Звездни компромати - Октомври'21

• 272 710
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Когато Цвети гимнастичката се хвърли така, пак имаше разни грозни спекулации за роднините й. Нормално е, когато толкова млад човек се самоубие, да се търси "вина" в най-близките му хора.

# 2 161
  • в 1001-та нощ
Според биографичната му книга - била е танцьорка там.

# 2 162
В интервюто при Гала, май използва думата хостеса

# 2 163
  • До морето
Не беше ли стюардеса Цвети Крискова?

# 2 164
Според медиите Кошлуков е казал, че Миричка е вдигнала рейтинга на "БНТ на 60" и от временна водеща, остава постоянна. Драго остава редактор и се подготвя за нов проект в телевизията - майка.

Жалко... Мира ми е много неприятна. На Драго точно му пасва това предаване.

# 2 165
Явно много неща е била тази Цвети в дОбай.

# 2 166
Драго е по- добрият водещ.

# 2 167
Тази приятелка има толкова гнусен вид, че някак не взимам думите и за чиста монета.
Струва ми се опитва да яхне вълната на тази трагедия.
Тя приятели ще има още много.
Тежко на майката и бащата на момчето.
Не мога да спра да мисля за него, много тъжно!
Такова хубаво дете! Лоша среда и приятели може би. Ако са виждали че е зле защо не е потърсена помощ. Абе ся версии ще има 100, но момчето няма да се върне

абсолютно съм съгласна с всяка дума. а приятелката изглежда наистина много гнусно и нечистопътно. горкото дете.
Коя е приятелката?

# 2 168
Беше.

На мен пък ми е много интересно, че никой не слуша чалга, а всички познават това момче Денис. Никога не го бях чувала аз. Светъл му път! Жалко, че е не е издържал на напрежението в тези среди.

# 2 169
# 2 170
На колко години е това "чудо"? Прилича ми на Сузанита.

# 2 171
Мисля, че на 21. Имайте предвид, че страшно много обработва снимките си в Инстаграм. На живо няма нищо общо.

# 2 172
Излезе видео, в което са снимали Денис секунди след като е паднал. Даже го показват отблизо.. Призля ми. Как може да качат подобно нещо.. Disappointed Стана ми още по-мъчно за това момче. Дано почива в мир.
Във въпросният клип, приятелката му е съкрушена. В момента нападките към нея са ми също толкова грозни.

# 2 173
  • Glasgow
Беше.

На мен пък ми е много интересно, че никой не слуша чалга, а всички познават това момче Денис. Никога не го бях чувала аз. Светъл му път! Жалко, че е не е издържал на напрежението в тези среди.
Участвал е в Гласът на България. Гледах видео от кастинга, с песен на Бруно Марс💜
Ужасна трагедия. Докога на депресията ще се гледа като на глезотия...това е болест. Страшна.

# 2 174
  • Бургас
Участва в X Factor Денис и беше много, много талантлив.Ужаса е на макс.

Общи условия

Активация на акаунт