да качи, да ми се обади, ще и услужа с моите излишни 😁

# 2 099
Шайло ли искаше да е момче?

Общи условия

Активация на акаунт