Звездни компромати - Октомври'21

• 272 704
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 175
  • софия
Денис не го знаех до вчера. Хубаво момче. Много е тъжно, когато толкова млад човек почине.
Светъл да е пътят му. Сили на родителите!

# 2 176
  • Glasgow
Може да бъркам форматите. Има един формат дето е малко детенце и един когато вече е тийн. Много приятно хлапе изглежда. Горките родители...А който е пуснал видео след трагедията (не съм гледала и го намирам за отвратително) е просто нечовек.

# 2 177
  • Бургас
Това видео излезе в TikTok и го е снимал мъж.За мен не е нормално да снимаш, а още по- ненормално е да го качваш.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 19:19 от Bright Crystal

# 2 178
Това видео излезе в TikTok и го е снимал мъж.
И на заглавната страница на 24 часа 🤐

# 2 179
Травис, МГК и Къртни К.
Скрит текст:

Манескин в самолета на път към поредното участие
Скрит текст:

Алекс Петканова сигурно неможе да се наснима сега с новия нос
Скрит текст:
Скрит текст:

Андрей и семейство тренират във фитнеса
Скрит текст:
Скрит текст:
С Иван имат общ инстаграм профил: https://www.instagram.com/ivaniandrey.official/

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 19:49 от Dress as Princess

# 2 180
Изгледах това потресаващо видео, много е тежко, харесвах го като изпълнител! Дори не е осъзнавал, че е идол на много от подрастващите, а и не само...може би ако знаеше, че толкова хора го обичат, нямаше да посегне на живота си.
Приятелката му във видеото казва, че била долу...къде долу, какво е правила долу докато той е бил горе и е скочил, все още не е уточнено... Но ако имаш контакт с човек, който ти споделя, че не се чувства добре, че не иска повече да е тук, на този свят, как го оставяш сам и за минута?! Очевидно е било, че има нужда от помощ, гледала съм клипове от участия, на някои от тях той е твърде неадекватен, в петък срещу събота или събота срещу неделя е бил в някаква дискотека заедно с нея, има снимки от дискотеката...дали има вероятност да е скочил след като са се прибрали, все още няма никаква информация. Ще ми се поне да разплетат този случай, да, той няма да се върне, но всичките тези хора, които станаха съпричастни с трагедията на това младо момче, заслужават да знаят, най - вече родителите, дано имат сили!

# 2 181
Петканова е просто неузнаваема. Не в положителен смисъл. Този нос е крайно странен и й убива чара. 😩

# 2 182
Това момче Денис е от ромски произход, така ли? Много хубав, жалко, че се е стигнало до там.
Нападките към приятелката му ми напомнят на грозните коментари по адрес на Хилария Болдуин след инцидента на Алек. Понякога човек трябва просто да замълчи...

# 2 183
За съжаление, депресията може и да е била факт, но на мен ми прилича на инцидент след много дрога, алкохол и безсъние, и то с дни. Дечицата по чалготеките така се забавляват, особено дечицата с пари.
Като стане трагедия, винаги ли трябва да се посочи един злодей - приятелката, продуцента, стрина, вуйна. Нещата обичайно са доста по-комплексни. Горките родители.

# 2 184
  • Glasgow
https://youtu.be/BPaBvYnuu4w не знам ромски или турски, това е таткото със Скилър.
Познати на двойката казват, че момичето живее на 1ви етаж, сигурно затова е казала, че е била долу.

# 2 185
За съжаление, депресията може и да е била факт, но на мен ми прилича на инцидент след много дрога, алкохол и безсъние, и то с дни. Дечицата по чалготеките така се забавляват, особено дечицата с пари.
Като стане трагедия, винаги ли трябва да се посочи един злодей - приятелката, продуцента, стрина, вуйна. Нещата обичайно са доста по-комплексни. Горките родители.
Да не си измислям по картинка, но на мен версията с лошите продуценти много ми издиша. Това не са щатите, нито говорим за звезда от ранга на Бритни Спиърс, чак такава мелачка да е българският "шоу бизнес"...
Много жалко за младото момче, но много по- реално ми изглежда неадекватност, свръх импулс, причинен от тежко наркотично опиянение.

# 2 186
Тя живее на етаж 1, а той скача от етаж 7...всичко е толкова нелепо и звучи нелогично, не искам да съдя когото и да било, че коя съм аз да го правя?!
Може би повечето хора сме с определени предупреждения, предвид начина по който изглежда Алекса ( приятелката му), но това не означава, че е виновна за смъртта му, има много информация, че са имали бурна връзка, с много раздели, в момента се появява информация и за трети намесен човек...очевидци твърдят, че е бил "бутнат".
За продуцентите...може и да е вярно, че е имало натиск, Цветелина Грахич публикува нещо по темата днес, а тя е и дуетна половинка на Теофиков, мисля че бях заедно в Diamond beat.

# 2 187
И аз така мисля.Какъв пък толкова шоубизнес има в България.Айде моля ви се.Да пееш по кръчми не е шоу бизнес .За първи път го виждам .Ако имахме шоубизнес щеше да е поне известен и да сме чували за него.Жалко за младото момче и кураж на родителите

# 2 188
  • Glasgow
Аз вярвам за натиска от продуцентите, не като основна причина, разбира се, но като част от цялото. В България дори може да е по тежко, защото няма чак такъв пазар за музика, пееш където ти кажат, каквото ти кажат.
Познавах едно момче покрай работата ми в курортите, работеше нискоквалифицирана работа в хотел. Бивш участник в риалити, мисля че на Слави на фирмата беше, дето пеят със звезди, Пей с мен или нещо такова. Дори не от крайните финалисти. Години наред тираничен договор, пееш по села и паланки, банкети, абе където те пратят. Понякога с месеци няма участия. Но не можеш и сам да си намираш- договорът не позволява, конкретното момче имаше покани от няколко пиано бара, но продуцентът не дава. Каза, че с годините си е загубил гласа. Накрая фирмата обявява фалит и не получава възнаграждение дори и за малкото си участия.
Това дете Теофиков си е имало участия, по клубове, за тийновете харесващи тази музика си е било звезда. Ужасно просто, ужасно.

# 2 189
  • София
Цветелина на Криско си е качила сторита от танци вчера при Рачков. Не знам каква е била в Дубай, но не е била танцьорка.

Стана ми много мъчно за момчето, най- вече като гледам в каква фалшива и лицемерна среда е живеел. Може ли да си качиш снимка с него и да пишеш сърцераздирателни слова и след 10 минути да си рекламираш докторката и джуките, а след още 2 часа наздравици по заведения. Отвратителни хора има!

Общи условия

Активация на акаунт