Звездни компромати - Октомври'21

• 272 587
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Пловдив
И аз да дам моите 5 стотинки по темата Денис. Точно сега, според мен, родителите на тийнове е важно да отбележат, че именно наркотиците докарват състояние на дълбока депресия. При тях има един кик на еуфория и прилив на енергия, а след него изпадаш в депресия. Петък и събота купон и неделя вече те е писнало и те налягат лоши мисли.
Та, положението не е страшно, а е много по страшно!
Продават се синтетични наркотици за по 20лв/грама. Никой не знае какво има вътре. За по силен ефект се разреждат с психотропни вещества, които пържат мозъка ти и те вкарват в друга реалност.
Ако госпожата очаква тук някой да пише жалейки, мисля че е объркала. Аз също не виждам подигравки. Всички имаме мнение и си го изразихме. Няма тук човек, който да не си помисли, че това е дете и всичко, което се случва с него е толкова жалко. Така че, хайде холан!

# 2 326
Денис беше братовчед на фамилията Стораро.... Защо не са му помогнали по някакъв начин, ако е имал проблеми с продуцентите си?

# 2 327
Денис беше братовчед на фамилията Стораро.... Защо не са му помогнали по някакъв начин, ако е имал проблеми с продуцентите си?
близки са, но не са братовчеди.. според мен проблемът е бил много по - задълбочен, никой няма да разбере истината. Поклон пред таланта на този млад човек.

# 2 328
Jennifer Lopez
Скрит текст:

# 2 329
Де Ниро, половинка и едни гърди,които крещят - Боли ни,освободете ни! Smiley   

# 2 330
Госпожата весовица с какъв сертификат е влязла, като каза че не е в системата и няма писиар, ни антиген.
Ма Лили Иванова и е виновна.

# 2 331
  • софия
Госпожата весовица с какъв сертификат е влязла, като каза че не е в системата и няма писиар, ни антиген.
Ма Лили Иванова и е виновна.
Ма те само хвърляха поглед-скенер на това, което имаш и това е. Твое, мое, изтекло, активно, `сетаа.
А госпожата не знам дали осъзнава като колко семпла се доказва за пореден път. Голяма моралистка, голяма умница. Махни, махни.
Как няма нищо и не е в системата? Цяла България следеше нейното "оцеляване".

# 2 332
  • Пловдив
Блажко същи м**го...https://www.instagram.com/tv/CVUzR6FDEEo/?utm_source=ig_embed

Камелия с майка си...
Скрит текст:

Роси Иванова с Плейн...снимката е от преди 6г.
Скрит текст:

# 2 333

Как няма нищо и не е в системата? Цяла България следеше нейното "оцеляване".
Най-вече защото обеща, че ако оцелее, се изнася. Ама не би.

# 2 334
  • Rock & Roll feeling ...
Част от интервюто на принцеса Даяна с журналиста Мартин Башир от 1995 г., по BBC, ще пусне Netflix въпреки че Уилям поиска тези кадри да не бъдат излъчвани повече.
В кадрите Даяна признава, че в брака им с Чарлз винаги са били 3ма. Както и реакцията на Уилям, когато кралският коняр Джеймс ( заподозрян за баща на Хари ) илиза в национален ефир и дава гласност на връзката им. В онзи ден Даяна е при сестра си с децата. От чутото в предаването се качва разстроена на горния етаж, а не след дълго Уилям отива при нея носейки й шоколадови бонбони, с молба да не страда.

Японската принцеса Мако ще сключи брак с избраника си Кей Комуро, който няма благородническо потекло. По закон след брака с мъж без аристократичен произход, принцесата ще загуби титлата си и ще стане обикновена гражданка.
Женитбата няма да бъде придружена от традиционната дворцова церемония. Принцесата възнамерява да откаже еднократното плащане в размер на 1 милион щатски долара, което й се полага във връзка с напускането на императорското семейство.  Младоженците ще живеят в Ню Йорк, където Комуро вече има работа в адвокатска кантора.
Скрит текст:

# 2 335
  • софия

Кучета и котки може, прасета - не може.
ИзказалА се е госпожата компетентно и все така неграмотно. Трябва да ѝ бъде простено. Тя е артист!

# 2 336
  • София
Мариана Попова ме остави без думи.
Достъпът до фейсбук трябва да се раздава на кило срещу представен сертификат за минимален коефициент на интелигентност.

# 2 337
На Галена май ѝ се ходи по малка нужда.
Скрит текст:
Ама как го направи Галена това тяло, бе!?
Да казва бързо тайната...
С компютърни програми, филтри и т.н. Андреа е баш майстор по тия въпроси Laughing

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 11:59 от Г-жа Малдини

# 2 338
  • Rock & Roll feeling ...
С пластични операции си е спомагала Галена. Дупето, корема и гърдите. И в лицето има корекции.
Засега всичко е в нейна полза, освен зъбите. Дано не се окепази.

# 2 339
Браво на Любе! Yum Харесвам бунтарите. Особено когато са музиканти.
Любо Киров не е бунтар.Човека обясни ,че ще може да влизат хора със сертификат и тест.За теста част от сумата я поемат организаторите на концерта.Не разбирам какъв бунт съзирате и на кое казвате браво.Че ако той е нарушил правила,то значи сте ок с този факт.

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 15:42 от MG18

Общи условия

Активация на акаунт