Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 618
  • 854
  •   1
Отговори
# 330
# 331
От показаните - 4, НО...
... реално под палто с такава кройка не може да се облече нищо по-обемно от тънък пуловер/блуза, иначе му заминава линията, та въпросът е в какви ситуации и сезони ще се ползва. Ако основният транспорт е кола да речем, и палтото е колкото да завърши тоалета - да. Или ако имате сериозно палто за студ, а това е за хладните есенни дни  - да. За основна зимна дреха - категорично не.

PS Аkо сравним №4 с палтото от тази снимка аз съм с 2 ръце и 2 крака за палто от този тип, въпреки, че не е толкова секси като 4-ката, но като функционалност и стил са несравними - това палто може да се сложи и да изглежда адекватно с много и различни стилове, което не може да се каже за 4.:

Скрит текст:
Аз съм в търсене на такава чанта на човешка цена.

Тая чанта я сънувам. Намерих подобна, но в тъмно зелена кожа и не ми вършеше работа. Казаха да проверявам, получавали, ама ми е на майната си магазина. В подлеза на Плиска на Цариградско шосе е.

Ako Плиска ви е далеч можете да си поръчате от Хонг Конг!
https://www.baginc.com/dina-leather-large-clutch-shoulder-bag-burgundy.html
Или от Индонезия!
https://www.etsy.com/listing/863685230/tan-cloud-leather-clutch- … ation1=2021800778

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 20:09 от bubanka

# 332
Скрит текст:
Не ми харесва и на мен палтото.

Поло харесвам и имам, но трудно търпя. Смятам го за непреходна класика.

Аз съм в търсене на такава чанта на човешка цена.
Скрит текст:
Виж във FD Anna Morelini, Massimo Castelli, хубава им е кожата, на първата е по-мека и тънка, втората е мека, но по-дебела кожа. Имам в три различни размера.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 20:09 от bubanka

# 333
  • в Кошера
Етоал, две предложения в 'малко-над-среден' ценови клас.
Фурла-та я заглеждам от доста време, признавам си. Чудна е! Green Heart Bowtie

Скрит текст:

# 334
  • Бургас
Благодаря за мненията, най- вероятно ще се спра на 4, но честно дса си призная харесвам и номер 1.Smile

# 335
Аз харесах 1 защото е късичко и хич не ми е ретро като 2 и 3. 4 е супер наистина но доста строго някак ако ходиш с подобен стил да.

# 336
Фурлата не ме кефи от никъде. Тази на Тед Бейкър е долу горе. Виж ментаците на Анна Морелини и Масимо са хубави, но за жалост малки като размери.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 20:02 от G.Savova

# 337
  • София
И аз съм за 4- тото палто.
Номер 1 също е ок, просто не съм фен на късите палта.

Благодаря на всички за предложенията!
Фурлата и аз я мисля, но хем е компромисен вариант, хем е над парите, които ми се дават.

ФД съм го разгледала от- до. На Ана Морелини имам черна сходен размер, със синджир. Много ми е удобна!
Бях питала тук в темата да изберете между нея и още една друга подобна и всички единодушно избрахте нея.
Аз освен на модела, държа и на този цвят или поне много близък и сходна големина, по- малките ме ми вършат работа.

# 338
И аз съм за 4- тото палто.
Номер 1 също е ок, просто не съм фен на късите палта.

Благодаря на всички за предложенията!
Фурлата и аз я мисля, но хем е компромисен вариант, хем е над парите, които ми се дават.

ФД съм го разгледала от- до. На Ана Морелини имам черна сходен размер, със синджир. Много ми е удобна!
Бях питала тук в темата да изберете между нея и още една друга подобна и всички единодушно избрахте нея.
Аз освен на модела, държа и на този цвят или поне много близък и сходна големина, по- малките ме ми вършат работа.
На Кастели имам в цвят пудра този големия размер. Имаше миналата година е бежовата гама, наглеждай ги.
Между другото на Морелини я имам в бордо, размера ми е по-удобен, от големия на Кастели, но пък ти си знаеш.

# 339
Момичета, кое ви харесва най- много 1,2, 3 или 4
Скрит текст:

На мен ми харесва 3, после 2, после 4 и после 1.

# 340
Понеже тази чанта е временен бум, на мен хич не ми се искаше да инвестирам големи суми, просто да си взема мерака и после да я заровя в гардероба без угризения. При чантите не държа на естествена кожа, защото ми писват адски бързо. Обаче не намерих читава такава, освен в Манго, но беше в два размера, от които малката беше адски малка, а голямата огромна.

# 341
За палтото номер 1 и 4. ,като 4 и аз не го виждам с нещо по-плътно отдолу и не ми изглежда много удобно за ежедневно.
Обсъжданата чанта,колкото и да е актуална ми се вижда много неудобна за носене. Имах подобен клъч и дори от хотелската стая до ресторанта ми беше неудобен за носене.

# 342
Здравейте, кои маратонки ще ме посъветвате да взема като максимално универсални в спортно-елегантна визия, дънки, рокля с маратонки?
Попринцип съм се спряла на Air max като по-подходящи за ежедневие, обаче съм фен на New balance и се чудя много.

# 343
  • Варна
Според мен третите.

# 344
~Étoile~, G.Savova,

Handle drop 62 cm, Depth 11 cm, Height 16,5 cm, Length of handle 127 cm, Width 33 cm.
Струва 73 евро.
Има я в 5 цвята в yoox

Общи условия

Активация на акаунт